اون شب من در حدود همون 20 دقیقه چیزی حدود 400 مگ دانلود داشتم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اون شب من در حدود همون 20 دقیقه چیزی حدود 400 مگ دانلود داشتم
تو آذربایجان چند تا آی اس پی هستن و فقط اونا هستن که از آی اس پی های خارج استان . ماکس ، همارا ، شاتل ، صبا ، پیشگامان . بقیه یا از ماکس گرفتن یا از همارا . رسانت هم از ماکس گرفته و اگه برید رو سیستم کاربری ماکس و یوزنیم و پسورد اون رسانتی رو بگیرید می بینید که وارد اکانت اون رسانتی شد .![]()
سرعت هر آی اس پی بستگی به سیاست کلی اون شرکت داره . منظورم از آی اس پی اینایی نیس که از آیب اس پی های بزرگ پهنا می گیرن . منظورم شرکت هایی مثل ماکسه . ماکس خودش از آسیا تک پهنا میگیره و آسیا هم از زیرساخت . ولی سیستم ماکس کاملا جداگانه است . تا حالا دیدی شرکت هایی مثل رسانت سیستمی به نام خودش و تو هاست و دامنه خودش بده که بتونی وارد اکانتت بشی ولی ماکس برا خودش سیستم داره و اون پهنا رو می گیره و برای جذب مشتری هر سرعتی که دلش خواست به مشتریاش میده و اون اسم هایی که می گن 128 و 512 و ... صرفا برای درج در قرارداد هست و هیچ محدودیتی برای شرکت ها وجود نداره و صبانت رو دیدید که . برای کاربران 128 اینترنتی با سرعت 2 مگ میده . برا بعضیا هم نمیده .![]()
یعنی الان که ISP صبا متفاوته یعنی صبا ISP مستقل داره
وقتی هم که وارد قسمت کاربری خودم میشم تو سیستم خودش میاره و به هیچ سایت دیگه ای نمیره
شرکتهایی که از زیرساخت پهنای باند میگیرن رو اصطلاحا پاپ میگن. صبانت، شاتل، آسیاتک، پیشگامان و... هم مجوز پاپ دارن و هم isp هستن.
صبا آی اس پی کشوری هست و مستقیما از زیر ساخت پهنا می گیره . خود ماکس از آسیاتک پهنا می گیره و آسیا از زیر ساخت . حالا این رسانت از ماکس پهنا می گیره و ماکس از آسیا و آسیا از زیر ساخت . ببینین چقدر طولانی شد . فکر نکنم شرکت هایی مثل رسانت آی اس پی باشن .![]()
عجب شیر تو شیری شدبلاخره نفهمیدیم چرا نوسان رو سرعت دانلود هست و چرا 128 ماها اینجوریه مال شما اونجوری!!!! ولی هر چی هست اینه که جز ظلم به کاربران ADSL چیزی دیگه ای نمی بینم
حداقل از این خوشم میاد که کاربرای صبانت تو منطقه ما کمه و صبا نمیاد مثل شاتل سرعتشو هی بیاره پایین
در ضمن درمورد اواتار جدیدمم نظر بدین![]()
قبلا هم گفتم شما کلا عجیب خوش به حالتهداری حال میکنی با سرعت دانلودت
خدا رو شکر حداقل یه نفر مزه واقعی اینترنت رو داره میچشه
راستی قضیه آواتارت چیه؟ golden lantern چیه اصلا؟ قشنگه!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)