تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 940 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[quote=bbp;3476233]سلام.
    من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
    PRO-EVO Editing Studio 2009
    منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها چند صفحه پیش گذاشته بودن منم مشکل شمارو داشتم net frame work. ورژن 3.5 رو نصب کردم درست شد ولی اونم اگه بخوای دانلود کنی 53 meg برای دایل آپ خیلی زیاده!

آقایون کسی نتونست مشکل صدای مارو حل کنه؟؟!!

2. این کاربر از real_717 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب من مشكلم با يه اديت فايل ساده كه بدون نياز به يچ باشه حل ميشه كه نقل و انتقالات رو داشته باشه...
    يه آپشن فايل دانلود كردم كه اسم و لوگو و لباس تيمها رو درست كرد و فقط مونده نقل و انتقالات.

ممنون ميشم اگر كسي لينكي برا اديت خال داره بذاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان یکی یه کمک هم به من بکنه
    من قبلا بورگوم 03 رو نصب کرده بودم ولی هیچ کیتی رو نشون نمی داد (فولدر gdb داشتم) الانم بورگوم 06 رو دانلود کردم خودش فولدر gdb و مپش رو همراه داشت 150 مگ بود ولی بعد نصب کیت سرور بازم هیچ کیتی رو نمی تونم بیارم، میشه بگین چی کار باید بکنم.
    کرک و پچ رو سی دی هم فکر کنم 2.1 بود

آقا یه سوال تقریبا عجیب
    من وقتی بازیرو اجرا می کنم دموی اولش صدا داره ولی وقتی میره تو main menu به بعد یعنی توی بازی ها و ... اصلا صدا نداره هیچ راه حلی نداره؟ مثلا پچی چیزی؟؟
    تنظیمات صدات رو بذار رو استریو (از تو کنترل پنل خود ویندوز) - احتمالا رو Quartet هست و بلندگوها صدار Rear رو پخش می کنن
    تو این حالت دمو صدا داره ولی بازی صدا نداره
    یا فقط صدای تماشاچی داره و گزارش رو نمی شنوی

5. این کاربر از mehdi_ag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا آخر become a legend چجوریه ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه بار نشد ما یه چیزی رو بی دردسر دانلود کنیم، هر دو تای فایلها یی که برای دانلود گذاشتین از رو سرور پاک شده.

داره خودمونی میشه samaras23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

سلام ببخشید توی become a legend چطوری میشه بازیکن شماره ای رو که دوست داری بپوشه؟؟
    وقتی میخوام با یه تیم قرارداد ببندم یه شماره پیشنهاد میدم اما یه شماره دیگه بهم میدن هرچقدر هم که تو تیم خوب باشم شماره عوض نمیشه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی krauser جان بازیکن من اصلا پارامترهای مربوط به شوتش به 91 هم نمیرسه .اما از زمانیکه این گزینه رو فعال کردم پنالتیهای بازی به من داده میشه .
    حتما تیمی که توش بازی میکنی بازیکناش ضعیف هستند امکان نداره توی تیم بزرگ باشی و پنالتی ها رو به تو بدن در حالیکه پارامتر های شوت شما کم باشه

سلام.
    من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
    منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)
    بنا به گفته مهرداد جان اگه یکمی هم صبر کنی قراره اپدیت جدید بده که بازیکنان ترانسفر بشن اون موقع آرشاوین رو هم توی آرسنال می بینیم

دوستان یکی یه کمک هم به من بکنه
    من قبلا بورگوم 03 رو نصب کرده بودم ولی هیچ کیتی رو نشون نمی داد (فولدر gdb داشتم) الانم بورگوم 06 رو دانلود کردم خودش فولدر gdb و مپش رو همراه داشت 150 مگ بود ولی بعد نصب کیت سرور بازم هیچ کیتی رو نمی تونم بیارم، میشه بگین چی کار باید بکنم.
    کرک و پچ رو سی دی هم فکر کنم 2.1 بود
    ببین بورگوم رو که نصب کردی باس بری داخل پوشه کیت سرور و setup رو اجرا کنی ها! این کار رو انجام می دی اگه کیت سرور روی بازی نصب نباشه تغییری حاصل نمیشه

آقا آخر become a legend چجوریه ؟؟
    به 27 سال که میرسی میتونی تصمیم بگیری از تیم ملی خدافظی کنی البته این اختیاری هست بعد که به 37 سال میرسی کلا در پایان فصل با دنیای بازیگری خدافظی میکنی اون آخرین بازی فصل رو هم 90 دقیقه بازی میکنی حتی اگه خسته بشی بعدش وقتی بازی تموم میشه جشن خدافظی برگزار میشه توی زمین تماشاگرا ابراز احساسات می کنن و کلی تصاویر به یاد ماندنی دیگه بعد روی اسکوربورد افتخارات دوران بازیگریت نشون داده میشه یه آهنگ هم پخش میکنه و تماشاگرا همراهی می کنن و...

سلام ببخشید توی become a legend چطوری میشه بازیکن شماره ای رو که دوست داری بپوشه؟؟
    وقتی میخوام با یه تیم قرارداد ببندم یه شماره پیشنهاد میدم اما یه شماره دیگه بهم میدن هرچقدر هم که تو تیم خوب باشم شماره عوض نمیشه
    ببین اگه بازیکنت نسبت به تیمی که میخواد بهش ترانسفر بشه شماره خوب گیرت میاد یکمی هم مونده به شانس مخصوصا اگه ترانسفر فرکانتی روی های باشه احتمال گیر اومدن شماره خوب خیلی میره بالا چون وقتی ترانسفر فرکانتی روی های میشه یهو میبینی توتی از رم جدا شد رفت لاتزیو! اونوقت اگه مهاجم باشی و رم بخوادت احتمالا 10 میرسه به تو کلا اگه یه تیم شماره خالی کمتر از 11 توی تیمش باشه و بری به اون تیم 80 درصد احتمال داره اون شماره برسه به تو ولی حتمی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام.
    کد:
    سلام

من هم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب NET Framework 2.0
    برنامه اجرا شد ( این نسخه از برنامه حجمش خیلی کمتر از شماره 3.5 هستش )

اینم لینک دانلود : حجم ( 22.4 مگابایت )

کد:

11. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

دوستان من هیچ وقت نتونستم یه ضربه ی آزاد درست و حسابی بزنم.می شه یکی به طور کامل توضیح بده چجوری می شه ضربه ی آزاد رو گل کرد؟واسه فواصل خیلی نزدیک و متوسط فرق می کنه؟اگه فرق می کنه هر دو رو توضیح بدین لطفا.ممنون.(من قبلا فیفا باز بودم و از pes خوب سر در نمیارم)

13. 2 کاربر از majid_cat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من خودم الان مجدد دارم bal را بازی میکنم الان اولین فصل تو تیم اتالانتا پنالتی زن تیم هستم!
    تا حالا دوتا پنالتی بهم دادن.

نمی دونم چرا هیچ منوی درست و حسابی از بارسا نیست!

منوی منچستر:

کد:
    منوی رئال

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •