تو 2010 هم پیغام میده که فلان برنامه میخواد به اینترنت متصل بشه، اجازه میدید؟ بلاک می کنید؟ و...
اگه نداد و میخواهید دستی تنظیم کنید:
Setting/Firewall
بعد گزینه Setting رو می زنید و برنامه مور نظرتون رو Allow یا Deny می کنید.
تو 2010 هم پیغام میده که فلان برنامه میخواد به اینترنت متصل بشه، اجازه میدید؟ بلاک می کنید؟ و...
اگه نداد و میخواهید دستی تنظیم کنید:
Setting/Firewall
بعد گزینه Setting رو می زنید و برنامه مور نظرتون رو Allow یا Deny می کنید.
سلام
من ی kis 2010 دارم می خواستم بدونم این آنتی ویروس همیشه در حال سرچ هست و داره ویروس می گیره و خودش پاک می کنه؟
يكي از ويژگيهاي آنتي ويروسها خاصيت RealTime Scan ميباشه كه دائما فايلها و فولدرهاي مختلف بويژه فايها و فولدرهايي كه توسط كاربر باز ميشوند را اسكن ميكنه.بسته به نوع تنظيمات ميتونه فقط در صورت پيدا كردن بدافزار به كاربر هشدار بده و منتظر دستور كاربر باشه يا كار ديگري را انجام بده.
چطوری می تونم فعال کنم که خودش ویروس یا تروجان رو گرفت اتوماتیک پاک کنه؟
شما كاسپر را اجرا كنيد و وارد بخش Settings برويد و وارد بخش File Anti-Virus بشيد و تنظيمات را مطابق شكل زير قرار دهيد:
![]()
دوستان انتی ویروس من جدیدا وقتی فعال باشه نمیتونم اینترنت برم یعنی کانکت میشه فایر فاکس هم باز میشه ولی هر ادرسی را میزنم کن نات فایند سرور میده توی ie هم همینطوره ولی غیر فعال که باشه مشکلی ندارم.ورژن 8 هم هست
در راهنماي پست اول موجود ميباشه.
سلام
من از kaspersky internet security 2008 استفاده ميكنم.چند روزي هست كه نمي تونم آپديتش كنم يعني براي آپديت شدن به سرور kaspersky وارد نميشه بدتر از اون هم اينه كه وارد هيچ كدام از سايتهاي مربوط به انتي ويروس ها نميشه مي خواستم بدونم به غير از سايت kaspersky سايت ديگه اي آپديت هاي بروز اين آنتي ويروس رو ميزاره كه دانلود كنم.يا از دوستان كسي لطف ميكنه آپديت جديد kaspersky internet security 2008 خودش رو برام بزاره(اپديت مربوط به امروز يا يكي دو روز پيش باشه)
واقعن كلافه شدم...
سلام دوستان
من لینک دانلود آخرین ورژن کسپر را میخواستم + key ها
در ضمن میخواستم بدونم کدوم آنتی ویروس بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)