بله همه نسل ها رو ساپورت میکنه
بله همه نسل ها رو ساپورت میکنه
چندتا سوال
1-اگه ی دکل رو به نسلهای بالاتر ارتقا بدن نسلهای پایین رو ساپورت نمیکنه؟ یعنی اگه ی دکل 3g بشه دیگه به گوشیهای نسل دو خدمت نمیده؟
2-فرکانس گوشی من تو نسل چهار2100 هست یعنی به هیچ عنوان نمیتونم از 4g ایرانسل استفاده کنم؟
بله جدیداش همه تا 2600 دارن اما متاسفانه گوشی من تا 2100 داره.
نه دوست عزیز ربطی نداره. فعلا فقط رایتل هستش که فقط نسل سوم ساپورت می کنه.
امکانش هستش در اینده فرکانس و عوض کنند یا روی چند فرکانس لانچ بشه. گوشی منم مثل شما تا 2100 هستش شنبه سیمکارت و عوض می کنم امتحان می کنم اگر جواب نداد باید سر کیسه شل کنیم یا منتظر فرکانس جدید بمونیم که دیگه اون موقع نسل چهار سرعتش شده مثل نسل دوم!!!!
دوستان جایی که من USIM گرفتم فروش نداشتن فقط تعویض میکردند
دوستانی که USIM گرفتند مثل من تصویض کردند یا خریدن
یه زنگ بزن ۷۰۰
چون من مشکلی ندارم
Sent from my HTC One using Tapatalk
مال من برعکسه اصلا نه به 3G وصل میشه نه به 4G وصل میشه با اینکه در پوشش هم هستم حتی به Edge هم وصل نمیشه! که بخوام تست سرعت بذارم یا اطلاعات فرکانس ببینم چیه!!!نمیدونم چه بلایی سرش اومده؟
ولی مکالمه و اس ام اس بدون مشکل هست.
فرم تعویض سیمکارت هست چیز خاصی نمیدن.
آره قسمت irancell h-Bank رمز میخواد ولی معلوم نیست اصلا چیه و به چه درد میخوره!
Last edited by arman809; 19-11-2014 at 23:22.
اگر خواستید بدونید آنتن میدون ولیعصر هم فقط یه دونه هست اون هم در جنوب شرقی میدون ابتدای کریمخان.
بله واقعا همینطوره همراه اول کیفیت و سرعت پایدارتر و پوشش خیلی بهتری داره فعلا .
بله حتی با ساده ترین گوشی ها هم کار میکنه
میدونم درسته خیلی خوشحالید ولی بی زحمت جواب بنده رو هم بدید، میشه از دو طرح همزمان استفاده کرد؟
خود ایرانسل گفته میشه
گفته اگر اینترنت روزانه دارید و استفاده میکنید ، اگر شب شد و حالا میخواید از شبانه استفاده کنید باید ارتباط رو قطع و مجدادا وصل کنید.
(این اس ام اسی بود که بعد از فعال کردن یکی از تعرفه هاش برای من اومد)
سلام
تو شیراز هم یوسیم عرضه میشه یا فقط تهران
من زنگ زدم 700 گفتم یوسیم تو شیراز هم عرضه میشه گفت ایرانسل سیمکارتی بنام یوسیم نداره آی سیم داره گفتم خسته نباشی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)