تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 674 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فکر کنم شما پچ نصب نکردین درسته؟!!!
    واسه اینکه شما بتونید اسکوربورد وارد بازی کنید باید پچ نصب کنید....
    البته راه دیگه ای هم هست:
    شما میتونید کیت سرور 11 رو دانلود کنید که حدودا 10 مگابایت هست و مشکلتون حل میشه.
    دانلود کیت سرور:

حجم:11 مگ
    kit_kat لینک مردم رو بدون ذکر منبع نذار !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

kit_kat لینک مردم رو بدون ذکر منبع نذار !!!
    چشم ببخشید:43:
    یادم رفت میخواستم کار دوستمون زودتر راه بیوفته
    اتفاقا من وبتون رو به خیلیا معرفی کردم خیلی وب خوبی دارین

3. این کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اولش که حرفت رو خوندم فک کردم حالا مثلا چقدر هست!! آخرش دیگه 4 گیگه دیگه! اونی که ADSL داشته باشه خیلی راحت دانلود میکنه. من 128 دارم و با کلی پرت وقت و دانلودهای با فاصله زمانی، روزی حداقل 600مگ دانلود دارم. با اون اوصاف طی چند روز دانلود میشه.

دوستان یادمه توی تایپیک های قبلی PES، میومدیم replayهای قشنگمون رو میزاشتیم. اگه موافق باشید میتونیم سه تا کار کنیم:
    1- همه ی replayها رو جمع آوری کنیم و یک جا قرار بدیم، و با استفاده از نظر سنجی ببینیم کی برنده میشه.
    2- همینطوری، هرکسی هر replayیی داره میزاره و دیگر دوستان نظراتشون رو بیان میکنن.
    3- مسابقات دوره ای راه میندازیم و مثلا هرهفته موضوع یه چیزه و در اونمورد هرکی میتونه replay میزاره (یا میره replay میسازه) و اینجا میزاره و آخر هفته رای میگیریم که کی بهتر بوده.
    تابستون شد مسابقات جالب تری هم بهتون میگم. تایپیک خیلی خسته کننده ست. هروقت میام درمورد پچ و کیت ایرانی و باشگاه های دست 2 آلمان!!!! و... است. (میدونم روی تیم های برتر همن تغییرات داره، اما کلا میگم).

درهرمورد از مسابقات بالا (1-2-3) که موافق بیشتری بود، اون رو انجام میدیم. فک کنم یه تایپیک جدید بزنم واسه مسابقات، حالا با admin حرف میزنم ببینم چی میشه.

پ.ن.:
    اصلاحیه: یادم افتاد خیلی ها ممکنه مشغول تحصیل باشن؛ برای همین اگر موافق باشید، توی ایام امتحانات مدارس و دانشگاه ها مسابقه موقتا تعطیل باشه تا شاهد افت تحصیلی نباشیم.
    بله درست میگین یک فیلما یا چیزای مختلفی واسه دانلود دیدم تو مایه های 100 گیگ و حتی بیشتر ولی نسبت به بقیه پچ ها گفتم حجم این خیلی بالاست اونم واسه من که دایال آپ دارم....
    در مورد اون حرفتونم(ریپلی و مسابقه) اساسی موافقم... اگه یه توضیحی درمورد نحوه ی کار با fraps بدین ممنون میشم ...
    راستی یک گل تقریبا چه حجمی داره؟ میخوام ببینم میتونم آپلود کنم یا نه.
    البته توی امتحانات خیلی کم بازی میکنم ولی حتی قبل از امتحان ریاضیمم حداقل یک بازی رو میکنم واسه همین یهو میبینی یک گل خوشگل میزنی یا... پس مسابقه رو از همین فردا شروع کنید
    Last edited by Kit_Kat; 06-05-2011 at 13:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله درست میگین یک فیلما یا چیزای مختلفی واسه دانلود دیدم تو مایه های 100 گیگ و حتی بیشتر ولی نسبت به بقیه پچ ها گفتم حجم این خیلی بالاست اونم واسه من که دایال آپ دارم....
    در مورد اون حرفتونم(ریپلی و مسابقه) اساسی موافقم... اگه یه توضیحی درمورد نحوه ی کار با fraps بدین ممنون میشم ...
    راستی یک گل تقریبا چه حجمی داره؟ میخوام ببینم میتونم آپلود کنم یا نه.
    البته توی امتحانات خیلی کم بازی میکنم ولی حتی قبل از امتحان ریاضیمم حداقل یک بازی رو میکنم واسه همین یهو میبینی یک گل خوشگل میزنی یا... پس مسابقه رو از همین فردا شروع کنید
    فیلم گرفتن با Fraps خیلی راحته . بعد از اینکه fraps رو اجرا کردید وارد بازی بشید و از قسمت گالری Replay رو باز کنید . حالا با زدن A دوربین رو روی حالت Tv بذارید و با زدن Select نوار پایین و لوگوی Replay رو ناپدید کنید . حالا با
    گرفتن جهت راست گل رو اجرا کنید و همزمان با زدن F9 شروع به فیلم گرفتن کنید .
    البته حجم فیلم هایی که می گیرید خیلی بالاست ( مثلا یه فیلم 10 ثانیه حدودا 200 مگ میشه !!! ) برای همین با نرم افزار های convert مختلف مثل virtual Dub میشه حجمش رو تا کمتر از 1 مگ کاهش داد !
    خودم اگه تونستم امروز یک نمونش رو قرار میدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم شما پچ نصب نکردین درسته؟!!!
    واسه اینکه شما بتونید اسکوربورد وارد بازی کنید باید پچ نصب کنید....
    البته راه دیگه ای هم هست:
    شما میتونید کیت سرور 11 رو دانلود کنید که حدودا 10 مگابایت هست و مشکلتون حل میشه.
    دانلود کیت سرور:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم:11 مگ
    منبع:
    کد:
    ببخشیدا دوباره مزاحم میشم ولی اینقدر اینجا پچ گذاشتید گیج شدم.کدومو نصب کنم ؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این گیم پلی پچ ورژن 0.5 که اومده رو صددرصد توصیه می کنم
    هر کس که میخواد بازیش قوی بشه و در مسابقات شرکت کنه حتما با این پچ تمرین کنه
    ای کاش کونامی این تویک هارو بر روی هوش مصنوعی بازی انجام میداد
    روی تاپ پلیر میتونم بگم AI کاملا متفاوت بازی می کنه سعی می کنه بیشتر توپ رو نگه داره و سریعتر حمله کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نمونه ی یه فایل ویدئویی از یه گل که توسط برنامه ی Fraps گرفتم :

حجم : 815 kb
    البته توجه داشته باشید حجم فیلم اصلی 70 مگ بود و این کاهش حجم زیاد طبیعتا روی کیفیتش هم تاثیر گذاشته :

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درمورد نحوه ارسال replayها (که قطعا هرکی میخواد ارسال کنه باید ویدئو ارسال کنه، نه خود replay) یه راه خوب و سریعتر از fraps پیدا میکنم و توی قوانین به طور کامل میزارم و شرح میدم.

vivabarca چجوری با اون دوربین بازی میکنی؟! یا شاید توی کانورت کردن ها اونطوری شده!! فقط WIDE!!
    ضمن اینکه برای به نمایش دراومدن replay باید دایره یا مربع رو زد و خودش اتومات پخش میکنه کی حوصله داره از اول تا آخر دکمه راست رو نگه داره! ضمن اینکه با نگه داشتن دکمه راست play واقعی نیست، کمی delay داره. حالا به طور کامل همه چیز رو خواهم گفت. فعلا بزارید ببینم برنامه خوب چی پیدا میکنمو چون هرکی بخواد یه بار فیلم بگیره و یه بار کانورت کنه وقت میبره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من تازه این بازیو نصب کردم روی کامپیوتر ولی مشکلم دسته هست دسته درست کار نمیکنه رو این بازی ایا پچی چیزی هست بهش بزنم درس بشه؟
    الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درمورد نحوه ارسال replayها (که قطعا هرکی میخواد ارسال کنه باید ویدئو ارسال کنه، نه خود replay) یه راه خوب و سریعتر از fraps پیدا میکنم و توی قوانین به طور کامل میزارم و شرح میدم.

vivabarca چجوری با اون دوربین بازی میکنی؟! یا شاید توی کانورت کردن ها اونطوری شده!! فقط WIDE!!
    ضمن اینکه برای به نمایش دراومدن replay باید دایره یا مربع رو زد و خودش اتومات پخش میکنه کی حوصله داره از اول تا آخر دکمه راست رو نگه داره! ضمن اینکه با نگه داشتن دکمه راست play واقعی نیست، کمی delay داره. حالا به طور کامل همه چیز رو خواهم گفت. فعلا بزارید ببینم برنامه خوب چی پیدا میکنمو چون هرکی بخواد یه بار فیلم بگیره و یه بار کانورت کنه وقت میبره.
    مطمئن باش راهی بهتر از Fraps پیدا نمی کنی !

سایت های معتبر بازی ( و حتی خود کونامی ) برای ساخت دمو هاشون از این نرم افزار استفاده می کنن !

در ضمن لینک دانلود fraps و یه برنامه ی دیگه برای کاهش حجم رو پایین گذاشتم .

در مورد دوربین هم چون من اولین pes ای که بازی کردم همین 2011 بوده بنابراین حساسیت خاصی به دوربین ندارم

در مورد پلی کردن Replay هم مزیتی که گرفتن جهت به زدن دکمه داره اینه که اولا فیلم با سرعت معمولی بازی پلی میشه ( نه به صورت آهسته ) ثانیا حجم فیلم کمتر میشه .

دانلود Fraps

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •