تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 4428 اولاول ... 12452457461462062162262362462562662762863467472411241624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست من من قصد حمایت از هیچکس رو ندارم من خودم مشترک آسیاتک ملعون هستم که سرعتش از 32 بالاتر نمیره ولی خوب به نظرم سرعت بگیم نصف این همه باشه بازم خییلی یعنی 150 کی که شما دارید .در ضمن کانکشن ها مشخصه که ریزام خرده ولی خوب اینم مشخصه که یه مدت زمانی گذشته چون در دم سرعت اگر 300 نشون بده حالا ما بگیم فیکه ولی استاتیک روی همون 150 تا 200 هست که تونسته در یه مدت کم اون 16 تا کانکشن رو همرو به 250 -60 برسونه در هر حال کاش ما هم موقعیت پیدا میکردیم بیایم پارس آنلاین
    حالا شما زياد جدي نگير!
    از كجا فهميدي 16 تا كانكشن هستن نكنه رفيقشي؟
    هيچ وقت نبايد به كمي بيشتر از اون چيزي كه داري راضي بشي!
    الان شما سرعتت 32 هست بشه 64 راضي ميشي؟
    توي روز بله 100 باشه 200 باشه اما آيا شب هم همينطوره؟
    من 48000 تومن دادم براي 9 گيگ با اين سرعت توي روز سر دو ماه ترافيك تموم بايد برم بخرم دوباره.
    تازه بماند كه بحث صفحه قبل خيلي از دوستان هستن كه توي روز هم سرعتشون حتي به 50 هم نمي رسه.
    اگه دوست داري بياي پارس بفرما در خدمت باشيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست من من قصد حمایت از هیچکس رو ندارم من خودم مشترک آسیاتک ملعون هستم که سرعتش از 32 بالاتر نمیره ولی خوب به نظرم سرعت بگیم نصف این همه باشه بازم خییلی یعنی 150 کی که شما دارید .در ضمن کانکشن ها مشخصه که ریزام خرده ولی خوب اینم مشخصه که یه مدت زمانی گذشته چون در دم سرعت اگر 300 نشون بده حالا ما بگیم فیکه ولی استاتیک روی همون 150 تا 200 هست که تونسته در یه مدت کم اون 16 تا کانکشن رو همرو به 250 -60 برسونه در هر حال کاش ما هم موقعیت پیدا میکردیم بیایم پارس آنلاین
    حالا شما زياد جدي نگير!
    من 48000 تومن دادم براي 9 گيگ با اين سرعت توي روز سر دو ماه ترافيك تموم بايد برم بخرم دوباره.
    تازه بماند كه بحث صفحه قبل خيلي از دوستان هستن كه توي روز هم سرعتشون حتي به 50 هم نمي رسه.

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی خودمون تو سر خودمون میزنیم دیگه چه توقعی از دیگران داریم!!؟؟؟؟
    شما میگید ما بی جنبه هستیم که از اینترنت شبانه استفاده می کنیم؟؟؟
    میخوام ازتون بپرسم اگر سرعت اینترنت و قیمت اون مناسب بود آیا کسی مجبور بود کامپیوتر رو تا صبح روشن بزاره که مثلا یه نرم افزار 1 گیگی دانلود کنه؟ چرا اینقدر راحت قانع میشید که به حقوقتون تجاوز کنند و بعد هم تلاش کسی که میخواد از حداقل امکاناتی که در اختیارش هست حداکثر استفاده رو بکنه را بی جنبگی می نامید؟
    ممنون. با همه حرفاتون موافقم و از هیچ جاش نمیتونم ایراد بگیرم. ولی با حرفای خودم هم موافقم!
    این چیزی که شما میگید یه بحث جداست.
    من دارم با توجه به شرایط حال حاضر کشورمون و ISP ها و وضعیت اینترنت کشورمون حرف میزنم
    اگه بخایم اینطوری فکر کنیم آره منم میدونم با این 30 تومنی که توی یه ماه میدیم توی خیلی از همین کشور های دور و براینترنت با سرعت 10 برابر این و پهنای باند نامحدود میدن
    کشور های دیگه به این خاطر اینطورین چون سالانه پول خرج میکنن تا اینترنت رو تو کشورشون رواج بدن. ولی توی کشوری که بر عکس هر سال میلیون ها صرف محدود کردن اینترنت به هر نحوی میشه...
    فقط بحث پول هم نیست همه کار ها در همین جهته مثلا شما به قانون محدودیت بالاتر از 128 نگاه کنید
    من میگم تقصیر ISP ها نیست اگه هم تقصیرشون باشه در شرایطی که همه چی سر جای خودش باشه اینجاست که سازمانی مثل تنظیم مقررات و رگولاتوری باید وارد عمل شن نه فقط برای ... کردن سایت ها
    ایراد از جای دیگست مثلا یه دفعه همه ISP ها توی یه موقع خاص سرعت هاشون خراب میشه و بعد با هم درست میشن! به هم وصل نیستن که! پس...
    تا وقتی به اینترنت بصورت امنیتی نگاه بشه همینه که هست
    ولی شرایط امروز همینه و سرعت 300 که خارج اصلا حساب نیست اینجا اینقدر عجیب شده که این دوستمون حاضر نیست باور کنه!

با بد كسي در افتادي
    به نقل از دوستمون ship storm :
    كانكشن هاتون نشون مي ده كه دانلودت متوقف بوده و كانكشن ها هر كدوم تنها 100-200 كيلوبايت در يافت كردند.
    اولا چرا از speedtest نميذاريد؟
    ثانيا تستي قابل قبوله مدت زماني از دانلود گذشته باشه و قبلش دانلود متوقف نباشه(اينجوري داشتي بذار)
    سوما اين گوشه كه رنگش كردي du meter هست؟ چرا مخفيش كردي؟ها؟
    چرا اینقدر به همه چی مشکوکی شما؟
    مثلا دروغ بگم که چی بشه؟!
    نمیدونم اینکه باور کنید یا نه چه فرقی به حال من داره!
    ولی چونکه مثل خودم آدم گیری هستی میگم:
    بحث متوقف بودن رو که کلا نفهمیدم چی میگی موقعیت که مشخصه Reseiving Data هست
    اینکه اول دانلودم هست خب من تنظیم رو روی 16 تا کانکشن گذاشتم سرعتم هم نمیدونم چرا برعکسه!
    یعنی اوایل از زیاد شروع میشد و همینطوری کم میشد ولی الان از 190 شروع میشه و همینطوری میره بالاتر ...
    speedtest هم اولا وقتی میرم نمیدونم چرا کار نمیکنه و یه اخطار قرمز میده که نمیدونم از چیه ولی عصری هم که کار میکرد رفتم با اینکه داشتم با 300 دانلود میکردم سرعت رو زد 190 ! پس زیاد ملاکی نیست(حداقل برای الان من) من خودم از اینجا تست میکنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مال شرکت Ashampoo هست و حرفی توش نیست
    اون گوشه رنگی عکس هم DU Meter نیست عزیر! آرم سایت آپلودسنتر هست: imgcandy.com که نمیدونم چرا جدیدا اینطوری به هم میریزه. احتمالا به خاطر فرمت GIF عکس هست که میزارم
    فکر کنم باید برای اقناع شما فیلم گذاشت از دانلود!

این هم سرعت دانلود مجانی الان (ساعت 3) که زیاد هم کم نشده:

کانکسن ها روی 16 تا هست و از هر قسمت هم یکی دو مگ اومده و آخرای دانلود هم هست (مخصوص کاراگاه mohammad.t)

راستی اینطوری که توی پروفایلم نوشته از ساعت 12:30 تا 6:45 صبح مجانی حساب میکنن واسه من! مگه 1 تا 6 نبود؟

تا حالا ساعت 3 رو ندیده بودم! برم بخابم دیگه!
    Last edited by movaghat123; 22-04-2011 at 02:08.

4. 2 کاربر از movaghat123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینکه اول دانلودم هست خب من تنظیم رو روی 16 تا کانکشن گذاشتم سرعتم هم نمیدونم چرا برعکسه!
    یعنی اوایل از زیاد شروع میشد و همینطوری کم میشد ولی الان از 190 شروع میشه و همینطوری میره بالاتر ...
    speedtest هم اولا وقتی میرم نمیدونم چرا کار نمیکنه و یه اخطار قرمز میده که نمیدونم از چیه ولی عصری هم که کار میکرد رفتم با اینکه داشتم با 300 دانلود میکردم سرعت رو زد 190 ! پس زیاد ملاکی نیست(حداقل برای الان من) من خودم از اینجا تست میکنم:
    کد:
    اون گوشه رنگی عکس هم DU Meter نیست عزیر! آرم سایت آپلودسنتر هست: imgcandy.com که نمیدونم چرا جدیدا اینطوری به هم میریزه. احتمالا به خاطر فرمت GIF عکس هست که میزارم

کانکسن ها روی 16 تا هست و از هر قسمت هم یکی دو مگ اومده و آخرای دانلود هم هست (مخصوص کاراگاه mohammad.t)

راستی اینطوری که توی پروفایلم نوشته از ساعت 12:30 تا 6:45 صبح مجانی حساب میکنن واسه من! مگه 1 تا 6 نبود؟

حالا 250 رو ميشه باور كرد.
    كانكشن ها هم خوبه فقط مشكلي كه هست اين دانلود زمان رو نشون نمي ده.
    چرا speedtest ارور ميده؟(خيلي مشكوكه قضيه)
    راستي سرويس چيه؟ كجايي؟ snr خط چنده؟ دان استريم و آپ استريم رو هم بگو(اينا همينجوري پرسيدم به كارگاه بازي بالا ربط نداشت)
    خوشم مياد اين بچه ها زود عصباني ميشن

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون. با همه حرفاتون موافقم و از هیچ جاش نمیتونم ایراد بگیرم. ولی با حرفای خودم هم موافقم!
    این چیزی که شما میگید یه بحث جداست.
    من دارم با توجه به شرایط حال حاضر کشورمون و ISP ها و وضعیت اینترنت کشورمون حرف میزنم
    اگه بخایم اینطوری فکر کنیم آره منم میدونم با این 30 تومنی که توی یه ماه میدیم توی خیلی از همین کشور های دور و براینترنت با سرعت 10 برابر این و پهنای باند نامحدود میدن
    کشور های دیگه به این خاطر اینطورین چون سالانه پول خرج میکنن تا اینترنت رو تو کشورشون رواج بدن. ولی توی کشوری که بر عکس هر سال میلیون ها صرف محدود کردن اینترنت به هر نحوی میشه...
    فقط بحث پول هم نیست همه کار ها در همین جهته مثلا شما به قانون محدودیت بالاتر از 128 نگاه کنید
    من میگم تقصیر ISP ها نیست اگه هم تقصیرشون باشه در شرایطی که همه چی سر جای خودش باشه اینجاست که سازمانی مثل تنظیم مقررات و رگولاتوری باید وارد عمل شن نه فقط برای ... کردن سایت ها
    ایراد از جای دیگست مثلا یه دفعه همه ISP ها توی یه موقع خاص سرعت هاشون خراب میشه و بعد با هم درست میشن! به هم وصل نیستن که! پس...
    تا وقتی به اینترنت بصورت امنیتی نگاه بشه همینه که هست
    ولی شرایط امروز همینه و سرعت 300 که خارج اصلا حساب نیست اینجا اینقدر عجیب شده که این دوستمون حاضر نیست باور کنه!

کد:

داداش قربونت یه عکس از ریز مصرفت تو سایت پارس انلاین بگیر و بهمون نشن بده من این تستو قبول ندارم.یا یه عکس ار سرعتی که بستنت روی اون داخل مودم. لطف کنشما دانلودت توی شب باید بالای 6 گیگ باشه !
    Last edited by hasanoooooooo; 22-04-2011 at 05:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حالا شما زياد جدي نگير!
    دوست من
    من که قصد بی احترامی نداشتم به شما اگر بی احترامی کردم معذرت میخوام من پستام تو تاپیک آسیاتک هست
    رفاقتی در کار نیست
    من خودم با سرعتهای 7-8 مگ بر ثانیه کار میکردم خارج از ایران ماهی هم تقریبا 35 یورو میدادم خوب اونجا خیلی عادیه اینا چیزی نبود دوستای داشتم با 36 -7 مگ بر ثانیه دانلود میکردن فکر کنم ماهی 50 یورو میدادن
    بحث راضی شدن نیست برادر من من میگم از بین بد و بدتر بد را من انتخاب میکنم وقتی من خودم دارم برای اینترنت 256 حجمی 20 گیگ ماهی 40 هزار تومن میدم دوست داشتم حداقل سرعتم معقول میبود که وقتی اینطوری نیست من شرکتهای دیگه ای رو دارم میبینم
    سرعت شبانه شما نصف هم بشه بازهم شرف داره وقتی ما کلا سرعتمون روی 32 هست و بیشتر نمیشه دیگه باید چی بگیم دوست من.شبانه هم رو 6-7
    ما ایرانیها عادت داریم تو سر مال خودمون بزنیم ایضا که همون مال رو همه دنبالشن قبل از اینکه این حرفارو بزنیم باید بریم ببینیم آیا شرکتهای دیگه بدترن یا بد وقتی همه جا غیر از پارس آنلاین بدترن خوب شما هر چقدرم اعتراض کنید جایی ندارید برید که.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من نسبت به شب های گذشته دانلود نسبتا بهتری داشتم
    دیشب نزدیک 1.5 گیگ گرفتم ولی بازم خیلی فاصله داره با روزهای اول اشتراکم که 4.2 گیگ میگرفتم

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دانلود دیشب من رویایی بود . از 1 تا 6 نزدیک 400 مگ گرفت !!!! بر باعث و بانیش لعنت.

داره خودمونی میشه silent mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    قلمرو كيدن هوتران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم كدوم سرويس 128 بهتره؟
    من از سرويس SR128_1G1 سه ماهه استفاده ميكنم و سرعت دانلود همون هست كه در قرارداد ذكر شده يعني بيشتر از 16kb/sec نميشه
    در پرداخت آنلاين براي من به جز سرويس نا محدود ، سرويس EP1-3-3GB هم هست
    حالا اگه ميشه بگيد كدوم يكي از اين سرويس ها بهتر اند

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببينيد سرعتو ! من تا چند وقت پيش اين همه قطعي داشتم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •