چه سرویسی داری؟
چه سرویسی داری؟
سروش خط روی 4 مگ بود دستکاریش کردن این ریختی شد ولی مهم نیست همیشه 230 تا رو بهم میده حالا 30 تا بیشتر چه توفیقی داره ؟
اول تاييد حرفت : آره سروش جان لينكم مي پره!
بازم تاييد! : آره خيلي خوب شده و ديگه هم نميشه گفت پايين بودنش باعث پرش لينك ميشه. قبلا 6 بود مشكلي هم نداشت. الان بعد اون قضيه ديگه از 13 پايين تر نمياد ولي باز هم مي پره.
البته يه كم هم مشكل از اينه كه خط رو خيلي بد كانفيگ مي كنند. الان من آپلود خطم رو روي 2 مگ بسته شده به ضرس قاطع !
چون وقتي قابل دسترس تا 1473 برسه باز هم آپ استريم مي رسه 1473.
واقعا نياز آپلود رو روي 2 مگ ببندن؟!
خوب زنگ بزن باز دستکاریش کنن...
زنگ بزن هم پشتیبانی که برات Stream ها رو دستکاری کنن، هم زنگ بزن MDF اونا هم یه کارایی میکنن، نویز کم میشه... بالاخره بهتر از دست رو دست گذاشتنه
وضعیت خوبه برای بازی
![]()
دیشب انقدر پینگم خوب شد که همزمان هم دانلود میکردم هم بازی میکردم ! ( با 4.2.2.4 حدود 115 )
ولی الان دوباره 600 شده![]()
گیت وی چندی؟ برات فرقی نمیکنه گیت وی؟
امضات تو حلقم
MDF شهر خودمون یا اهواز؟شماره ی خاصی داره؟مثل 117 که شماره ی خرابی تلفنه.
معلومه که برای من و تو که بیشتر کارمون دانلود هستش،آپلود نهایتاً 512 بهترین حالته.نمیدونم چرا لج میکنن و اینجوری میبندن.واسه منم رو 2مگ بستن آپلود رو.الکی نویز رو میبرن بالا.
=-=--=-==-=-=-=-=-=--==-=
آقا توی تاپیک نویز که کسی جواب نمیده.پس مجدداً همینجا میپرسم:
واسه اینکه نویز خطم رو کمتر کنم(به این نکنه دقت کنید که نه از اسپیلیتره و نه از سیم کشی داخل خونمون - چون مودمم سرخط وصله و مستقیم واسش کابل کشیدم از باکس بیرون خونه تا پشت مودم - و نه مخابرات شهرمون میتونه کاری کنه واسم چون دانشش رو ندارن) باید چیکار کنم؟
- زنگ بزنم پورتم رو تغییر بدن؟
- زنگ بزنم MDF؟شمارش؟چی باید ازشون بخوام؟
- برم جای سیم نول رو از توی جعبه تلفن عوض کنم؟چطور و کجا بزنمش؟کدوم نوله؟
MDF شهر خودتون، فکر میکنم منطقه تا منطقه فرق میکنه... شماره اش هم 150 هست، فکر کنم 150 رو که گرفتی وصل میشی به MDF مخابرات منطقه ی خودت....
یکی از بچه ها گفته بود نویز باید زنگ بزنی خرابی تلفن بش بگی صدای گوشی خش خش داره، بعدش یه چندبار دیگه هم الکی زنگ بزنی همینو بگی، برات درستش میکنن..
MDF بیشتر برای تشخصی خود پورت هست، ممکنه پورتت خراب باشه، MDF برات بررسی میکنه...
هههههههههههههههه
![]()
الکی اغراق نکنید مخابرات واسه گیم الان خیلی خوبه .واسه دانلود هم بهترینه . مشکل اتصال من تا حالا نداشتم اصلا.
سروش گیت وی های زیر 10 خیلی توپن من همیشه کانکت میکنم سرور انگلیس با خیال راحت بازی میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)