دوستان من میخوام از ایرانسل 1 مگ بگیرم.
برای پر کردن فرم باید گزینه خانگی رو انتخاب کنم یا شرکتی حقیقی؟؟
دوستان راستی کیفیت سرویس چه طور هست؟ از شاتل میخوام بیام ایرانسل.
ممنون
دوستان من میخوام از ایرانسل 1 مگ بگیرم.
برای پر کردن فرم باید گزینه خانگی رو انتخاب کنم یا شرکتی حقیقی؟؟
دوستان راستی کیفیت سرویس چه طور هست؟ از شاتل میخوام بیام ایرانسل.
ممنون
باید شرکتی حقیقی رو بزنید.
به خانگی که این سرعت رو نمیدهند.نا سلامتی اینترنت پهن باند هست ها!!
آیا نرم افزاری هست که بشه با اون وایمکس هر 10 دقیقه خودش قطع بشه؟ودوباره وصل بشه؟
پشتیبانیش ضعیفه خیلی ضعیف....
هر سرعتی قرارداد ببندی دقیقن همونو بهت میدن نه بیشتر ونه کمتر!!
مودمت همیشه باید سعی کنی کنار پنجره بزاری که کمتر به مشکل بخوری........
البته با یک نامه از شرکت یا از دانشگاه میتوانید تا دو مگابایت سرعت بگیرید.
دوستان عزیز من میخوام فردا برم برای وایمکس ایرانسل ثبت نام کنم، قبلش میخواستم ازتون چندتا سوال بپرسم که ممنون میشم راهنماییم کنید
1 - کلا شما از وایمکس راضی هستید؟ من فقط برای وبگردی و دانلود فایلهای کم حجم میخوام
2 - نمیدونم باید مودم داخلی سفارش بدم یا خارجی؟ توی سایتش هم که میرم نقشه واضح نیست
3 - برای راه اندازیش خودم میتونم این کار رو بکنم یا خیر؟
1. از هیچی بهتره. به جز قیمتش من از کیفیتش راضی ام
2. مودم داخلی رو تو اولویت قرار بده البته اگه پوشش خوبی دارین. اگه پوشش نداره به نظرم خارجی نمیصرفه
3. خیر راه اندازیش فقط توسط کارشناس ایرانسل انجام میشه که 8000 تومن ناقابل هم شما پول برای ایشون پرداخت میکنید.
سلام دوستان چدتاسئوال:
میخوام بدونم اگه به اینترنت وایمکس متصل باشی ولی نه صفحه وبی باز کنی، نه دانلودکنی کلا اصلا کارکرد اینترنتی نداشته باشی امکانش هست بر مبنای زمان اتصال از ترافیک ماهانه کم بشه؟
بچه ها اصلا من با باز کردن صفحات وب ودانلود رو هم رفته 10 مگابایت هم استفاده نکردم ولی تو کنترل حساب 120 مگ ازم کم کرده، از شما چطوریه؟
(واقعا اینم 1جور دزدیه! هر 1مگ، 3مگ ترافیک کم میکنه!
اول ماه هم که حسابمو شارژ کردم از ساعت 12شب به بعد که اول ماه جدیدبشه از اینترنت استفاده کردم ولی واسم مصرف آزاد حساب کرد ومجبور شدم دوباره حسابمو شارژ کنم، واقعا تو این مملکت خوب همه چیز باهم جور شده
آقا من بعنوان 1کاربر وایمکس بهتون توصیه میکنم اگه تو منطقتون ای دی اس ال ساپورت میشه از ای دی اس ال استفاده کنید، تلفنای ما که این امکانو نداشت<گفتم که تو این مملکت خوب همه چیز باهم جور شده> دوستان به سئوالام جواب بدین ممنون میشم)
Last edited by dariavosh; 28-12-2011 at 18:30.
عزیز امکان نداره خود به خود از ترافیکت کم بشه...خوب نگاه کن شاید برنامه ای در حال اجرا داشتی که بدون اجازه شروع به آپدیت کرده
من مثلا خودم بارها برام پیش اومده که بدون هیچگونه اجازه ای مثلا فلش پلیرم آپدیت شده و فقط موقع نصب ازم اجازه گرفته
یا آنتی ویروسها(که البته حجم زیادی ندارند برای اپدیت)
یا خود ویندوز به عنوان مثال که گاهی حجم زیادی برای اپدیت مصرف میکنه
و یا حتی خود همین صفحات وب بعضیاشون واقعا ترافیک بالایی مصرف میکنن به دلیل سنگین بودن صفحات بخصوص اگه اهل دیدن عکس هم باشین و وارد صفحاتی بشین که پر از عکس باشه
چند برنامه دیگه هم دارم که به طور ناگهای شروع به آپدیت میکنن بدون هیچ پیغامی و اگه تو تنظیمات برنامه گزینه اپدیت اتوماتیک رو غیر فعال نکنم پهنای باند زیادی رو مصرف میکنن (من نامحدو دارم)
بهترین توصیه من به شما استفاده از برنامه Du meter هستش که لحظه به لحظه مصرف پهنای باند رو به شما نشون میده و میتونید از این جور اتفاقا جلوگیری کنید
این مودم وای فای یو اس بی که تلویزیون تبلیغ میکنه اشتراک چندماهه بگیرین میده رو داخل سایتش اصلا نداره؟؟؟ تبلیغش با سایتش فرق داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)