وقتی کد محافظت کننده کریپتور وارد دیتابیس انتی ویروس بشه ، انتی ویروس میتونه کد محافظت شده را هم دور بزنه و به کد اصلی برسه و اون را هم شناسایی بکنه
وقتی کد محافظت کننده کریپتور وارد دیتابیس انتی ویروس بشه ، انتی ویروس میتونه کد محافظت شده را هم دور بزنه و به کد اصلی برسه و اون را هم شناسایی بکنه
همانطور که گفتم کریپتور میادد از کدهای اصلی مخرب محافظت میکنه ، پس در نتیجه بیشتر سوییت ها نمی تونند کد اصلی را اسکن کنند.
سلام عباس جان
گاهی وقت ها پیش می یاد که KSN مرتکب خطایی میشه در مورد فایلی ، پس دل بستن تنها به KSN خوب نیست ... اگر این فایل 10000 یوزر داشته باشه یعنی فایل صد در صد سیف هست در صورتی که این فایل یک BAT فایله / و چون این BAT فایل مورد توجه بیشتر کاربرا هست با این 10000 یوزر شناسایی شده.
گرچه گاهی وقتا KSN اگر اشتباه نکنم شاید از روی هوش هم به فایلی اعتبار سنجی بده که چند یوزر از ان استفاده می کنند.
مثل نورتون که بر بعضی از ویروس ها که یکی از اون ها SERVER.EXE بود موقع اعتبار سنجی با NSN میزد فایل خوب هست در صورتی که مخرب بود ، از دوستم که در مورد این فایل سوال کردم ، گفت شاید نورتون از طریق هوش خودش به این فایل اعتبار خوب یا سیف بودن داده.
Last edited by Karkas20; 18-06-2012 at 09:21.
سلام
پستت الان دیدم / رفتارشناسی را میشه دور زد با یک کریپتور
HIPS هم اینقدر بزرگش کردید با یک امضای دیجیتالی جعلی که معتبر باشه ، راحت میشه دورش زد ! چون HIPS ها بیشتر کارشون امضای دیجیتالی هست و اگر فایلی یک امضای دیجیتالی معتبر داشته باشه ، HIPS هم دور زده میشه...
اشتباه می کنم : دی
البته این HIPS گاهی وقتا یک فایل را به لیست تروست میبرند و کاره مخرب را راحت تر می کنند.
گرچه با برداشتن تیک از تنظیمات کسپر میشه به فایل هایی که امضای دیجیتالی داشته باشند هم گیر داد ولی اصل مطلب من اینه زیاد به HIPS دل خوش نکنید.
Last edited by Karkas20; 18-06-2012 at 09:27.
سلام
سایتی که عکس ها رو توش آپلود کردم picofile هستش! احتمالا مشکل از طرف شماست...
همونطور که گفتم فایل کریپت شده بعد از اجرا شناسایی شد به خاطر همین ویروس توتال نشناختش.
درسته اسمارت شاید یکم ضعیف باشه(البته شاید) ولی دیگه اونطوری هم که شما میگید به عنوان سوییت نمیشناسیدش اصلا نیست، جدیدا یه جو خاصی نسبت به کاسپر و اسمارت تو انجمن ایجاد شده که اکثرا فکر میکنن کاسپر دیگه ته آنتی ویروسه و اسمارت بچه بازیه، که به نظر من این تفکر خیلی خیلی اشتباهه...
به هر حال این نظر من بود و شاید با نظر خیلی از دوستان فرق داشته باشه.
سلام
بله مشکل از بنده هست.
شما هم یه بار از نود خسته میشوید و یک بار هم بهش می نازید / من نه به کسپر می نازم ، یعنی می نازیدم : دی ولی چیزی که الان قبول دارم خودم هستم که الوده نشم. (( نتیجه : قدرت اصلی برای الوده نشدن خوده کاربر هست ))
من دلایل خودم رادارم که نود را قبول ندارم و بر کسی هم تحمیل نمی کنم که استفاده بکنید یا نکنید ، من فقط نظر خودم را می گم...وقتی شما میگید شماها در اشتباه هستید ما هم می تونیم بگیم شما در اشتباه هستید و چیزی که هست شما فکر می کنید ما سوییتی را بر کسی تحمیل می کنیم و این درست نیست بلکه من نظر شخصی خودم هست که نود را به عنوان یک سوییت قبول ندارم و دلایل بنده هم به خودم برمیگرده...جو تایپیک چه کسپر باشه و چه نود یا هر سوییتی مقصر خوده شما هستید ، کاربران کسپرسکی دل به دریا میزنند و مخرب را اجرا می کنند و خودمونی باهاش حال می کنند ولی شما ها که نظرم کلی هست فقط با یک اسکن تست می کنید ، پس باید درک کرد که سوییتی میتونه حرف برای گفتن داشته باشه که کاربرفقط دل به تست اسکن نبندد و با اجرا کردن ان از قوت و ضعف سوییت خود مطلع شود و شما هم اگر خواستید جو برای سوییتی که شما اجرا می کنید باشه از فواید یا از تنظیمات یا از ضعف ها و از تنظیمات این سوییت مورد علاقه خود شرحی بدهید تا دوستان با سوییت شما اشنا بشوند و شما دل به اسکن خالی می بندید و دوست دارید پر طرفدار شوید ، خیر این روش درست نیست، هر سوییتی که در این تایپیک کاربری که ازش استفاده می کنه قدرت کامل این سوییت را به اجرا بگذاره ، خب این سوییت محبوب میشه ، شما می تونید این جو را به سوییت خودتون بکشید !!
ضعف فقط به دیتابیس بر نمیگرده بلکه تمام متدلوژی یک سوییت را احاطه می کنه و نود طرفدار داره ولی چیزی که هست یک سوییت ناب نیست...
ته انتی ویروس خود کاربر هست ، امیدوارم حرف بنده را گرفته باشید.
پ.ن : چرا کومودو با این که ناشناخته بود ، اینقدر کاربر پیدا کرد ، چون دوستان امدند قدرت کومودو را در این تایپیک نشان دادند .
موفق باشید گلم
Last edited by Karkas20; 18-06-2012 at 11:53.
نه، من الانم به اسمارت نمینازم(چی شد!)، فقط حرف من اینه که نباید هی تو سر این اسمارت بکوبیم، مثلا این 2تا جمله خودتون رو نگاه کنید:
این تست برای این هست که نود 32 هم میشه راحت دورش زد و زیاد به سوییت ها دل نبندیداین پست ها رو دقیقا بعد از اینکه اسمارت بنده خدا تونسته ویروس ها رو شناسایی کنه دادید...نود 32 را راحت میشه دورش زد و من به عنوان یک سوییت اصلا قبولش ندارم
حالا خودتون حساب کنید دیگه وقتی یه نفر میاد تو این تاپیک و این پست ها رو بخونه با اینکه من مطمعنم که قصد شما تحمیل نبوده ولی ناخودآگاه به طرف تحمیل میشه که اسمارت بدرد نمیخوره...
و درمورد اجرا مخرب ها هم من اکثر مخرب ها رو اگه با اسکن نتونه شناسایی کنه اجرا هم میکنم (البته تحت سندباکس) و اگه دقت کنید میبینید که همین تست آخر نتیجش بعد از اجرا هست.
تسلیم ، حرف حق جواب نداره
ولی من باز هم نود را قبول ندارم ، نمیدونم چرا ولی شاید به موقعی بخوره که زد تو برجکم
ینده خدا یا بنده بنده خدا ؟؟؟این پست ها رو دقیقا بعد از اینکه اسمارت بنده خدا تونسته ویروس ها رو شناسایی کنه دادید...
الان دیدم نود تو تست ها خوب نتیجه گرفته وبهش تبریک میگم ولی نمیدونم حس میکنم اگر باز برم سراغ نود به نابودی من را بکشاند و یه نوع ترس از الوده شدن.
Last edited by Karkas20; 18-06-2012 at 12:42.
سلام دوستان.من هم از انتی ویروس اسمارت ورژن5 استفاده میکنم.گفتم اطلاعاتی که در مورد نود و سایر انتی ویروس ها دارم و به وسیله همین تاپیک تحقیقاتی که انجام دادم بگم (البته همه دوستان حرفه ای تر از من هستن) و بعد نتیجه گیری کنیم.البته من نظرم اینه که اسمارت و قدرت اون رو باید تو ورژن 6 بررسی کرد که فعلا بتا هستش چون یک سری امکانات اضافه شده وکامل تر میشه ولی نظر من:
1:انتی ویروس نود انتی ویروس کم حجم هم در نرم افزار هست و هم در اپدیت در صورتی که ما اون رو با بیت دیفندر و کسپر مقایسه میکنیم ایا انصاف که یک انتی ویروس با حجم 50مگ رو با بیت دفندر 420مگی مقایسه کرد.خوب معلومه کدومقوی تر و کامل تره.من رفتم بیت دیفندر دانلود کنم از کافی نت 420 مگ نرم افزارش بود و 130مگ اپدیت افلاینش.میبینیم که اپدیت بیت دو برابر نود حجم داره و ما توقع داریم این دو از لحاظ قدرت برابر باشن.این نتیجه گیری من بود از نود و بزرگان انتی ویروس مثل کسپر و بیت دیفندر.
2:اما مقایسه انتی ویروس نود با انتی ویروس هایی کم قدرت تر نسبت به شماره 1 مثل (avg-avast-avira-emsisoft-microsoft....) من نود رو بسیار بهتر از این ها میدونم هم در تشخیص و هم در اپدیت.در همین تاپیک شما دوستان با ویروس انتی ویروس خودتون رو تست میکنید من از شما خواهش دارم همین تاپیک رو به عقب برید و نتیجه نود رو با انتی ویروس های بالا مقاسه کنید میبینید که فرق زیادی ندارن و حتی در بعضی موارد نود بهتر عمل کرده.اما با این که این تاپیک نشون میده که کدام انتی ویروس ها قدرت بیشتری دارن و کدام ضعیف تره اما ما باز هم با دیدن نتیجه میگیم که نود به درد نمیخوره.
3:متاسفانه در ایران یه جو بد در مورد انتی ویروس نود شکل گرفته و همه در مورد اون بد میگن و این مشکلی هست که ما خودمون اونو درست کردیم.من خودم میخواستم انتی ویروسم رو عوض کنم و به کسپر و یا بیت دیفندر انتقال بدم اما این دو هم از سخت افزار بیشتر استفاده میکنن(که برام مهم نبود)و حجم اپدیت بالایی دارن که برای من مهم بود با این که اینترنت 256 دارم ولی به دلیل محدودیت حجمیم عوض نکردم.و یه توصیه به دوستانی که میخواهند انتی ویروس خودشون (نود یا اسمارت)رو عوض کنن اگه میخواهید واقعا انتی ویروس قدرتمند داشته باشین (کسپر و نورتون و بیت دیفندر) از این ها استفاده کنین که هوش مصنوعی هم دارن ولی اگه خواستید از نود به انتی ویروس هایی که در شماره 2 گفتم برید بدونید زیاد فرقی نمیکنن و نود مشکلات کرک و سریال رو نداره و راحت سریالش گیر میاد.
دوستان معذرت میخوام زیاد شد ولی اگه در موارد بالا شما انتقادی یا سوالی دارید بپرسید.
درود
تمام حرفاتو اشتباهه
1- حجم بیشتر آنتی ویروس های بیتدفندر و کسپر به دلیل امکانات بیشتر آن ها است و حجم آپدیت ها با توجه به نوع برنامه نویسی متفاوت است و دلیلی وجود ندارد که حتما تعداد ویروس های شناسایی شده بیشتر باشد.
2- آنتی ویروس امسی سافت (Emsisoft) قدرت کمتری داره؟ فکر کنم باید مطالعه بهتری داشته باشید چون این آنتی ویروس، قوی ترین آنتی ویروس تست های VB100 هست
در لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- شرکت ESET ایران را تحریم کرده و دچار افول هم شده به همین دلیل جو خوبی در ایران نداره و کاملا هم مورد توجیه هست.
و در مورد انتخاب آنتی ویروس اگر مساله سبکی باشه، Emsisoft هم با وجود دو موتوره بودن از آنتی ویروس های بسیار سبک است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)