تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 973 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

vga : 256 nvidia geforce 7300 gs
    فکر نمی کنم با کارت گرافیکت همخونی داشته باشه و همچین روون اجر بشه ...

2. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که هنوز بازی رو دانلود یا نخریدم

از بس اوایل انتشار تو آغاز تاپیک [ از زمان انتشار به بعد ] گفتین نصب نمیشه و ............ ما قید بازی رو زدیم

دوستان توضیحی در مورد بازی میدن ؟؟!؟! و اینکه روی سیستم من نصب میشه

اینم سیستم من :

Windows XP DarK eDitioN
    ReBuild Version
    Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
    E2140 @ 1.60GHz
    1.61 GHz, 1.00 GB of RAM
    Physical Address Extension
    VGA : 256 NVIDIA GeForce 7300 GS
    سلام
    باید بگم که سیستم شما یکم ضعیفه .
    رمتون 1 گیگه عین من کمه این رم
    گرافیکتون : من با nvidia GeFource 8500 GT به زور بازی می کنم .
    در مورد سی پی یو هم نمیدونم این بازی به چه سی پی یویی نیاز داره ولی از نظر من اگه با کامپیوترت زیاد بازی می کنی به فکر سیستمت هم باش .
    با این پیشرفت بازی هایی که من می بینم فکر نمیکنم تا چند وقت دیگه حتّی خودمم با این سیستمم بازی کنم !
    خدانگهدار .

4. این کاربر از tekken god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که هنوز بازی رو دانلود یا نخریدم

از بس اوایل انتشار تو آغاز تاپیک [ از زمان انتشار به بعد ] گفتین نصب نمیشه و ............ ما قید بازی رو زدیم

دوستان توضیحی در مورد بازی میدن ؟؟!؟! و اینکه روی سیستم من نصب میشه

اینم سیستم من :

Windows XP DarK eDitioN
    ReBuild Version
    Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
    E2140 @ 1.60GHz
    1.61 GHz, 1.00 GB of RAM
    Physical Address Extension
    VGA : 256 NVIDIA GeForce 7300 GS
    رفیق فکر نمی کنم بتونی بازی رو اجرا کنی.اگر هم اجرا بشه با کمترین تنظیمات با افت فریم شدید مواجه می شی.
    چون این بازی بیشتر از gpu به cpu نیاز داره.همچنین رم کمتر از 2 گیگ واقعا واسه بازی کمه.vga هم حداقل باید 7900 باشه(البته این مینیموم خود بازی هست.ولی باز هم به سختی اجرا می شه.)
    موفق باشی

6. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12 مثل خر موندم تو گل

با سلامی دوباره خدمت دوستان خوبم در پی سی ورلد ...

من 59 درصد بازی رو رفتم... فکر کنم دیگه آخراش بود !!! که ویندوزم مشکل داشت ... مجبور شدم عوضش کنم !!!کلیه سیوهام رو + xlive رو برداشتم ... یه سیو تو my document بود ... یکی تو Local setting/Application darta ... و xlive هم تو system 32 بود ...
    ویندوز عوض کردم ... بازی رو دوباره نصب کردم...! کرک رازور رو نصب کردم ... Game for windows live رو آپدیت کردم ... و نیز آخرین درایور کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم !!! و در آخر اون سیوهایی رو که برداشته بودم ... سر جای قبلش کپی کردم ... حالا که تو بازی میرم ... لود نمیکنه ... همش میخواد یه پروفایل جدید بسازه و یه جاش هست که یه سریال کلی میخواد ... حالا ما که اینهمه به فلاکت و هزار بدبختی 59 درصد بازی رو رفتیم ... چه خاکی تو سرمون کنیم ؟ کاری رو باید انجام میدادم که ندادم ؟
    جور دیگه ای باید لود بشه ؟ کار دیگه ای باید انجام بدم ؟ لطفا راهنمایی کنید ... ممنون میشم...

در آخر هم پیشاپیش قهرمانی استقلال بزرگ رو تبریک میگم !!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید سوال میکنم ابتداییه به خاطر اینه که تا به حال اینچنین بازیهایی نکرده بودم
    (بازی قشنگیه خوشبختانه اون مشکلات خفنی که برای خیلیا به وجد اومده برای ن وجود نداشته)

به هر حال یه چندتا سوال دارم

1. تاثیر این کارهایی که میکنیم چیه؟ (مثلا میریم بولینگ بازی میکنیم!؟ یا رستوران میریم و ساندویچ میخوریم؟!) منظورم اینه که اینا فقط جلوه‌ةای ویژه هستش یا نه؟! تاثیر مثبتی داره تو بازی!؟؟
    2. ایا بازی اسلحه هم داره؟! اگه داشته باشه من هنوز بهش نرسیدم!
    3. آیا خلاف کردن تاثیر منفی داره؟!(مثلا چراغ قرمز رو رد کنیم!؟ و مسائلی از این قبیل)

ممنون از صبرو حوصله شما

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

1. تاثیر این کارهایی که میکنیم چیه؟ (مثلا میریم بولینگ بازی میکنیم!؟ یا رستوران میریم و ساندویچ میخوریم؟!) منظورم اینه که اینا فقط جلوه‌ةای ویژه هستش یا نه؟! تاثیر مثبتی داره تو بازی!؟؟
    3. آیا خلاف کردن تاثیر منفی داره؟!(مثلا چراغ قرمز رو رد کنیم!؟ و مسائلی از این قبیل)
    1. هیچی . جهت بیکاری و کیف و حال کردن ... دوستاتم حال می کنن روابطشون خوب میشه باهات بعدا به درد میخوره
    2.آره هنوز اول بازیه . به جایی میرسی که یک یارو تو نقشه پیدا میشه هر وقت خواستی میری پیشش اسلحه می خری ...
    3.چراغ قرمز رو پلیس گیر نمیده حال کنی :d (اگر این رو هم گیر میداد خیلی خسته کننده میشد) ولی کلی توی ماموریت ها به درد می خوره ، مثلا بعضی جاها باید ماشین پلیس بدزدی و وارد سیستم پلیس بشی و... البته فکر کنم پول هم میده فکر کنم ...

10. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید سوال میکنم ابتداییه به خاطر اینه که تا به حال اینچنین بازیهایی نکرده بودم
    (بازی قشنگیه خوشبختانه اون مشکلات خفنی که برای خیلیا به وجد اومده برای ن وجود نداشته)

به هر حال یه چندتا سوال دارم

ممنون از صبرو حوصله شما

اولا خرید بهترین بازیه تاریخ بازی های ویدئویی رو به شما تبریک میگم!

دوما اون مشکلات برای همه نیست ممکنه که شما هم مشکلاتی داشته باشید و 100% هم دارید اما نمی دونید!!!!!!!!

1. شما در زندگیه خود به بولینگ یا رستوران یا ... می رید چه کار می کنید؟؟؟؟؟
    در بولینگ یا بیلیارد یا ... شما با بازی کردن تفریح می کنید!!!
    در ساندویچی یا رستوران و... در زندگیه معمولیه خود شکم خود را سیر می کنید اما در اینجا هم جنبه ی تفریحی داره همم جون شما رو زیاد می کنه!!

2. بله بازی اسلحه های زیادی داره ( البته نه به زیادی ورژن پیش )

3. ببین چراغ قرمز هنوز در این بازی خلاف محسوب نمیشه!! اما کار های دیگری مثل آدم له کردن و کشتن و از این قبیلی که کشت و کشتار توش باشه خلاف محسوب میشه مخصوصا اگه طرف پلیس باشه!!!!

اگه کمی بازی کنید می فهمید که این بازی در دنیا تک تکه!!

12. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

5 اینم از شانس ما...!

با سلامی دوباره خدمت دوستان خوبم در پی سی ورلد ...

من 59 درصد بازی رو رفتم... فکر کنم دیگه آخراش بود !!! که ویندوزم مشکل داشت ... مجبور شدم عوضش کنم !!!کلیه سیوهام رو + xlive رو برداشتم ... یه سیو تو my document بود ... یکی تو local setting/application darta ... و xlive هم تو system 32 بود ...
    ویندوز عوض کردم ... بازی رو دوباره نصب کردم...! کرک رازور رو نصب کردم ... Game for windows live رو آپدیت کردم ... و نیز آخرین درایور کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم !!! و در آخر اون سیوهایی رو که برداشته بودم ... سر جای قبلش کپی کردم ... حالا که تو بازی میرم ... لود نمیکنه ... همش میخواد یه پروفایل جدید بسازه و یه جاش هست که یه سریال کلی میخواد ... حالا ما که اینهمه به فلاکت و هزار بدبختی 59 درصد بازی رو رفتیم ... چه خاکی تو سرمون کنیم ؟ کاری رو باید انجام میدادم که ندادم ؟
    جور دیگه ای باید لود بشه ؟ کار دیگه ای باید انجام بدم ؟ لطفا راهنمایی کنید ... ممنون میشم...

نمیدونم چرا من یه پست که میزنم زود به قعر چاه فرو میره !!! بدجوری گیر کردم ... کمک ؟!
    هی کسی ما رو میبینه ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

آخه اینم سوال پرسیدن داره ؟ سوال خنده داری بود !

مگه فولدر XLIVE کپی نکردی ؟ منظورم فلدر هست . نه dll

اگه کپی کردی موقع لود دکمه Home بزن و پروفایل قبلی انتخاب کن و لاگین شو

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نمیدونم چرا من یه پست که میزنم زود به قعر چاه فرو میره !!! بدجوری گیر کردم ... کمک ؟!
    هی کسی ما رو میبینه ؟!

شما فولدر xlive رو اشتباهی کپی کردی...فولدر مورد نظر بایداینجا باشه:
    C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
    ویستا
    C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
    ایکس پی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •