تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 827 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

دوستان قصد خرید یک هارد دیسک اکسترنال یک ترابایت رو دارم . قابل حمل باشه و بدون ادابتور

انتظاراتم :

داشتن USB 3.0 و USB 2.0 و سرعت بالا

عدم پاک شدن اطلاعات (چون خیلی خیلی برام مهمه )

در صورت خدای نکرد خدای نکرده خدای نکرده حذف اطلاعات ریکاوری سخت نباشه و بشه ریکاوری کرد .

ظاهر هم تا حدی برام مهمه .

LED نشانگر خواندن و نوشتن داده داشته باشه .

--------------------------------------------------------
    بودجه من : تا 270 تومن .

اگه خیلی عالی باشه تا 300 هم هزینه میکنم .

دلیل خرید : میخوام اطلاعاتم رو بریزم روش و تا دو سال (که سربازی رفتم ) ممکن است اصلا به هیچ دستگگاه و کامپیوتری وصل نباشه . اطلاعاتش که از بین نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
    چند مدل معرفی کنید و از نظر ارزش خرید ولویت بندی کنین . ممنوننننننننننننن؟
    کسی نیستش ؟؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان قصد خرید یک هارد دیسک اکسترنال یک ترابایت رو دارم . قابل حمل باشه و بدون ادابتور

انتظاراتم :

داشتن USB 3.0 و USB 2.0 و سرعت بالا

عدم پاک شدن اطلاعات (چون خیلی خیلی برام مهمه )

در صورت خدای نکرد خدای نکرده خدای نکرده حذف اطلاعات ریکاوری سخت نباشه و بشه ریکاوری کرد .

ظاهر هم تا حدی برام مهمه .

LED نشانگر خواندن و نوشتن داده داشته باشه .

--------------------------------------------------------
    بودجه من : تا 270 تومن .

اگه خیلی عالی باشه تا 300 هم هزینه میکنم .

دلیل خرید : میخوام اطلاعاتم رو بریزم روش و تا دو سال (که سربازی رفتم ) ممکن است اصلا به هیچ دستگگاه و کامپیوتری وصل نباشه . اطلاعاتش که از بین نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟
    چند مدل معرفی کنید و از نظر ارزش خرید ولویت بندی کنین . ممنوننننننننننننن؟
    سلام .
    قبل از هر چيزي بايد گفت كه حتي در بهترين مدل هم نميتوان صد در صد تضمين كرد كه هيچ مشكلي براي اطلاعات پيش نمياد . سهولت در ريكاوري اطلاعات هم بستگي به ميزان آسيبهاي وارده هست ولي در شرايط يكسان هارد ديسكهايي كه قابليت hardware encryption دارند مثل انواع my passport يا my book ريكاوري اطلاعات نسبت به ساير مدلها مشكلتر خواهد بود .به هر حال بنظر من اولين گزينه WD my passport مخصوصاً مدل ultra باشه . از برند سيگيت هم Backup plus و در نهايت expansion .

اطلاعات از بين نميره . نكات ايمني و احتياطي را رعايت كنيد و در مدتي كه نيستيد هارد را در جاي خشك و خنك و دور از دسترس سايرين قرار بديد !

3. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا عطا بنده یه تصمیمی گرفتم میخواستم قبل اقدام با شما یه مشورتی بکنم

یکی از رفیقام هارد 160 گیگ اینترنال داره میگه 70 تومن میفروشه

من به فکرم زد که این هارد را بخرم و به ----- وصل کنم برای رکورد (نسبت به فلش مموری خیلی به صرفه تر هست هم از نظر قیمت هم ظرفیت بیشتری دارم )
    یه دونه از این باکس تبدیل هم بخرم ساتا به usb

به نظر شما تصمیم خوبی گرفتم

شما تاحالا تجربه استفاده از این باکس را داشتید؟؟....این باکس ها به هارد صدمه نمیزنند؟؟

5. این کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا عطا بنده یه تصمیمی گرفتم میخواستم قبل اقدام با شما یه مشورتی بکنم

یکی از رفیقام هارد 160 گیگ اینترنال داره میگه 70 تومن میفروشه

من به فکرم زد که این هارد را بخرم و به ----- وصل کنم برای رکورد (نسبت به فلش مموری خیلی به صرفه تر هست هم از نظر قیمت هم ظرفیت بیشتری دارم )
    یه دونه از این باکس تبدیل هم بخرم ساتا به usb

به نظر شما تصمیم خوبی گرفتم

شما تاحالا تجربه استفاده از این باکس را داشتید؟؟....این باکس ها به هارد صدمه نمیزنند؟؟
    هارد 3.5 اینچی هست یا 2.5 اینچی ؟ از قیمت باکسهای 3.5 اینچی اطلاعی ندارم ولی فرض بگیریم که حدود 50 هزار تومن باشه . 50+70=120 هزار تومن برای 160 گیگ .

هارد اکسترنال آکبند 500GB سیگیت مدل expansion در حدود 165 هزار تومن هست (بالاترین کیفیت با حداقل قیمت ممکنه) . یعنی فقط با 45 هزار تومن پرداختی بیشتر نه تنها صاحب هارد اکسترنال نو میشوید بلکه 340GB حجم بیشتری خواهید داشت (160-500) . ضمن اینکه معلوم نیست هارد دوست شما صد در صد سالم هست یا خیر و قطعاً هم گارانتی ندارد !

یا اینکه از خرید این باکسها صرف نظر کنید و مثل عکس زیر فقط کیت تبدیل sata to usb را بخرید که ارزانتر هم هست . با وجود ارزانتر بودن این کیتها ظاهر جالبی ندارند و میز را شلوغ میکنند و از آنجایی که باکسی وجود ندارد که از هارد محافظت کند ، در استفاده باید بیشتر احتیاط کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هارد 2.5 اینچی باشد قیمت باکس کمتر خواهد بود و به شرط سالم بودن هارد میشه گفت که ارزش خرید را دارد .

7. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esip30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هارد های WD my passport و مدل ultra طبق تجربیات شما خوبه و از برند سيگيت هم Backup plus خوبه اما سیگیت یه امتیاز که داره اینه که چند کابل ورودی داره و میتونیم به صورت اینترنال هم استفاده کنیم (به خاطر همین سیگیت نظرمو جذب کرده )حالا پاسپورتی یولترا چنین امکانی داره که بخرم لطفا راهنمایی کنید که اصلا راهی هست که بشه اینترنال هم استفاده کرده یا نه (و طبق تجربیات خودتون پیشنهاد میکنید کدومو بگیرم و کدوم رو با دوام تر مییدونید )
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد های WD my passport و مدل ultra طبق تجربیات شما خوبه و از برند سيگيت هم Backup plus خوبه اما سیگیت یه امتیاز که داره اینه که چند کابل ورودی داره و میتونیم به صورت اینترنال هم استفاده کنیم (به خاطر همین سیگیت نظرمو جذب کرده )حالا پاسپورتی یولترا چنین امکانی داره که بخرم لطفا راهنمایی کنید که اصلا راهی هست که بشه اینترنال هم استفاده کرده یا نه (و طبق تجربیات خودتون پیشنهاد میکنید کدومو بگیرم و کدوم رو با دوام تر مییدونید )
    با تشکر
    در مورد سوال آخر ؛ هاردهاي بكار رفته در مدلهاي my passport و حتي elements پرتابل به اصطلاح بصورت usb on board هستند و sata ندارند و در نتيجه حتي اگر باكس هارد را باز كنيد (كه گارانتي باطل ميشود) نميتونيد مثل هاردهاي اينترنال به مادربرد متصل كنيد .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

در مورد سوال آخر ؛ هاردهاي بكار رفته در مدلهاي my passport و حتي elements پرتابل به اصطلاح بصورت usb on board هستند و sata ندارند و در نتيجه حتي اگر باكس هارد را باز كنيد (كه گارانتي باطل ميشود) نميتونيد مثل هاردهاي اينترنال به مادربرد متصل كنيد .

میشه یکم واضح تر توضیح بدید؟
    کلا این سوالات رو داشتم:
    1- نظرتون در مورد اینترنال بودن سیگیت بک آپ پلاس چیه(مشکلی نداره)؟
    2-پاسپورتی یولترا چنین امکان داره که بتونیم اینترنال هم استفاده کنیم (راهی هست)؟
    3-کلا یولترا چند کابل ورودی داره؟اگه کابل خودش خراب بشه امکان استفاده کابل دیگه هست؟
    4-در پست های قبلی در مورد ریکاوری اطلاعات وسترن گفتید که امکان ریکاوری در مقایسه با مدل های دیگه خیلی سختره !یعنی چه؟اگه اطلاعات به هر دلیلی ازبین بره خود کاربر میتونه با نرم افزار ریکاوری کنه (اگه آره با چه نرم افزاری) یا باید ببره گارانتی و...؟

12. این کاربر از esip30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یکم واضح تر توضیح بدید؟
    کلا این سوالات رو داشتم:
    1- نظرتون در مورد اینترنال بودن سیگیت بک آپ پلاس چیه(مشکلی نداره)؟
    2-پاسپورتی یولترا چنین امکان داره که بتونیم اینترنال هم استفاده کنیم (راهی هست)؟
    3-کلا یولترا چند کابل ورودی داره؟اگه کابل خودش خراب بشه امکان استفاده کابل دیگه هست؟
    4-در پست های قبلی در مورد ریکاوری اطلاعات وسترن گفتید که امکان ریکاوری در مقایسه با مدل های دیگه خیلی سختره !یعنی چه؟اگه اطلاعات به هر دلیلی ازبین بره خود کاربر میتونه با نرم افزار ریکاوری کنه (اگه آره با چه نرم افزاری) یا باید ببره گارانتی و...؟
    نظرتون در مورد اینترنال بودن سیگیت بک آپ پلاس چیه(مشکلی نداره)؟
    ميتونيد مثل هاردهاي اينترنال بوسيله كابل sata به مادربرد متصل كنيد و برق را هم از پاور بگيريد و مشكلي هم نيست اما بايد قسمتي از كانكتور هاي sata و برق را ببريد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

پاسپورتی یولترا چنین امکان داره که بتونیم اینترنال هم استفاده کنیم (راهی هست)؟
    همانطوريكه در پست بالا هم توضيح دادم به هيچ عنوان راهي وجود ندارد كه بتونيد مثل هاردهاي اينترنال استفاده كنيد . چون sata ندارد .

کلا یولترا چند کابل ورودی داره؟اگه کابل خودش خراب بشه امکان استفاده کابل دیگه هست؟
    فقط يك كابل usb3 دارد . استاندارد كانكتوري كه به my passport ultra متصل ميشه از نوع Micro-B هست و انتهاي ديگر از نوع A هست . اين كابل كمياب نيست و در بازار موجوده .

در پست های قبلی در مورد ریکاوری اطلاعات وسترن گفتید که امکان ریکاوری در مقایسه با مدل های دیگه خیلی سختره !یعنی چه؟اگه اطلاعات به هر دلیلی ازبین بره خود کاربر میتونه با نرم افزار ریکاوری کنه (اگه آره با چه نرم افزاری) یا باید ببره گارانتی و...؟
    در اين مدلها اصولاً اطلاعات بصورت رمزگذاري شده بر روي هارد ذخيره ميشود (حتي اگر اين قابليت را فعال نكرده باشيد) . قسمتي كه عمليات كد و ديكد كردن را انجام ميدهد روي برد هارد نصب شده و اگر اين قسمت به هر دليل آسيب ببيند حتي اگر هم بتوان اطلاعات را استخراج كرد بازهم قابل خواندن نيست چون بصورت encrypt شده هست . تا زمانيكه اين قسمت آسيب نديده باشد و هارد مشكلات سخت افزاري ديگري نداشته باشد ؛ در مشكلات ساده كاربر ميتونه خودش اقدام كنه (مثل ريكاوري ديتاهايي كه بصورت تصادفي حذف شده اند) .

عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال my passport هست که باز شده است . از اونجایی که این هارد بصورت usb native هست (یعنی sata ندارد) برای دسترسی به firmware و یا ارسال یکسری دستورات خاص باید به قسمتهایي از pcb لحیمکاری شود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با توجه به توضیحات خوب شما میترسم پاسپورتی بگیرم و مشکل ریکاوری پیش بیایدو اطلاعاتم کلا حذف بشه
    در سیگیت چنین مشکلی برای ریکاوری کردن اطلاعات نیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به توضیحات خوب شما میترسم پاسپورتی بگیرم و مشکل ریکاوری پیش بیایدو اطلاعاتم کلا حذف بشه
    در سیگیت چنین مشکلی برای ریکاوری کردن اطلاعات نیست؟
    با دقت استفاده و نگهداري كنيد تا احتمال اينكه مشكلي براي هارد پيش بيايد كمتر شود (شامل هر مدل و از هر برندي ميشود) . در هاردهاي اكسترنال سيگيت اين مسائل وجود ندارد .

17. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •