تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 1592 اولاول ... 1245245746146206216226236246256266276286346747241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نمیدونم چه بلایی سر اسیاتک اوردن که وضعیت سرور کشور های همسایه از سرور های خارجی نظیر لندن و فرانکفورت و... بدتره:

2. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوست عزیز شما عادت داری در مورد همه چی اینقدر با اطمینان اظهار نظر کنی! تست اسپیدتست قدرت و ثبات رو نشون میده. در ضمن وقتی با سرور خارج تست می گیری لااقل می شه پینگ تایم رو دید. پینگ تایم با داخل که خوب همه زیر ۵۰ دیگه اکثرا چیزی رو نشون نمی ده. همونطور که دوستمون گفت شما با idm شونزده تا کانکشن داری معلومه ته سرعت رو بهت می ده. شما فرض کن از یه نرم افزاری مثل origin که برای بازی های ea هست می خوای یه بازی رو دانلود کنی. اون که idm نیست که دیگه! سرعت تک کانکشنت هر چقدر که باشه اون همون سرعت رو بهت می ده نه بالاتر. مثلا من با این برنامه سرعتم اکثرا بالای 200 نمی ره ولی با idm با سرعت 750 kb دانلود می کنم.
    دقیقا همینه....

4. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

شده من پینگم 300 400 بوده ولی تک کانکشنم خوب بود... سرعت پیج باز کردن خیلی خوب بود... فیلم آنلاین هم میشد دید... یه جورایی به نظرم میاد سرعت تک کانکشن از پینگ مهمتره... حداقل من ایجوری احساس کردم... زمانیی بوده پینگم بهتر بود ولی تک کانکشن افتضاح خیلی سایتا دیر لود میشه... تو باز کردن سایتای سنگین مشکل داشتم ولی برعکس پینگم بالاتر بود تک کانکشن خوب بود شتاب بهتر بود... در کل اسپید تست با سرورایی اروپایی ملاک خوبی میتونه واسه سرعت باشه... چون هم پینگ نشون میده و هم سرعت تک کانکشن....

6. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این سرورای همسایه انگار کلا اینجورین پینگ باشون بالاست

8. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

12. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

آقا جان ربطی نداره. اصلا اسپید تست ملاک نیست.
    من همین الان با سرور خارجی تست میگیرم زیر 1 مگ نشون میده با اینکه از سرور های خارجی با سرذعت 490 دانلود میکنم :/ هیچ ربطی نداره آقاجان.

خواهشا این بحث تست خارجی و داخلی رو تمومش کنید دوستان چون هیچ بار علمی پشتش نیست.
    خواهش میکنم راجع چیزی که دقیق نمیدونید اظهار نظر نکنید شما که میگی با منیجر 500 میگیرم داری 16 تا کانکشن پر میکنی که اصلا قابل تایید و با کیفیت نیست

بلکه اون اسپید تستی که میگیری دیقیقه و حکم تک کانکشن رو داره
    شما که از سرور خارج به زور با 16 تا کانکشن دان میکنی عمرا یه چیز آنلاین نمیتونی ببینی چون لینک کیفیت نداره باید 100 تا کانکشن تونل بشه تا حداکثر پهنای باند رو بگیدی که تازه تایم اوتت زیاد میشه اون سرعتی که با مرور گر دانلود میکنی حکمه نه اون منیجر شمایی که با 500 دان میکنی با مرور گر سرعتت حتی به 100 هم نمیرسه اون وقت این سرهت به چه دردت میخوره ؟ ملاک پاکت لاس و جیتلره اگه جیتلرت رو به صفر باشه هیچ وقت کانکشنت لوز نمیشه در نتیجه اونی که با اسپید تست سرور خارجیش رو 5 مگ میره و سرعتش 600 ته خیلی میرزه به اونی که تو اسپید تست 1 مگ هم نمیرسه ولی از اون ور به زور با منیجر 100 تا کانکشن پر میکنه تا 600 تا با نوسان بگیره حتی نمیتونه یه موزیک ساده آنلاین گوش بده چون شبکه نمیتونه یدفعه با تک کانکت 600 تا اسپید بده و اصلا ثبات نداره!
    دوست عزیز شما عادت داری در مورد همه چی اینقدر با اطمینان اظهار نظر کنی! تست اسپیدتست قدرت و ثبات رو نشون میده. در ضمن وقتی با سرور خارج تست می گیری لااقل می شه پینگ تایم رو دید. پینگ تایم با داخل که خوب همه زیر ۵۰ دیگه اکثرا چیزی رو نشون نمی ده. همونطور که دوستمون گفت شما با idm شونزده تا کانکشن داری معلومه ته سرعت رو بهت می ده. شما فرض کن از یه نرم افزاری مثل origin که برای بازی های ea هست می خوای یه بازی رو دانلود کنی. اون که idm نیست که دیگه! سرعت تک کانکشنت هر چقدر که باشه اون همون سرعت رو بهت می ده نه بالاتر. مثلا من با این برنامه سرعتم اکثرا بالای 200 نمی ره ولی با idm با سرعت 750 kb دانلود می کنم.
    منم موافقم... اسپید تست بهتر نشون میده چون تک کانکشن رو نشون میده... دانلود منیجر فایلا رو تکه تکه میکنه با چنتا کانکشن دانلود میکنه.... من هر وقت دانلودم با سرورای خارجی توی اسپید تست خوب بود هم فیلم آنلاین راحت دیدم و هم واسه آپدیت و پیج باز کردن راحتر بودم... شده دانلود با منیجر 300 400 بود اما اسپید تست خیلی کمتر نشون میداد... نه میتونستم فیلم آنلاین ببینم و نه آپدیت کنم...
    شده من پینگم 300 400 بوده ولی تک کانکشنم خوب بود... سرعت پیج باز کردن خیلی خوب بود... فیلم آنلاین هم میشد دید... یه جورایی به نظرم میاد سرعت تک کانکشن از پینگ مهمتره... حداقل من ایجوری احساس کردم... زمانیی بوده پینگم بهتر بود ولی تک کانکشن افتضاح خیلی سایتا دیر لود میشه... تو باز کردن سایتای سنگین مشکل داشتم ولی برعکس پینگم بالاتر بود تک کانکشن خوب بود شتاب بهتر بود... در کل اسپید تست با سرورایی اروپایی ملاک خوبی میتونه واسه سرعت باشه... چون هم پینگ نشون میده و هم سرعت تک کانکشن....
    حالا یک سوالی پیش می یاد
    واسه اینکه بفهمیم حداکثر پهنای باندمون چه قدره باید چیکار کرد؟

14. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حالا یک سوالی پیش می یاد
    واسه اینکه بفهمیم حداکثر پهنای باندمون چه قدره باید چیکار کرد؟
    میری تو مودم جایی باس داشته باشه مثل quick setup یا preview اونجا نشون داه خططت رو چند بسته شده.

16. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

پینگ دوبی با اینکه سرور نزدیکتره بالاتره عجیبه

18. 2 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تعریفی ندره... یه ذره از اپسیلون بیشتر... 200 300 مگ هم نمیگیره...
    میخواستم بیام های وب که شبانه داشته باشم منصرف شدم دیگه شرکتی نیست شبانه داشته باشه؟؟

20. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •