سلام به شما
بسیار تشکر از لطف شما و امیدوارم که سالهای سال براتون با همون کیفیت روز اول کار کنه
اما قیمتش خیلی بالا هست و نمیدونم چی بگم اما برای کسی که در این سطح از صدا این هزینه های زیاد جزء جدانشدنی از مشکلات هست
به هر حال اگه درست خاطرم مونده باشه شما لامپ جداگانه هم براش سفارش داده بودید اونها هم تهیه شد یا . . .
در مورد گرم و سردی صدای کارت کریتیو میشه گفت اگه تمام افکت ها غیر فعال باشه صداش مانیتور هست و در غیر اینصورت میشه مثل هدفونهاش یعنی نه میشه گفت گرم نه سرد و نه مانیتور چون خیلی توی صدا دستکاری صورت میگیره که حرفه ای نیست چون یه صدای حرفه ای یعنی همه چیز مثل واقعیت
صدای Setup شما حدود 100 ساعت دیگه به گرمی واقعی خودش نزدیک تر میشه و اگه فعلآ از لامپ های استوک استفاده میکنید تصورم اینه که باید صدای خیلی گرمی داشته باشه که به مرور زمان این گرمی بیش از حد اون کاهش پیدا میکنه و به سمت مانیتور پیش میره که تقریبآ حدود 100 ساعت از Break in آمپ شما گذشته توی این فاصله تا جای امکان سعی کنید از HD800 برای Break in آمپتون استفاده نکنید و به جای اون از یک هدفون با امپدانس پایین تر استفاده کنید تا این مرحله سپری بشه
تقربیآ الان خبری از SoundStage آمپ نیست بلکه هر چیزی هست مربوط به Soundstage بسیار باز HD800 هست ولی طبق آخرین اطلاعی که دارم Schiit آمپهاش رو Break in میکرده البته فقط مدلهای خاص و به مدت زمان بسیار محدود یعنی چیزی کمتر از 50 ساعت هر چند که برای ما به عنوان استفاده کننده خیلی خوبه ولی همه چیز نیست
آمپهای لامپی به دلیل سرعت پایینی که دارند خیلی خوب نمی تونن جزییات رو به نمایش بزارن به همین خاطر با هدفونهای کم سرعتی مثل داینامیک ها سخت بشه جزییات رو شنید یه جور بلور در صدا البته اگر صدا رو تصویر فرض کنیم البته بلوری که بعد از اعمال اون کمی شارپ شده باشه
حالا تصور کنید صدای سرعت پایین برسه به هدفونی که برخلاف اکثر هدفونهای داینامیک بسیار پرسرعت هست لبه های صدا بسیار با جزییات اما درون صدا به دلیل محو شده گی کمی محو و جنس صدای گرم اون باعث میشه بیش از قبل از صدای HD800 لذت برد
منتظر ریویوی شما درباره آمپ LYR هستم
فعلآ مخالف خرید ابزار و لوازمی هستم که به دلایل غیر قابل قبولی قیمت غیر منطقی دارند البته مثل همیشه کمی صبر میکنیم و سپس روز از نو و روزی از نو چون برامون طبیعی می شه یا یه جور عادت و همچنان این داستان ادامه داره . . .
شما هم موفق باشید.