روبرو هتل عباسی فروشگاه پرتو
روبرو هتل عباسی فروشگاه پرتو
دوستان نظرتون در مورد عطرهای سکرفایس و رین دراپ از اجمل چیه؟ بوهاشون؟ قیمتاشون؟خوبه به عنوان عطرای دم دستی خریده بشن؟عطر خوب زنونه زیر 20 تومن چی خوبه که راحتم پیدا بشه؟ممنون
حیف پول که بابت ادکلن اماراتی بدی حتی یه پاپاسی.
همین اجمل رو ادکلناش نوشته ادو پرفیوم در حالیکه همشون آبزیپویی بیش نیستند.
به آرایشی محلمون 50 تومن پول دادم بره بازار برام ادکلن خارجی بخره دو تا اجمل آورده بود تیتانیوم و یکی دیگه که الان اسمش یادم نیست جفتشونو بعد تست کردن و باز کردن پلمپش در منزل با لگد تو کوچه فرستادم و با آن مردک هم برای همیشه قهریدم.![]()
سکریفایز بنظر من بهترین کار اماراتی هستش.پخش بو و ماندگاریش عالیه.فقط مناسب فصل نیست.قیمتشم 2 برابر شده نسبت به 6 ماه پیش.رین دراپس هم در حد نایس هستش بوی چیپی داره و تکراری
نظر من در مورد ساکریفیس چه زنونه و چه مردونه و راین و کل هوم بروبچ اجمل:
اجمل شرمنده ام![]()
با تشکر از دوستان که اینقدر از محصولات اجمل تعریف کردن
زیر 20 تومن یک عطر خوب چی میشناسید که بوی مرکبات هم نده و ترجیحا خنک باشه؟ یا توصیه می کنید من با این توصیفات برم سراغ اسپری ها. نظرتون در مورد اسپری اسمارت چیه؟ کدومش بوی خنکی داره؟![]()
من فکر می کنم بسیاری از کسایی که تو این فروم میان با اصطلاحاتی که پیشکسوتای ای فروم به کار میبرند آشنا نیستند من به نمایندگی از خود و تمام این عزیزان چند سوال رو می نویسم و از اساتید میخام هر سوالی رو که می دونند جواب بدن تا ما هم به اطلاعاتمون در این زمینه اضافه بشه:
1-ادکلن با عطر چه فرقی داره؟
2- edu de toillet یعنی چی
3- کله پور هوم یعنی چی ؟
4- اصلاح "فیک" یعنی چی؟
5- چیپ یعنی چی؟
6- برای خرید عطر بهتره از شیشه دار های آک بگیریم یا ازین فله اییا؟
7- عطرای اشانتیون چی اند؟
با اجازه بزرگترا....
1- ادکلن (Eau De Colone) نسبت به عطر (!Perfume) غلظت اسانسش کمتره.
2- غلظت عطرها در چند طبقه دسته بندی می شن مثل Eau de perfume، Eau de toilette و ... که مثلاً غلظت اسانس اُ دو توالت از اُ دو پرفیوم کمتره و ممکنه روایح این دو نوع در یک عطر واحد هم متفاوت باشن. مثلاً نسخه ادو توالت عطر لانویی دولوم با نسخه ادو پرفیوم اون تاحدودی بوهای متفاوتی دارن. معنی لغویشون هم همون اسانس عطر میشه (فرانسوی)
3- یعنی "برای مردان" (فرانسوی)
4-یعنی تقلبی.
5- یعنی سطح پایین و ضایع!
6- فله ای ها (که در بشکه های آلومینیومی نگهداری میشن!) رو کلاً دورشون خیط بکش، از همون شیشه دارهای جعبه دار آک بگیر.
7- عطرهای مارک دار در حجم پایین (4-5-7-10) میلی لیتر رو اشانتیون میگن، چون هزیته کمتری داره، خیلی ها از اونا استفاده میکنن. بعضی ها هم برای تست می خرن و اگه از عطرش خوششون اومد، می رن و حجم های بالاترش رو می گیرن.
به بعضی از اشانتیون ها (1-2) میلی لیتر هم اشانتیون سوزنی میگن.
سوال بعدی؟!
-
اگه اسپری میخوای بگیری من بهتون اکو رو پیشنهاد میدم.اسمارت بدرد نمیخوره.
اگه اماراتی هم میخواید بخرید کارهای امپر یا استرلینگ خوبن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)