kit_kat لینک مردم رو بدون ذکر منبع نذار !!!![]()
kit_kat لینک مردم رو بدون ذکر منبع نذار !!!![]()
چشم ببخشید:43:
یادم رفت میخواستم کار دوستمون زودتر راه بیوفته
اتفاقا من وبتون رو به خیلیا معرفی کردم خیلی وب خوبی دارین![]()
بله درست میگین یک فیلما یا چیزای مختلفی واسه دانلود دیدم تو مایه های 100 گیگ و حتی بیشتر ولی نسبت به بقیه پچ ها گفتم حجم این خیلی بالاست اونم واسه من که دایال آپ دارم....
در مورد اون حرفتونم(ریپلی و مسابقه) اساسی موافقم... اگه یه توضیحی درمورد نحوه ی کار با fraps بدین ممنون میشم ...
راستی یک گل تقریبا چه حجمی داره؟ میخوام ببینم میتونم آپلود کنم یا نه.
البته توی امتحانات خیلی کم بازی میکنم ولی حتی قبل از امتحان ریاضیمم حداقل یک بازی رو میکنمواسه همین یهو میبینی یک گل خوشگل میزنی یا... پس مسابقه رو از همین فردا شروع کنید
![]()
Last edited by Kit_Kat; 06-05-2011 at 13:32.
فیلم گرفتن با Fraps خیلی راحته . بعد از اینکه fraps رو اجرا کردید وارد بازی بشید و از قسمت گالری Replay رو باز کنید . حالا با زدن A دوربین رو روی حالت Tv بذارید و با زدن Select نوار پایین و لوگوی Replay رو ناپدید کنید . حالا با
گرفتن جهت راست گل رو اجرا کنید و همزمان با زدن F9 شروع به فیلم گرفتن کنید .
البته حجم فیلم هایی که می گیرید خیلی بالاست ( مثلا یه فیلم 10 ثانیه حدودا 200 مگ میشه !!! ) برای همین با نرم افزار های convert مختلف مثل virtual Dub میشه حجمش رو تا کمتر از 1 مگ کاهش داد !
خودم اگه تونستم امروز یک نمونش رو قرار میدم .
ببخشیدا دوباره مزاحم میشم ولی اینقدر اینجا پچ گذاشتید گیج شدم.کدومو نصب کنم ؟![]()
این گیم پلی پچ ورژن 0.5 که اومده رو صددرصد توصیه می کنم
هر کس که میخواد بازیش قوی بشه و در مسابقات شرکت کنه حتما با این پچ تمرین کنه
ای کاش کونامی این تویک هارو بر روی هوش مصنوعی بازی انجام میداد
روی تاپ پلیر میتونم بگم AI کاملا متفاوت بازی می کنه سعی می کنه بیشتر توپ رو نگه داره و سریعتر حمله کنه
نمونه ی یه فایل ویدئویی از یه گل که توسط برنامه ی Fraps گرفتم :
حجم : 815 kb
البته توجه داشته باشید حجم فیلم اصلی 70 مگ بود و این کاهش حجم زیاد طبیعتا روی کیفیتش هم تاثیر گذاشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد نحوه ارسال replayها (که قطعا هرکی میخواد ارسال کنه باید ویدئو ارسال کنه، نه خود replay) یه راه خوب و سریعتر از fraps پیدا میکنم و توی قوانین به طور کامل میزارم و شرح میدم.
vivabarca چجوری با اون دوربین بازی میکنی؟! یا شاید توی کانورت کردن ها اونطوری شده!! فقط WIDE!!
ضمن اینکه برای به نمایش دراومدن replay باید دایره یا مربع رو زد و خودش اتومات پخش میکنهکی حوصله داره از اول تا آخر دکمه راست رو نگه داره! ضمن اینکه با نگه داشتن دکمه راست play واقعی نیست، کمی delay داره. حالا به طور کامل همه چیز رو خواهم گفت. فعلا بزارید ببینم برنامه خوب چی پیدا میکنمو چون هرکی بخواد یه بار فیلم بگیره و یه بار کانورت کنه وقت میبره.
دوستان من تازه این بازیو نصب کردم روی کامپیوتر ولی مشکلم دسته هست دسته درست کار نمیکنه رو این بازی ایا پچی چیزی هست بهش بزنم درس بشه؟
الان بهترین پچ برای اسکوربرد و چزئیات و درجه بندی سختیه بازی چیست؟
مطمئن باش راهی بهتر از Fraps پیدا نمی کنی !
سایت های معتبر بازی ( و حتی خود کونامی ) برای ساخت دمو هاشون از این نرم افزار استفاده می کنن !
در ضمن لینک دانلود fraps و یه برنامه ی دیگه برای کاهش حجم رو پایین گذاشتم .
در مورد دوربین هم چون من اولین pes ای که بازی کردم همین 2011 بوده بنابراین حساسیت خاصی به دوربین ندارم
در مورد پلی کردن Replay هم مزیتی که گرفتن جهت به زدن دکمه داره اینه که اولا فیلم با سرعت معمولی بازی پلی میشه ( نه به صورت آهسته ) ثانیا حجم فیلم کمتر میشه .
دانلود Fraps
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)