سلام
این اقا شاهین هدیه شو داد ؟؟
سلام
این اقا شاهین هدیه شو داد ؟؟
دوستان بابت غيبت طولاني مدتم معذرت ميخوام. يه سري مشكلات روحي و يه خستگي باعث دوري من از شما شد.
ولي توي اين مدت هم دلم پيش شما بود و به ياد همتون بودم. از دوستاني هم كه توي پ خ نگرانم شدن خيلي مممنونم.
در مورد اون دوست عزيزمون بنده قول ميدم ايشون مجددا صندلي نشين خواهند شد. منتهي ما به 3 نفر قول داديم و توي نوبت قرار دارند و نفر چهارم هم ايشون خواهند بود. بهتر بود قبل از هر چيز با من هماهنگي ميكردن تا چنين مشكلي پيش نياد
در مورد اينكه گفته بودند چرا صندلي نشين به دست ما انتخاب ميشه ما از مديريت اختيار تام گرفتيم ميتونيد از ميثم خان و مافياي عزيز در اين مورد سوال كنيد.
قربان شما. سعيد رونالدو
چه عجب سعید جان بعد از این همه وقت دوباره اومدی .
کم مونده به من بگن که تو پول میگیری صندلی نشین میاری .
ممنون
بهروز
دوستان توي مدتي كه به انجمن نميومدم يه دلخوري از جانب يكي از دوستان پيش اومده بود. ايشون ميخواستند دو سه روزي كه صندلي خالي هستش رو صندلي نشين باشند و در اين مورد با نويد عزيز صحبت كرده بودند و در اين بين يه ناهماهنگي بين بهرز و نويد به وجود مياد كه من همين جا از اين بابت از دوستان و اون دوست عزيزمون كه اقا رضاي الفين دي گل هستش معذرت بخوام و با اينكه ما توي اين تاريخ صندلي نشين نداريم هميشه ولي چون نويد به رضا قول داده بود اين بار به عنوان استثنا اين كارو انجام ميديم.
بهروز و ووكمن عزيز هم ميان و بابت اين جريان مثل بنده از رضا و بقيه كاربران معذرت خواهي ميكنند تا ديگه دلخوري اي وجود نداشته باشه.
از اين لحظه صندلي نشيني الفين دي عزيز رو اعلام ميكنم و چون مدت ايشون كوتاه هسش خواهش ميكنم سوالاتون رو ظرف همين 2 سه روز بپرسيد
با تشكر
سلام سعيد جان ... خوبي ، رسيدن بخير ...بهروز و ووكمن عزيز هم ميان و بابت اين جريان مثل بنده از رضا و بقيه كاربران معذرت خواهي ميكنند تا ديگه دلخوري اي وجود نداشته باشه.![]()
ببين چيزي نشده فقط چون شاهين تا سه شنبه صندلي نشين بيده و قرار بيده صندلي نشين بعدي شنبه معرفي شه واسه همين رضا ميخواست اين ما بين صندلي نشين باشه ...![]()
همين ! به جان خودم... ميتوني از رضا بپرسي ...
![]()
سلام
حال شما ؟
آواتار سبز رنگه چی شد پس ؟
نظرت راجع به ترکیب زرد و سبز کم رنگ چیه ؟
استقلال هم شد تیم ؟
یکی از خاطرات قزوین را تعریف می کنی ؟
چرا دخترا این قدر خوبن و بامرام و بامعرفت و باهوش و ... اما پسرا اصلاً؟
کی تشخیص داد تو استعداد هنری داری که رفتی شهرسازی؟
اگه یک زمانی یک پسر داشته باشی دوست داری مثل خودت باشه؟
به دیوار اتاقت چی زدی ؟
شنیدی قراره هلوکوپترها تو خط تاکسی رانی کار کنن؟
چند واحد داری این ترم ؟
معدل ترم قبلت چند شد ؟
تو خونه با خواهرت دعوا هم می کنی ؟
توی کارای خونه کمک می کنی ؟
فعلا همینا مرسی از وقتی که واسه جوابها می ذاری
Edit This Pm
Last edited by Hidden-H; 09-05-2007 at 13:57.
فکر کنم صندلی داغ شاهین جان تموم شد
حیف شد ما تازه داشتیم وارد بحث میشدیم![]()
سلام
مرسی از سعید جان و نوید جان که اجازه دادن برای بار دوم صندلی نشینی رو تجربه کنم.
به امید خدا تا جمعه شب ساعت 12 درخدمت شما هستم.
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)