با سلام
فردی که زبان خارجش در کنکور پیشنیاز خورده معمولا چه درسی میدهند برای این پیشنیاز؟
با سپاس
با سلام
فردی که زبان خارجش در کنکور پیشنیاز خورده معمولا چه درسی میدهند برای این پیشنیاز؟
با سپاس
خود درس زبان خارجه عمومی رو ارائه میدهند.
1-باسلام من مهندسی نرم افزار قبول شدم ودرس های زبان خارجه وریاضی و فیزیک هرسه تا پیش نیاز خوردم آیا میتونم در ترم اول فقط همین واحدهای پیش نیاز رابردارم هرسه تادرس پیش نیاز درمجموع چند واحد میشودواگرنمیتونم بردارم ترم اول چه واحدهایی باید بردارم
2-من چند هفته بعدازکنکوردانشگاه آزاددفترچه سوال به همراه کلید راتهیه کردم وبطور دقیق درصد هایم راحساب کردم وقتی کارنامه آمد خیلی کمتر بود آیا میتونم اعتراض کنم آیا پاسخنامه رامانند سراسری نمایش می دهندواینکه آیا امسال دفترچه های دانشگاه آزاد کد بندی شده بود مانند سراسریA,B,C,D
3-من در انتخاب هفتم که خود دانشگاه انتخاب میکند قبول شدم ولی آخرین رتبه فرد قبول شده در انتخاب اولم 119بودورتبه من 121شدوفقط3تا اختلاف بودآیا میتونم در دانشگاه انتخاب اولم ثبت نام کنم
سلام
یه سوال داشتم
این رشته برق-قدرت یا مخابرات که میگن خیلی سخته ...حالا واقعا سخته ؟
نسبت به عمران چقدر سخت تره ؟
اینطور که من می دونم تو رشته برق خیلی ریاضیات وسیعی داره که عمران اینطور نیست!
عمران مثل طفل نو پا میمونه در برابره برق !برق کنترل که سخیف ترین رشته هست تو گرایش برق از عمران سال ها برابر سخت تر هست!برق یعنی قدرت تجزیهتحلیل,جسارت,ریاضی و فیزیک قوی,ذهن خلاق
بچه ها کسی تونسته کارت آزاد رو بگیره !؟ من اطلاعات رو وارد میکنم میگم اشتباهه !!
کاردانی به کارشناسی
اساتید به نظرتون به لحاظ بازار کار
برق-قدرت بهتره یا مخابرات یا مهندسی عمران ؟
دوستان نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم پس اینجا میپرسم .
من ترم قبل استاتیک داشتم ولی به دلایلی حذف کردم . حالا این ترم تصمیم دارم که استاتیک رو با دینامیک همنیاز کنم . و اینکه این ترم کلا برنامه ی درسی سبکی دارم و به جز این دو ترس تنها درس سنگینی که میخوام بگیرم معادلات هست .
حالا به نظرتون این دو درس رو همنیاز کنم از نظر مطالعه و فهم دینامیک مشکلی پیدا نمیکنم ؟ چون ترم قبل کلا سر کلاس استاتیک نرفتم و چیزی از استاتیک نمیدونم . اما چون این ترم برنامه ی درسیم سبکه تصمیم گرفتم دینامیک بردارم . رشتم هم عمران هست .
اول تصمیم داشتم مقاومت 1 بردارم ولی برای مقاومت باید کاملا به استاتیک تسلط داشته باشی که درمورد دینامیک ظاهرا اینطوری نیست .
ممنون میشم راهنمایی کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)