سلام
من از روزهای اول مشترک ثابت رایتل بودم
خیر این مشکل نیست
مگر اینکه سیگنال شبکه منطقه شما ضعیف باشد که به صورت کلی در این شرایط برای هر اپراتوری باتری تلفن همراه کاربر بیشتر مصرف خواهد شد
سلام
من از روزهای اول مشترک ثابت رایتل بودم
خیر این مشکل نیست
مگر اینکه سیگنال شبکه منطقه شما ضعیف باشد که به صورت کلی در این شرایط برای هر اپراتوری باتری تلفن همراه کاربر بیشتر مصرف خواهد شد
ممنون از جوابتون
بله دقیقا همینه که شما میگید
به خاطر همین از کاربرایی که جدید استفاده میکنن، خواستم که تجربشون رو در اختیار بقیه بزارن
چون شما که کاربر قدیمی هستی شاید دیگه عادی شده باشه، اما کاربر جدید حتما متوجه میشه
در کل میخوام ببینم این داستان رومینگ و تغیی دکل و ... تاثیرش رو انتن چقدره
کلا رایتل چه تماس چه نت قاتل باطری هست زود تموم میکنه
من هم ی مدت بود رایتل استفاده نمیکردم و دوباره برگشتم برای استفادش، فکر میکنم مصرف باتریم بیشتر شده و میشه کامل حسش کرد، واسه منی که باتری زیاد قوی نیست به چشم میاد شاید دوستان دیگه باتری بهتری دارن
هم تو گوشی آیفون و هم در استفاده از سیم کارت در مودم huawei e5577 با باطری 3000 مصرف باطری به شدت در مقایسه با همراه اول بالاست با اینکه سیگنال خیلی هم ضعیف نیست.
من خیلی گفتم.به رایتل هم زنگ زدم قبول نکردند.منم از خیلیا پرسیدم راه حلی پیدا نکردم. احتمالا برای رومینگه
من تو مودم جیبی هم انداختم مصرف بالا بود و باطری داغ میکنه
احتمالا به خاطر تغییر دکل بیش از حده
پس فقط من نبودم، بقیه هم متوجه شده بودن
چون باتری من اون موقع یه روز کامل از ۱۰۰ به ۲۰-۳۰ میرسید یعنیآخر شب شارژ میکردم
اما
اون زمان که از رایتل استفاده میکردم ، غروب که بر میگشتم گوشی تقریبا داشت خاموش میشد
سلام
من چند ماه پیش مشکل مصرف زیاد باتری با رایتل رو داشتم. یه گوشی قدیمی xperia دارم که حداکثر میتونه توی شبکه 3G کار کنه. وقتی سیمکارت رایتل داخلش بود با وجود اینکه آنتنش پر بود و کاری هم با گوشی انجام نمیدادم ، هر سه چهار ساعت باید باتری رو شارژ می کردم. اما الان یه مدت هست که این مشکل ظاهرا رفع شده چون اگه با گوشی کار نداشته باشم ، باتریش تا دو روز هم دوام میاره.
رایفون کار میکنه یا الکیه؟
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)