آره دستگاه متوسطی هست و برای کار شما که نمیخوای ازش برای بازی استفاده کنی خوبه البته با 900 تومن دستگاه های دیگری هم هست که بتونه برای شما مناسب باشه اما تو اونها این مدل hp بهتره ...
میتونی باز هم 1525 دل بگیری با مشخصاتی شبیه به این ...
آره دستگاه متوسطی هست و برای کار شما که نمیخوای ازش برای بازی استفاده کنی خوبه البته با 900 تومن دستگاه های دیگری هم هست که بتونه برای شما مناسب باشه اما تو اونها این مدل hp بهتره ...
میتونی باز هم 1525 دل بگیری با مشخصاتی شبیه به این ...
سلام من دانشجوي سال دوم مهندسي مكانيكم و يه لپ تاپ ميخوام تا 1.5 تومن.
بيشتر براي نرم افزار هاي مكانيك و اهنگ و فيلم و گهگاهي بازي
البته فك ميكنم بهتره دسكتاپ رو براي بازي تقويت كنم چون بازم به پاي دسكتاپ نميرسه و يه سال ديگه بازي هاي روز رو جواب نميده و نميشه اپگريدش كرد.نه؟
در اين صورت مشخصات لپ تاپ بايد چند باشه ؟
ميخوام تا حدي قشنگ هم باشه (زياد مردونه نباشه!) وزنش هم زياد نباشه ماكسيموم 2.5 حالا يه كم بالا پايين. مانيتور 14 يا 15 اينچ باشه ..عمر باطري بالا باشه و زياد داغ نكته.
واقعا گيج شدم!يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم!چند تا مدل معرفي كنيد بم لطفا
اگر برای بازی هم میخوای دل xps 1330 رو میتونی بگیری که هم کم وزنه و و سبک البته با وزن 2.5 کیلوگرم وارد 13 اینچی ها میشه و 14-15 اینچی ها نزدیک 2.8 کیلو به بالا هستن ... ( قیمت نزدیک 1 میلیون و 480 هزار تومان )
اگه برای بازی نمیخوای و میخوای نرم افزار هایی که به پردازنده قوی برای محاسبه احتیاج دارن رو اجرا کنی میتونی سونی مدل cs-118er رو بگیری با قیمت مینیمم 1 میلیون و 50 هزار تومن ...
برای مشخصات کامل تو اینترنت جستجو کن ...
سری cs جانشین سری قدیمی cr هست و طراحی بسیار زیبا تر شده و رنگ های متنوع تری عرضه شده براش ...
این 2 دستگاه هم اصلا مردونه نیست !!![]()
سلام
من داشتم دنبال لپ تاپ می گشتم این مدل رو دیدم ...
می خواستم ببینم خوبه
و کلا دل بهتره یا وایو
SONY VAIO NS-20 ES
جدیدترین نوت بوک سونی با طراحی بسیار شیک نقره ای یکدست با پردازنده کر دو 2.16 گيگا هرتز تی 3400 ، رم 3 گیگابايت دی دی آر 2 قابل افزایش تا 4 گیگ ، هارد پر سرعت ساتا 250 گيگ ، تصوير 15.4 اينچ وايد ایکس برایت بلک ، دی وی دی رایتر دوال لایر ، كاردريدر، ويندوز ويستا پرمیوم ارژینال ، کارت گرافيكی مستقل 1.3 گیگ اینتل ام اچ دی 4500 ، وب کم 1.3 مگاپیکسل و باطری قوی ، همراه با بدنه ضدخش انتخابی ایده آل به همراه هدیه کیف و ماوس ارژینال وایو و اسپیکر و کارد ریدر ارژینال پارس لپ تاپ
قیمت باورنکردنی با مدت محدود فقط : 850000 تومان
برای بازی نمی خام
Last edited by isbn84; 19-02-2009 at 21:56.
دوستان من می خوام تو این هفته بخرم مدل های خوبه دیگه هنوز ارزون نشده ؟؟؟ تو این هفته بخرم یا وایسم بازم ؟؟؟ ارزون تر میشه ؟؟
سری ns سونی جزو سری های ارزون قیمت سونی هست که بیشتر جنبه رقابت برای بخش ارزون قیمت ها هست و نمیشه کلی گقت سونی بهتره یه دل یا هر برند معتبر دیگه ای چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن و اگه بخوای ns رو مثلا با 1525 های دل یا وسترو 1000 مقایسه کنی توی طراحی و وزن معمولا سونی پیش میفته و ns هم چون سری جدید هست ( جای nr اومده ) میتونه برای کارهای خونه و مالتی مدیا و اینترنت استفاده بشه ، قیمت هم مناسبه ... اما خب برای بازی روش حساب نکن ...
اول از راهنماییت تشکر میکنم
دوم اینکه صد البته اگر صبر کنم با همین قیمت مدل جدید تر میگیرم.اما متوجه نمیشم یعنی مثلا چقدر ممکنه ارزون بشه مثلا تومن برای همین و نه بیشتر درسته آیا ارزش صبر کردن دار؟
آیا میشه حدس زد بعد از عید مثلا چه چیزی(چه مدل ی از IBM یا مثلا DELL) میشه خرید.راستش دو نفری که داشتن راهنمایی اینقدر مغشوش حرف زدند که من وافعا نفهمیدم سعی دارند خودشون رو وارد جلوه بدند یا اینکه واقعا بهد از عید ممکنه خیلی قیمت ها Drop بخوره.یکم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.گفتم در عین حالی که عجله ندارم خیلی متوجه نشدم دو ماه صبر کردند چرا میتونه خیلی باعث تفاوت قیمت خریدم بشه.امید وارم منظورم را رسونده باشم
ارادتمند شما
سلام خدمت دوستان
من یه لپ تاپ با این مشخصات میخواستم بگیرم . لطفا کمک کنید
بیشتر سرعت و کارایی دستگاه مهمه رنگ و زیبایی مهم نیست .
قیمتش هم زیر 1 تومن یا همین حدودا . کیفیت lcd خوب باشه .
برای کارای برنامه نویسی سنگین لازم دارم .
بدنش محکم و مقاوم باشه .
من پیشنهاد می کنم سونی ارزان قیمت نخرید تحت هیچ شرایطی .... تجربه چند ساله من بهتون میگه که کیفیت جدا پایینهسلام
من داشتم دنبال لپ تاپ می گشتم این مدل رو دیدم ...
می خواستم ببینم خوبه
و کلا دل بهتره یا وایو
SONY VAIO NS-20 ES
با این بودجه یک لپ تاپ Dell vostro 1510 انتخاب خوبی هست
این که بچه ها بهت میگن ارزون میشه و خودم میگم کاملا درسته اما نه دیگه مثلا دستگاه 800 تومنی یه دفعه بشه 500 تومن ! باز هم میگم بستگی به کار شما داره که میتونی برای خرید صبر کنی یا نه ... البته این رو هم بگم بازار ایران با همه جای دنیا فرق داره چه کلی چه جزئی و بعضی وقتها آدم چیزای عجیب غریبی میبینه و نمیشه گفت همیشه پیش بینی ها درسته ، اما عرف بازار ایران اینجوریه که بعد از عید قیمت های مدل های قبلی افت میکنن و بیشتر به خاطر اینه که مدل جدید میاد ... یه طرف قضیه هم اینجوریه که وقتی مدل جدید میاد چون خیلی ها با مدل قبلی مقایسه میکنن یه سری عیب و ایراد و همینطور هم مزایای دستگاه قبلی بیشتر به چشم میاد و انتخاب رو راحت تر میکنه ، من منظورت رو فهمیدم ، شما منظور منو فهمیدی ؟؟!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)