تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 1178 اولاول ... 1245245746146206216226236246256266276286346747241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

hp dv6933cl این مدل خوبه ؟؟؟
    فقط کارت گرافیکش intel x3100
    قیمتش الان 899 هزار تومان ؟؟؟
    ram 4
    hdd 320
    intel core 2 duo 2 mb - t5750
    آره دستگاه متوسطی هست و برای کار شما که نمیخوای ازش برای بازی استفاده کنی خوبه البته با 900 تومن دستگاه های دیگری هم هست که بتونه برای شما مناسب باشه اما تو اونها این مدل hp بهتره ...
    میتونی باز هم 1525 دل بگیری با مشخصاتی شبیه به این ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من دانشجوي سال دوم مهندسي مكانيكم و يه لپ تاپ ميخوام تا 1.5 تومن.
    بيشتر براي نرم افزار هاي مكانيك و اهنگ و فيلم و گهگاهي بازي
    البته فك ميكنم بهتره دسكتاپ رو براي بازي تقويت كنم چون بازم به پاي دسكتاپ نميرسه و يه سال ديگه بازي هاي روز رو جواب نميده و نميشه اپگريدش كرد.نه؟
    در اين صورت مشخصات لپ تاپ بايد چند باشه ؟
    ميخوام تا حدي قشنگ هم باشه (زياد مردونه نباشه!) وزنش هم زياد نباشه ماكسيموم 2.5 حالا يه كم بالا پايين. مانيتور 14 يا 15 اينچ باشه ..عمر باطري بالا باشه و زياد داغ نكته.

واقعا گيج شدم!يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم! چند تا مدل معرفي كنيد بم لطفا

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من دانشجوي سال دوم مهندسي مكانيكم و يه لپ تاپ ميخوام تا 1.5 تومن.
    بيشتر براي نرم افزار هاي مكانيك و اهنگ و فيلم و گهگاهي بازي
    البته فك ميكنم بهتره دسكتاپ رو براي بازي تقويت كنم چون بازم به پاي دسكتاپ نميرسه و يه سال ديگه بازي هاي روز رو جواب نميده و نميشه اپگريدش كرد.نه؟
    در اين صورت مشخصات لپ تاپ بايد چند باشه ؟
    ميخوام تا حدي قشنگ هم باشه (زياد مردونه نباشه!) وزنش هم زياد نباشه ماكسيموم 2.5 حالا يه كم بالا پايين. مانيتور 14 يا 15 اينچ باشه ..عمر باطري بالا باشه و زياد داغ نكته.

واقعا گيج شدم!يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم! چند تا مدل معرفي كنيد بم لطفا
    اگر برای بازی هم میخوای دل xps 1330 رو میتونی بگیری که هم کم وزنه و و سبک البته با وزن 2.5 کیلوگرم وارد 13 اینچی ها میشه و 14-15 اینچی ها نزدیک 2.8 کیلو به بالا هستن ... ( قیمت نزدیک 1 میلیون و 480 هزار تومان )
    اگه برای بازی نمیخوای و میخوای نرم افزار هایی که به پردازنده قوی برای محاسبه احتیاج دارن رو اجرا کنی میتونی سونی مدل cs-118er رو بگیری با قیمت مینیمم 1 میلیون و 50 هزار تومن ...
    برای مشخصات کامل تو اینترنت جستجو کن ...
    سری cs جانشین سری قدیمی cr هست و طراحی بسیار زیبا تر شده و رنگ های متنوع تری عرضه شده براش ...
    این 2 دستگاه هم اصلا مردونه نیست !!

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    من داشتم دنبال لپ تاپ می گشتم این مدل رو دیدم ...
    می خواستم ببینم خوبه
    و کلا دل بهتره یا وایو

SONY VAIO NS-20 ES

جدیدترین نوت بوک سونی با طراحی بسیار شیک نقره ای یکدست با پردازنده کر دو 2.16 گيگا هرتز تی 3400 ، رم 3 گیگابايت دی دی آر 2 قابل افزایش تا 4 گیگ ، هارد پر سرعت ساتا 250 گيگ ، تصوير 15.4 اينچ وايد ایکس برایت بلک ، دی وی دی رایتر دوال لایر ، كاردريدر، ويندوز ويستا پرمیوم ارژینال ، کارت گرافيكی مستقل 1.3 گیگ اینتل ام اچ دی 4500 ، وب کم 1.3 مگاپیکسل و باطری قوی ، همراه با بدنه ضدخش انتخابی ایده آل به همراه هدیه کیف و ماوس ارژینال وایو و اسپیکر و کارد ریدر ارژینال پارس لپ تاپ

قیمت باورنکردنی با مدت محدود فقط : 850000 تومان

برای بازی نمی خام
    Last edited by isbn84; 19-02-2009 at 21:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من می خوام تو این هفته بخرم مدل های خوبه دیگه هنوز ارزون نشده ؟؟؟ تو این هفته بخرم یا وایسم بازم ؟؟؟ ارزون تر میشه ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم خوبه
    و کلا دل بهتره یا وایو

sony vaio ns-20 es

جدیدترین نوت بوک سونی با طراحی بسیار شیک نقره ای یکدست با پردازنده کر دو 2.16 گيگا هرتز تی 3400 ، رم 3 گیگابايت دی دی آر 2 قابل افزایش تا 4 گیگ ، هارد پر سرعت ساتا 250 گيگ ، تصوير 15.4 اينچ وايد ایکس برایت بلک ، دی وی دی رایتر دوال لایر ، كاردريدر، ويندوز ويستا پرمیوم ارژینال ، کارت گرافيكی مستقل 1.3 گیگ اینتل ام اچ دی 4500 ، وب کم 1.3 مگاپیکسل و باطری قوی ، همراه با بدنه ضدخش انتخابی ایده آل به همراه هدیه کیف و ماوس ارژینال وایو و اسپیکر و کارد ریدر ارژینال پارس لپ تاپ

قیمت باورنکردنی با مدت محدود فقط : 850000 تومان

سری ns سونی جزو سری های ارزون قیمت سونی هست که بیشتر جنبه رقابت برای بخش ارزون قیمت ها هست و نمیشه کلی گقت سونی بهتره یه دل یا هر برند معتبر دیگه ای چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن و اگه بخوای ns رو مثلا با 1525 های دل یا وسترو 1000 مقایسه کنی توی طراحی و وزن معمولا سونی پیش میفته و ns هم چون سری جدید هست ( جای nr اومده ) میتونه برای کارهای خونه و مالتی مدیا و اینترنت استفاده بشه ، قیمت هم مناسبه ... اما خب برای بازی روش حساب نکن ...

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستش دستگاه های IBM/Lenovo فوق العاده سخت و محکم هستن و آخ نمیگه ، البته این دستگاه همین الان هم با قیمت 600 میشه گیر آورد ( باید بگردی پیدا کنی ولی هست ) ، اما اگه بخوای تا بعد از عید صبر کنی خب یه دفعه مدل جدید میگیری برادر !!
    اول از راهنماییت تشکر میکنم

دوم اینکه صد البته اگر صبر کنم با همین قیمت مدل جدید تر میگیرم.اما متوجه نمیشم یعنی مثلا چقدر ممکنه ارزون بشه مثلا تومن برای همین و نه بیشتر درسته آیا ارزش صبر کردن دار؟
    آیا میشه حدس زد بعد از عید مثلا چه چیزی(چه مدل ی از IBM یا مثلا DELL) میشه خرید.راستش دو نفری که داشتن راهنمایی اینقدر مغشوش حرف زدند که من وافعا نفهمیدم سعی دارند خودشون رو وارد جلوه بدند یا اینکه واقعا بهد از عید ممکنه خیلی قیمت ها Drop بخوره.یکم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.گفتم در عین حالی که عجله ندارم خیلی متوجه نشدم دو ماه صبر کردند چرا میتونه خیلی باعث تفاوت قیمت خریدم بشه.امید وارم منظورم را رسونده باشم

ارادتمند شما

داره خودمونی میشه Alberto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه لپ تاپ با این مشخصات میخواستم بگیرم . لطفا کمک کنید
    بیشتر سرعت و کارایی دستگاه مهمه رنگ و زیبایی مهم نیست .
    قیمتش هم زیر 1 تومن یا همین حدودا . کیفیت lcd خوب باشه .
    برای کارای برنامه نویسی سنگین لازم دارم .
    بدنش محکم و مقاوم باشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم خوبه
    و کلا دل بهتره یا وایو

SONY VAIO NS-20 ES
    من پیشنهاد می کنم سونی ارزان قیمت نخرید تحت هیچ شرایطی .... تجربه چند ساله من بهتون میگه که کیفیت جدا پایینه

با این بودجه یک لپ تاپ Dell vostro 1510 انتخاب خوبی هست

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول از راهنماییت تشکر میکنم

دوم اینکه صد البته اگر صبر کنم با همین قیمت مدل جدید تر میگیرم.اما متوجه نمیشم یعنی مثلا چقدر ممکنه ارزون بشه مثلا تومن برای همین و نه بیشتر درسته آیا ارزش صبر کردن دار؟
    آیا میشه حدس زد بعد از عید مثلا چه چیزی(چه مدل ی از ibm یا مثلا dell) میشه خرید.راستش دو نفری که داشتن راهنمایی اینقدر مغشوش حرف زدند که من وافعا نفهمیدم سعی دارند خودشون رو وارد جلوه بدند یا اینکه واقعا بهد از عید ممکنه خیلی قیمت ها drop بخوره.یکم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.گفتم در عین حالی که عجله ندارم خیلی متوجه نشدم دو ماه صبر کردند چرا میتونه خیلی باعث تفاوت قیمت خریدم بشه.امید وارم منظورم را رسونده باشم

ارادتمند شما
    این که بچه ها بهت میگن ارزون میشه و خودم میگم کاملا درسته اما نه دیگه مثلا دستگاه 800 تومنی یه دفعه بشه 500 تومن ! باز هم میگم بستگی به کار شما داره که میتونی برای خرید صبر کنی یا نه ... البته این رو هم بگم بازار ایران با همه جای دنیا فرق داره چه کلی چه جزئی و بعضی وقتها آدم چیزای عجیب غریبی میبینه و نمیشه گفت همیشه پیش بینی ها درسته ، اما عرف بازار ایران اینجوریه که بعد از عید قیمت های مدل های قبلی افت میکنن و بیشتر به خاطر اینه که مدل جدید میاد ... یه طرف قضیه هم اینجوریه که وقتی مدل جدید میاد چون خیلی ها با مدل قبلی مقایسه میکنن یه سری عیب و ایراد و همینطور هم مزایای دستگاه قبلی بیشتر به چشم میاد و انتخاب رو راحت تر میکنه ، من منظورت رو فهمیدم ، شما منظور منو فهمیدی ؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •