تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 624 از 3745 اولاول ... 12452457461462062162262362462562662762863467472411241624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه به من هی میگن ما اینو به بقیه مشتری ها میدیم و اونا راضی هستن و شمت اولین نفری هستی که اینجوری میشه !!! چیکار کنم ؟ یعنی میشه اصلا چنین چیزی ؟ امروز قراره برم ببینم چیکار میتونن بکنن ...

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست من خيلي دلايل داره شما بهتر هست با برنامه هاي خاصي كه حجم مصرفي رو كنترل ميكنن ببينيد مصرفتون چه قدر هست ... در ضمن از سايت زير مصرفتون رو نگاه كنيد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببينيد برنامه هاتون خودشون رو آپديت نكنند يا مثلا windows update رو غير فعال كنيد .[/QUOTE]

هیچ برنامه ای خودشو آپدیت نمیکنه همه غیر فعالن ، برنامه Dumeter دارم اونم چیزی نشون نمیده
    این سایت هم میرم میگه مصرف کردی !!

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال دارمممم

من 128 گرفتم از آسای تک به من گفته بودن واست 4 مگ آپ میکنیمم .... من ازشون 3ماهه 128 گرفتــــــــــم ولی سرعت روز من 100 150 و شب من زیر 20 هستش !! چرا ؟ مگه نگفتن 4 مگ ؟ زنگ زدم الان میکن برو فایر وال آنتی ویروس آف کن با نمیدونم چی چی تا سرعتت خوب شه ... نمیدونم شدنی هست .. نیست ... چجوریه !!! مسی میشک وزد جواب بدین تا یه فکری بکنمم

صفحه مودمت رو چک کن ببین دان استریم روی چنده(تو ادرس بار اینو بزن : 192.168.1.1)
    اگر روی 2 مگ بستن که خوب سرعت تقریبا همینه. البته تا 220 هم میتونه بیاد که باید چنتا لینک بدی.
    اگر روی 4 مگ باشه باید یه سری چیزای دیگه رو هم چک کنی ، با دان استریم 4 مگ سرعت روز بالای 400
    خبرش رو بده.

128 هم شب ها سرعتش حول حوش 16 که برای شما 20 خوبه.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ برنامه ای خودشو آپدیت نمیکنه همه غیر فعالن ، برنامه Dumeter دارم اونم چیزی نشون نمیده
    این سایت هم میرم میگه مصرف کردی !!
    برای من هم این مورد چندبار پیش اومده
    اگر مطمئن هم باشی که حجم مصرف نکردی شرکت یه هیچ وجه برنمیگردونه

باید بررسی کنی ببینی چطوری حجمت کم میشه
    یعنی خیلی دقیق بشی.
    بازه های زمانی کانکت و دیسکانکت رو کوتاه کن ببین تو چه بازه ای ازت کم می کنه
    گجت NetworkUtilizationv رو هم نصب کن و هر چند دقیقه یبار چک کن ببین دانلودی در حال انجامه یا نه اگر چیزی در حال دریافت یا ارسال باشه لحظه ای نشون میده.
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

5. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

صفحه مودمت رو چک کن ببین دان استریم روی چنده(تو ادرس بار اینو بزن : 192.168.1.1)
    اگر روی 2 مگ بستن که خوب سرعت تقریبا همینه. البته تا 220 هم میتونه بیاد که باید چنتا لینک بدی.
    اگر روی 4 مگ باشه باید یه سری چیزای دیگه رو هم چک کنی ، با دان استریم 4 مگ سرعت روز بالای 400
    خبرش رو بده.

128 هم شب ها سرعتش حول حوش 16 که برای شما 20 خوبه.
    آره 4 مگ هستش دیگه .... خوب مشکل من شب هستش عزیز... یعنی واقعا هیچ کاری نمیتونن بکنن ؟ الان قراره پیسی ببرم اونجا یه نگاهی بهش بندازن... اینکه 4 مگ هستش هیچ تاثیری نداره ؟ گفتن فایر وال نود + ویندوزتو آف کن سرعتت میره بالاتر ... الان مشکلمن شب هستش ... یعنی هیچ تاثیری نداره این 4 مگ ؟ با این کارها سرعت شبم بیشتر نمیشه یعنی ؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

1 آشنایی با نوع سرویس دهی شرکت آسیاتک (تجربه دیگران)

سوال:

سلام داداش
    چند تا سوال داشتم
    1- اولا نوع سرویست چیه؟
    2- سرعت دانلود شبانت به صورت میانگین چقدره؟
    3- محدودیتی توی کار هست یا نه؟
    4- ایا ساعت رایگانش واقعا از 1 بامداد شروع میشه یا مثل شاتل از 3 یا 4 صبح ؟
    5-آیا همه سرویسها در روز روی 2 مگ بسته شدند؟
    6- تفاوتی بین سرویسها در ساعات رایگان هست یعنی 128 با 2 مگ فرقی نمیکنه؟
    7- پیشنهادت برای من در انتخاب نوع سرویسی که حداقل سرعت شبانش چیزی بین 40 -80 کیلوبایت باشه
    و برای روزانش دیگه کمتر از 40 کیلوبایت نباشه ( البته اولویت شبانشه ) چیه؟
    8- ایا مثل شاتل تاریخ تمدیدش مهمه (برای تعلق هدیه رو میگم) که مثلا قبل از 25 ام باشه ( اصلا پروموشن داره ، هدیه تولد و از این جور جلف بازیا)
    ببخشید که زیاد سوال کردم
    دوستان دیگه هم اگر خواستند راهنماییم کنندممنون میشم
    جواب ها:
    1) محدود 2مگ هست مال من.
    2) سرعت دانلود شبانه نوسان میکنه برام از 180-220
    3) فعلا که محدودیتی نبوده... در 6 ماه تقریبا.
    4) برای من از ساعت 1-3 تقریبا از 160-220 نوسان داره بعدش ساعت 3-6 نوسانش میره 190-220 و از 6-9 نوسان میشه از 220-225
    5) والا اینجوری میگن... ولی خوب من که 2مگ بستم، 2 مگ دارم، چون منطقه ی مخابراتی ما 4 مگ ساپورت نمیکنه فعلا.
    6) تمام تفاوت سرعت در ساعات رایگان هست هر چی سرویس بالاتری داشته باشی، شبا بیشتر دانلود میکنی... ولی فکر کنم شیراز استثنا باشه و همونجوری که پرسیدی باشه.
    7) 512 بسه... چون بت تقریبا 50-64 رو میده.
    8) من که ازش هدیه و پروموشن خاصی ندیدم... ولی فکر نکنم مهم باشه.

جکسون -> اگر شیرازی آسیاتک نگیر -> اگر تهران یا خوزستانی حتما بگیر بقیه ی استانها رو هم نمیدونم.
    سلام جكسون جان ... مبارزه با شاتل در چه حال هست ؟؟
    سرعت من 1 مگ هست و 100 معمولا ميانگين سرعتم هست و اگر لينك ها سرعتش خوب باشه و كند نباشه تا 3.4 گيگ دانلود ميشه هر شب ولي معمولا همون 3 گيگ هست ...
    خوبي آسياتك اين هست كه سرعت شبانه اش نسبتا پايدار هست نميگم هيچ وقت سرعتش كم نميشه چرا ميشه اما كم پيش مياد همچين چيزي ...
    محدوديت كه نداريم اگه داشت كه نميومدم اينقدر اين شاتل مارو محدود كرد كه ديگه فرار ميكنم هرجا بخواد قانون fair policy بزاره !!
    ساعتش هم آره از 1 هست تا 9 و خوبيش نسبت به شاتل اين هست كه تو ساعات اول مثل شاتل افت سرعت نداره !!‌ يادش بخير شاتل بوديم تا ميرفتيم تو شبانه دانلود بخوره تو سرش web هم نميشد browse كرد چه برسه به ...

در مورد سرويس ها بستگي به مناطق مخابراتي داره آسياتك 128 رو 2 مگ نميبنده تا اونجايي كه من ميدونم اما معمولا دو برابر ميبنده مثلا 1 مگ من رو دو مگ بسته و 512 رو 1 مگ ميبنده اينو ميدونم ... در مورد شب هم سرعت real هست به خاطر همين با سرعت 512 شما شب 1 تا 1.5 گيگ دانلود داريد ... البته به نظرم 1 مگ بگير كلا 28 تومن درمياد تو ماه و قيمتش خوب هست بزنم به تخته ...

من كه ازشون هديه و ... نديدم !!‌ تاريخ قرارداد من فعلا يه روز جابه جا شده اما چون چيزي نميدن فكر نكنم فرقي داشته باشه !!

در كل من راضي هستم از آسياتك فقط بخش فني و پشتيبانيش خيلي بي ادب هستن كلا شبيه لات و لوت هاي سر خيابون هستن چند بار كار به دري وري گفتن رسيده !!‌ اين بخشش خيلي بدتر از شاتل هست تو شاتل همه مودب هستن و هر چي بگي صداشون در نمياد بيش تر شبيه ربات هستن و يه حرفو تكرار ميكنن تو آسياتك با يارو داري حرف ميزني ميگه وقتمو نگير كار دارم !!!
    با تشکر از دوستان گرامی بابت توضیح های جامع و کاملشون . مرسی

8. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره 4 مگ هستش دیگه .... خوب مشکل من شب هستش عزیز... یعنی واقعا هیچ کاری نمیتونن بکنن ؟ الان قراره پیسی ببرم اونجا یه نگاهی بهش بندازن... اینکه 4 مگ هستش هیچ تاثیری نداره ؟ گفتن فایر وال نود + ویندوزتو آف کن سرعتت میره بالاتر ... الان مشکلمن شب هستش ... یعنی هیچ تاثیری نداره این 4 مگ ؟ با این کارها سرعت شبم بیشتر نمیشه یعنی ؟

نه سرعت شب رو نمیتونی کاریش کنی
    سرعت در شب برابر با سرویسی میشه که داری.

سیستم رو که میخوای ببری اونجا دقت کن اگر بخوان کاری کنن فقط سرعت روز رو افزایش میدن که بتونی از تمام 4 مگ استفاده کنی که به نفع اوناست چون حجمت زودتر تموم میشه.(هر چند نیازی هم به بردن سیستم نیست)
    برای شب کاری نمیشه کرد.

تنها راه ارتقا سرویسه

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مگه سرعت شبانه اسیانک قبل از عید برای 128،حدود 70 نبود؟؟؟برای من 70 بود ولی جدیدا شده 15 !درست میشه یا باید سرویس بهتری بگیرم؟
    من شیرازم و یکمی هم مخابرات دخیل هست توی اسیاتک،هنوز که 2 ماه مونده میتونم برم سرویس رو ارتقا بدم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه
    احتمالا بعضی جاها بالا بوده(یه سری مراکز خاص)
    حتی 512 هم شب ها 70 نیست.

شما مینتونی سرویس رو از طریق سایت تغییر بدی

12. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای من هم این مورد چندبار پیش اومده
    اگر مطمئن هم باشی که حجم مصرف نکردی شرکت یه هیچ وجه برنمیگردونه

باید بررسی کنی ببینی چطوری حجمت کم میشه
    یعنی خیلی دقیق بشی.
    بازه های زمانی کانکت و دیسکانکت رو کوتاه کن ببین تو چه بازه ای ازت کم می کنه
    گجت NetworkUtilizationv رو هم نصب کن و هر چند دقیقه یبار چک کن ببین دانلودی در حال انجامه یا نه اگر چیزی در حال دریافت یا ارسال باشه لحظه ای نشون میده.
    من هم پروکـسی فایر و هم du meter رو همزمان این پایین صفحه چک میکنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •