تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 905 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا امروز اینطوری نبود. امروز که بعد از حدود دو هفته روشنش کردم این طوری شد. البته قبل از اینکه دود بکنه من یک کمپرسور باد فندکی را به فندکش وصل کرده بودم و حدود 3-4 دقیقه برای باد کردن لاستیکش استفاده کردم اما نه فندکش داغ شده بود نه کابل های باتری.
    ممکنه ربطی به استفاده از فندکش برای کمپرسور باد داشته باشه؟ (مدت استفاده بیشتر از 3-4 دقیقه نبود)
    دوست گرامی کی روغن رو عوض کردید بعضی وقتا یک نشتی کوچک بخصوص از پیلتر روغن یا از درب قالپاق به محل داغ می رسه و می سوزه و سفید رنگ و بوی شبیه به پلاستیک هم داره
    Last edited by kasra2002; 17-03-2015 at 21:43.

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من امروز با چراغ قوه دقیق تر بررسی کردم. به دو مورد (بنظر خودم مشکوک) برخورد کردم.
    اول اینکه وقتی درب روغن موتور را برداشتم به فاصله 6-7 سانتی مانده به لبه درب، داخل سر سیلندر روغن ایستاده بود (بعد از چند ساعت ار خاموش شدن موتور، نباید روغن داخل کارتل جمع شود؟)
    بعد هم اینکه لبه اتصال درپوش سرسیلندر به بدنه موتور کاملا روغنی بود. (یک لایه روغن رویش بود)
    ظاهرا این روغن روی بدنه موتور میریزه و بر اثر گرما میسوزه و تولید دود میکنه. محل تولید دود از قسمت پایین محل اتصال خروجی اگزوز هستش.
    روغن را هم تیر ماه عوض کردم. تا دیروز مشکلی نداشت.
    لطفا دوستان راهنمایی کنند که آیا این علایم مربوط به اشکال در سرسیلندر (یا واشرش) هستش یا مربوط به چیز دیگه ای میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز با چراغ قوه دقیق تر بررسی کردم. به دو مورد (بنظر خودم مشکوک) برخورد کردم.
    اول اینکه وقتی درب روغن موتور را برداشتم به فاصله 6-7 سانتی مانده به لبه درب، داخل سر سیلندر روغن ایستاده بود (بعد از چند ساعت ار خاموش شدن موتور، نباید روغن داخل کارتل جمع شود؟)
    بعد هم اینکه لبه اتصال درپوش سرسیلندر به بدنه موتور کاملا روغنی بود. (یک لایه روغن رویش بود)
    ظاهرا این روغن روی بدنه موتور میریزه و بر اثر گرما میسوزه و تولید دود میکنه. محل تولید دود از قسمت پایین محل اتصال خروجی اگزوز هستش.
    روغن را هم تیر ماه عوض کردم. تا دیروز مشکلی نداشت.
    لطفا دوستان راهنمایی کنند که آیا این علایم مربوط به اشکال در سرسیلندر (یا واشرش) هستش یا مربوط به چیز دیگه ای میشه؟
    هر دو موردی که گفتید همون شک من بود احتمال داره واشر قالپاق خراب شده باشه که طبیعیه و موقع باز کردن و تعویض واشر متوجه می شدی که دلیل جمع شدن روغن خطر ساز هست یا نه گر گرفتگی داشته باشه و یا بیش از حد روغن جمع شده باشه معلوم می شه
    یک نکته دیگه
    پیداست که از ماشین کم استفاده می کنید در اینصورت حدود 6 تا 8 ماه یکبار بدون توجه به کیلومتر تعویض روغن کنید
    ممکنه مشکل شما از همین روغن باشه که جرم می گیره و راه ها رو می بنده

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دلیل جمع شدن روغن خطر ساز هست یا نه گر گرفتگی داشته باشه و یا بیش از حد روغن جمع شده باشه معلوم می شه
    ممکنه مفهوم گر گرفتگی رو بیشتر توضیح بدید؟ هم چنین چی چیزی ممکنه خطر ساز باشه؟ وقتی من داخل درپوش سرسیلندر را نگاه کردم، اونجا یک دریاچه روغن جمع شده بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممکنه مفهوم گر گرفتگی رو بیشتر توضیح بدید؟ هم چنین چی چیزی ممکنه خطر ساز باشه؟ وقتی من داخل درپوش سرسیلندر را نگاه کردم، اونجا یک دریاچه روغن جمع شده بود.
    عذر خواهی
    اشتباه تایپی بود (اگر گرفتگی) منظور راه های ارتباطی بدنه موتور و سر سیلندر جرم گرفتگی داشته باشه
    البته بعضی جاها هست که روغن جمع می شه و مقدارش اونقدری که به نظر میاد نیست و این مشکلی نداره موقع تعویض واشر مشخص می شه

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من وقتی میخوام ماشینم رو که شاید چهار و پنج روزی هست که روشن نشده رو استارت بزنم، ماشین خیلی بد روشن میشه و اگر گاز ندم خاموش میشه.یک مقدار که درجا کار کرد دیگه مشکلی نداره
    بنظرتون با توجه به اینکه ماشین توی پارکینگ هست و هوا خیلی سرد نیست این مشکل طبیعی هست؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان من وقتی میخوام ماشینم رو که شاید چهار و پنج روزی هست که روشن نشده رو استارت بزنم، ماشین خیلی بد روشن میشه و اگر گاز ندم خاموش میشه.یک مقدار که درجا کار کرد دیگه مشکلی ندارهبنظرتون با توجه به اینکه ماشین توی پارکینگ هست و هوا خیلی سرد نیست این مشکل طبیعی هست؟
    سلام
    ماشین انژکتوری باید اول سوئیچ باز بشه و 4-5 ثانیه صبر کنین تا چراغ چک خاموش بشه بعدش استارت بزنین تا پمپ بنزین کار کنه و فشار سوخت بالا بره تا زود روشن بشه و همچنین کامپیوتر بتونه قبل از استارت فشار هوای محیط رو توسط سنسور مپ اندازه بگیره و برنامه ی مناسب با اون فشار اتمسفری رو انتخاب کنه
    اگر ماشین مدتها کار نکرده بهتره این کار دو سه بار انجام بشه تا فشار سوخت حسابی بره بالا چون هر بار پس از 3 ثانیه پمپ خاموش میشه
    پس باید اینطور عمل کنید:
    سوئیچ 5 ثانیه باز
    س 5 ث بسته
    س 5 ث باز
    س 5 ث بسته
    س 5 ث باز
    استارت
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-03-2015 at 10:25.

11. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرمون ماشینم یه دفعه سفت شده پراید131 صفر3000تا بیشتر کار نکرده
    دوسه روز پیش برده بودم واسه سرویس رتم ماشین و گرفتم متوجه شدم خیلی ست شده
    من پراید قبلیمم یه همچین مشکلی براش پیش اومد نمیدونم چرا ولی فرمونم خیلی نرم بود
    باد لاستیک تتنظیم .
    میگم امکان داره در روغن هیدرو لیک و هنگامی که ماشین روشن باز کنی یه همچین اتفاقی بیافته

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

فرمون ماشینم یه دفعه سفت شده پراید131 صفر3000تا بیشتر کار نکرده دوسه روز پیش برده بودم واسه سرویس رتم ماشین و گرفتم متوجه شدم خیلی ست شده من پراید قبلیمم یه همچین مشکلی براش پیش اومد نمیدونم چرا ولی فرمونم خیلی نرم بودباد لاستیک تتنظیم .میگم امکان داره در روغن هیدرولیک و هنگامی که ماشین روشن باز کنی یه همچین اتفاقی بیافته
    سلام
    سرویس رتم یعنی چی ؟
    موقع سرویس حضور داشتین ؟
    پمپ هیدرولیک عوض نشده ؟
    آثار تعویض روی پمپ و پیچهاش و شیلنگهاش نیست ؟
    2 چرخ جلو رو بزنین روی جک و با موتور خاموش و روشن فرمان رو تست کنین
    فرق زیادی هست بین نرمی فرمان با موتور روشن و موتور خاموش ؟
    اگه فرق چندانی نداره :
    سیستم هیدرولیک نشتی نداره ؟
    روغنش کم نیست ؟
    پمپ صدای غیر طبیعی نداره ؟
    ماشین خاموش , با دست تایر رو بگیرین و به چپ و راست بگردونین
    خیلی سفت هست ؟
    اگه بله و سیستم هیدرولیک هم سالمه پس ممکنه پیچ سر کمکهای جلو بیش از حد سفته و کمکها نمیتونه راحت بچرخه
    یک دور شلشون کنید و دوباره تست کنین

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سرویس رتم یعنی چی ؟
    موقع سرویس حضور داشتین ؟
    پمپ هیدرولیک عوض نشده ؟
    آثار تعویض روی پمپ و پیچهاش و شیلنگهاش نیست ؟
    2 چرخ جلو رو بزنین روی جک و با موتور خاموش و روشن فرمان رو تست کنین
    فرق زیادی هست بین نرمی فرمان با موتور روشن و موتور خاموش ؟
    اگه فرق چندانی نداره :
    سیستم هیدرولیک نشتی نداره ؟
    روغنش کم نیست ؟
    پمپ صدای غیر طبیعی نداره ؟
    ماشین خاموش , با دست تایر رو بگیرین و به چپ و راست بگردونین
    خیلی سفت هست ؟
    اگه بله و سیستم هیدرولیک هم سالمه پس ممکنه پیچ سر کمکهای جلو بیش از حد سفته و کمکها نمیتونه راحت بچرخه
    یک دور شلشون کنید و دوباره تست کنین
    سلام.
    منظورم این بودکه رفتم گرفتم ف جا افتاده بود.
    نخیر خودم حضور نداشتم.
    نمیدونم یعنی احتمال داره عوضش کرده باشن از این جماعت دزد هر چی بگی بر میاد میشه فهمید؟اصن پمپ هیدرولیک کدومه؟
    با جک فابریک که نمیشه اینکارو کرد باید جک سوسماری باشه
    باموتور خاموش منظورت سوییچ باز دیگه چون موتور خاموش فرمون قفل میشه
    روغنش کمم نیست چون همونجا تو نمایندگی باز کرد گفت خوب پ یعنی نشتی نداره دیگه
    صدا هم نمیده اگه هم بده موقعی ماشی روشن انقدر صدای موتور این پرایدذهای جدید زیاد شده که مگه میشه چیزی شنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •