ملت خیلی چرت میگن
مثلا درباره همین تاچ به این خوبی ، یکی میگفت باید با میخ روش بزنی تا کار کنه !
ملت خیلی چرت میگن
مثلا درباره همین تاچ به این خوبی ، یکی میگفت باید با میخ روش بزنی تا کار کنه !
می شه بپرسم که با گوشیت چی کار می کنی؟!!!
من که خیلی راضیم...!
شاد باشین![]()
کلا تا همین الان که از طبقه دهم ننداختمش پایین خیلی بش رحم کردم هر روز یه مشکل داره حرصی که سر این گوشی خوردم به دونه از این گوشی قدیمی ها نداشتمی شه بپرسم که با گوشیت چی کار می کنی؟!!!![]()
والا منم الان این گوشیو دارم و کلی حال می کنم باش و تا حالا هیچیشم نشده!!
شاید از بد جایی خریدی؟
تو رو خدا از طبقه دهم بندازش !!! همین کارا رو می کنی که بنده خدا این جوری می شه دیگه...( شوخی کردم )
ببینم... گارانتی دار خریدی؟ یا از این بی گارانتی ها؟
انشالله درست می شه
شاد باشین![]()
'گارانتیش که تموم شده حالا دارم میبرمش ببینم مشکلش چیه
اگه مزه تاچ خازنی رو بچشی بعید میدونم رو حرفت بمونی! تکنولوژی جدید واسه پیشرفت و آسودگی و راحتیه! نه اینکه هی صفحه رو فشار بدی و ناخوشایند باشهو نه اینکه فکر کنی من چون ایکس 6 دارم اومدم تعریف کنم ولی هردوتا گوشی دستمه حتی ان97 هم اینجاست ولی تاچ ایکس 6 حرفی برای اظهار نظر نمی زاره.
ولی از لحاظ دیگه مثل صدا و قاب پشت گوشی باید بگم که خوب طراحی شده 5800 ولی شکل ظاهری ایکس 6 برتری داره
بازم هر چی شما بگین
اقا این تاچش مثل گل وبلبل کار میکنه ولی اون گوشه گوشه گوشه هاش (یعنی خیلی ریز) کار نمیکنه و یه خط کنار گوشی به طول به اندازه 10 به توان منفی 6 سانتیمتر از سایر جاها مث وسطش ضعیفتره به نظر شما مشکل از چیست؟
و این که میهنگه؟؟؟؟ورزن 21هست
دوست عزیز من هیچ وقت تاچ مقاومتی رو با تاچ خازنی مقایسه نمیکنم
منظورم این بود تاچ مقاومتیش خوبه !
از مزایا (!) ی تاچ مقاومتیه دیگه...!وسط بهتر از گوشه ها کار می کنه. حالا یه پرسش... شما اون گوشه 10 به توان منفی 6 سانتی متر چی کار داری؟؟؟
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)