تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 752 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اقا رضای عزیز
    قابل شما رو نداره استاد بدون تعارف,پیشکش .اگه یادتون باشه گفته بودم که از طریق شرکت نامداران سفارش دادم.فقط حیف که همون موقع مبلغش رو پرداخت نکردم چون با مبلغ دلار الان حساب شد که با تخفیف 900 هزار تومان شد.
    الان با اجازتون به titanium hd +lyr+hd800 وصل کردم .بنظرتون مشکلی که نداره (چون تخصصی نمیدونم کدوم سرد و کدوم گرمه.lyr که فرموده بودین گرمه و hd800 سرد و titanium؟) ولی الانhd800 از لحاظ جنس صدا واقعا تغییر کرده.الان دیگه بیس داره و صدا حدود 50% یا بیشتر فکر کنم بعد پیدا کرده البته نه soundstage که یه جوره دیگه نمیدونم چطور بگم یه حالتی مثل عمق بیس صدا هم عمیق شده .یه جوری صدا ها از حالت فلت خارج شدن ولی متاسفانه نمیدونم چطور منظورم رو برسونم.همش وسوسه میشی ولوم رو زیاد کنی که خدا اخر عاقبت گوشها رو بخیر کنه.
    سلام به شما

بسیار تشکر از لطف شما و امیدوارم که سالهای سال براتون با همون کیفیت روز اول کار کنه

اما قیمتش خیلی بالا هست و نمیدونم چی بگم اما برای کسی که در این سطح از صدا این هزینه های زیاد جزء جدانشدنی از مشکلات هست

به هر حال اگه درست خاطرم مونده باشه شما لامپ جداگانه هم براش سفارش داده بودید اونها هم تهیه شد یا . . .

در مورد گرم و سردی صدای کارت کریتیو میشه گفت اگه تمام افکت ها غیر فعال باشه صداش مانیتور هست و در غیر اینصورت میشه مثل هدفونهاش یعنی نه میشه گفت گرم نه سرد و نه مانیتور چون خیلی توی صدا دستکاری صورت میگیره که حرفه ای نیست چون یه صدای حرفه ای یعنی همه چیز مثل واقعیت
    صدای Setup شما حدود 100 ساعت دیگه به گرمی واقعی خودش نزدیک تر میشه و اگه فعلآ از لامپ های استوک استفاده میکنید تصورم اینه که باید صدای خیلی گرمی داشته باشه که به مرور زمان این گرمی بیش از حد اون کاهش پیدا میکنه و به سمت مانیتور پیش میره که تقریبآ حدود 100 ساعت از Break in آمپ شما گذشته توی این فاصله تا جای امکان سعی کنید از HD800 برای Break in آمپتون استفاده نکنید و به جای اون از یک هدفون با امپدانس پایین تر استفاده کنید تا این مرحله سپری بشه

تقربیآ الان خبری از SoundStage آمپ نیست بلکه هر چیزی هست مربوط به Soundstage بسیار باز HD800 هست ولی طبق آخرین اطلاعی که دارم Schiit آمپهاش رو Break in میکرده البته فقط مدلهای خاص و به مدت زمان بسیار محدود یعنی چیزی کمتر از 50 ساعت هر چند که برای ما به عنوان استفاده کننده خیلی خوبه ولی همه چیز نیست

آمپهای لامپی به دلیل سرعت پایینی که دارند خیلی خوب نمی تونن جزییات رو به نمایش بزارن به همین خاطر با هدفونهای کم سرعتی مثل داینامیک ها سخت بشه جزییات رو شنید یه جور بلور در صدا البته اگر صدا رو تصویر فرض کنیم البته بلوری که بعد از اعمال اون کمی شارپ شده باشه

حالا تصور کنید صدای سرعت پایین برسه به هدفونی که برخلاف اکثر هدفونهای داینامیک بسیار پرسرعت هست لبه های صدا بسیار با جزییات اما درون صدا به دلیل محو شده گی کمی محو و جنس صدای گرم اون باعث میشه بیش از قبل از صدای HD800 لذت برد

منتظر ریویوی شما درباره آمپ LYR هستم

فعلآ مخالف خرید ابزار و لوازمی هستم که به دلایل غیر قابل قبولی قیمت غیر منطقی دارند البته مثل همیشه کمی صبر میکنیم و سپس روز از نو و روزی از نو چون برامون طبیعی می شه یا یه جور عادت و همچنان این داستان ادامه داره . . .

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shayan_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به شما
    شما مطمئن هستی که قیمت این هدفون 27 تومنه و نویز کنسلینگ اون فعال (Active) هست؟
    اگه اینطور باشه بسیار با ارزش خواهد بود هر چند که بعید می دونم ولی کیفیت صدای هدفون خیلی مهمتر از امکانات جانبی هدفون هست هر چند که به این امکانات جانبی برندها به عنوان آپشن مهم توجه نمیکنند پس با دقت بیشتری انتخاب کنید چون حتی هدفون تنها و بدون این آپشن های وسوسه کننده نمونه های با کیفیت اونها قیمت بیشتر از 27 تومن دارند

شما هم موفق باشید.
    ممنون به خاطر جوابتون
    راستش قیمت این هدفونو تو چند تا سایت ایرانی چک کردم همین 27 تومنه
    تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قیمت رو 13.8$ زده که میشه همین حدودا
    چند تا review هم خوندم (از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اکثرا تعریف کرده بودند و رو noise canceling هم تاکید داشتند
    میخواستم بخرم ولی الان راستش دو دل شدم
    ای کاش یه مدلم خودتون پیشنهاد میدادین
    دوستان تا قیمت 50 تومان کسی هدفون خوب میتونه معرفی کنه؟ in-ear نباشه به میکروفونم نیازی ندارم، صدای محیطم اگه شد کم کنه
    با تشکر
    Last edited by shayan_p30; 06-03-2012 at 12:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Dr. Dre .. من که هنوز نتونستم معادلی واسش پیدا کنم ... به خصوص مدلی که خودم هم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. خداست ... حالا شما دارید در مورد چی چونه میزنید رو نمیدونم . . .

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به شما

بسیار تشکر از لطف شما و امیدوارم که سالهای سال براتون با همون کیفیت روز اول کار کنه

اما قیمتش خیلی بالا هست و نمیدونم چی بگم اما برای کسی که در این سطح از صدا این هزینه های زیاد جزء جدانشدنی از مشکلات هست

به هر حال اگه درست خاطرم مونده باشه شما لامپ جداگانه هم براش سفارش داده بودید اونها هم تهیه شد یا . . .

در مورد گرم و سردی صدای کارت کریتیو میشه گفت اگه تمام افکت ها غیر فعال باشه صداش مانیتور هست و در غیر اینصورت میشه مثل هدفونهاش یعنی نه میشه گفت گرم نه سرد و نه مانیتور چون خیلی توی صدا دستکاری صورت میگیره که حرفه ای نیست چون یه صدای حرفه ای یعنی همه چیز مثل واقعیت
    صدای Setup شما حدود 100 ساعت دیگه به گرمی واقعی خودش نزدیک تر میشه و اگه فعلآ از لامپ های استوک استفاده میکنید تصورم اینه که باید صدای خیلی گرمی داشته باشه که به مرور زمان این گرمی بیش از حد اون کاهش پیدا میکنه و به سمت مانیتور پیش میره که تقریبآ حدود 100 ساعت از Break in آمپ شما گذشته توی این فاصله تا جای امکان سعی کنید از HD800 برای Break in آمپتون استفاده نکنید و به جای اون از یک هدفون با امپدانس پایین تر استفاده کنید تا این مرحله سپری بشه

تقربیآ الان خبری از SoundStage آمپ نیست بلکه هر چیزی هست مربوط به Soundstage بسیار باز HD800 هست ولی طبق آخرین اطلاعی که دارم Schiit آمپهاش رو Break in میکرده البته فقط مدلهای خاص و به مدت زمان بسیار محدود یعنی چیزی کمتر از 50 ساعت هر چند که برای ما به عنوان استفاده کننده خیلی خوبه ولی همه چیز نیست

آمپهای لامپی به دلیل سرعت پایینی که دارند خیلی خوب نمی تونن جزییات رو به نمایش بزارن به همین خاطر با هدفونهای کم سرعتی مثل داینامیک ها سخت بشه جزییات رو شنید یه جور بلور در صدا البته اگر صدا رو تصویر فرض کنیم البته بلوری که بعد از اعمال اون کمی شارپ شده باشه

حالا تصور کنید صدای سرعت پایین برسه به هدفونی که برخلاف اکثر هدفونهای داینامیک بسیار پرسرعت هست لبه های صدا بسیار با جزییات اما درون صدا به دلیل محو شده گی کمی محو و جنس صدای گرم اون باعث میشه بیش از قبل از صدای HD800 لذت برد

منتظر ریویوی شما درباره آمپ LYR هستم

فعلآ مخالف خرید ابزار و لوازمی هستم که به دلایل غیر قابل قبولی قیمت غیر منطقی دارند البته مثل همیشه کمی صبر میکنیم و سپس روز از نو و روزی از نو چون برامون طبیعی می شه یا یه جور عادت و همچنان این داستان ادامه داره . . .

شما هم موفق باشید.
    با تشکر از توضیحاتتون
    راستش beak in رو اصلا نشنیده بودم یعنی تو رویو ها هم هیچ اشاره ای بهش نشده بود.خیلی ممنون از راهنماییتون .چشم سعی میکنم با k99 این کار رو انجام بدم .
    بله یه جفت لامپ یدکی سفارش دادم همراه با کابل برای ie8 و hd800 بهمراه استند گیره ای سنهایزر که گفتن رسیده ولی تو گمرک هست که به زودی تحویل میگیرن.
    در مورد رویو هم چشم حتما ولی خودتون که میدونین نمیتونم اونطور که انتظار دارین توضیح بدم.ولی سعی میکنم اون چیزای که ازتون یاد گرفتم رو بکار ببرم.
    ولی کلا تجربه جالبیه استفاده از امپ.کلا فرکانسها و تونالیته صدا تغییر میکنه اصلا باورم نمیشه اینا همون هدفونهای بودن که ازشون استفاده میکردم حتی k44 هم تبدیل به یه هدفون حرفه ای با قدرت و جزییات شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به عزیزان.بنده می خوام هم در لپتاپ هم در iphone 4s برای موزیک یه هدفون بگیرم.BH503 اصل رو گزینه مناسبی دیدم.بلوتوث هست و همه کاره
    اما ibeats که از سنسیشن xe بر می دارند خیلی وسوسم کرده.
    برای استفاده هم در لپ تاپ هم در آیفون،شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

جنبه اقتصادیش رو لحاظ نکنید.یه باره دیگه.خرج می کنیم!

داره خودمونی میشه FluS7teR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بچه ها ..
    من یه هدفون میخام قیمت حداکثر 100 تومن
    فقط و فقط واسه موسیقی میخام .. میکروفون هم نداشته باشه .. رویه گوش باشه .. شکل ظاهری خوبی ام داشته باشه تو خیابون مسخرمون نکنن
    به نظرتون چی بگیرم ؟؟؟؟
    -
    AKG - k420 - k430 - k520
    رو دوس دارم ولی نه قیمت میدونم .. نه اینکه از کجا میتونم بخرمش
    Last edited by FluS7teR; 06-03-2012 at 14:24.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام بچه ها ..
    من یه هدفون میخام قیمت حداکثر 100 تومن
    فقط و فقط واسه موسیقی میخام .. میکروفون هم نداشته باشه .. رویه گوش باشه .. شکل ظاهری خوبی ام داشته باشه تو خیابون مسخرمون نکنن
    به نظرتون چی بگیرم ؟؟؟؟
    -
    AKG - k420 - k430 - k520
    رو دوس دارم ولی نه قیمت میدونم .. نه اینکه از کجا میتونم بخرمش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم 100 تومن بتونی گیر بیاریش ...

کیفیتش خوبه ، از نظر شکل ظاهری هم که خداست ...

در آغاز فعالیت Ali-ArmorP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه هدفون تا 60 70 معرفی کنید - واسه آهنگ سازی میخوام ! ( بی پولی دیگه ...)
    فقط گیر بیاد یا اگه سایتی واسه فروش انلاین داشته باشه که عالیه . ممنون .

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به عزیزان.بنده می خوام هم در لپتاپ هم در iphone 4s برای موزیک یه هدفون بگیرم.BH503 اصل رو گزینه مناسبی دیدم.بلوتوث هست و همه کاره
    اما ibeats که از سنسیشن xe بر می دارند خیلی وسوسم کرده.
    برای استفاده هم در لپ تاپ هم در آیفون،شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

جنبه اقتصادیش رو لحاظ نکنید.یه باره دیگه.خرج می کنیم!
    یه نگاهی هم به klipsch image s4 بندازین .ارزش تحقیق داره قیمتشم خیلی مناسبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه نگاهی هم به klipsch image s4 بندازین .ارزش تحقیق داره قیمتشم خیلی مناسبه.
    حالا قیمت این چنده؟

به نظر شما ibeats اصلی(جدا از اونی که تو XE هست)رو میشه ایران پیدا کرد؟
    چند می تونه باشه؟

12. این کاربر از farzad3260 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •