سلام
این سوالو تو بخش خودش مطرح کردیم کسی جوابی نداد . دوستان اگه کسی میدونه بگه.
ممنون
سلام
این سوالو تو بخش خودش مطرح کردیم کسی جوابی نداد . دوستان اگه کسی میدونه بگه.
ممنون
تو سایت آپکو فقط یه دزدگیر برای 206 ها نوشته :
اما به نظر من شما خودت یه دزدگیر خوب با سوکت فابریک بخر بعد فقط واسه نصبش برو آپکو تا از نظر گارانتی هم خیالت راحت باشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahshokouhy; 16-09-2011 at 16:53.
ممنون
فقط همین یک مدل هست؟؟؟این که خیلی هم توضیح نداره؟؟مارکشم مشخص نیست چیه؟؟
یعنی همچین کاری میکنن؟؟اونم نمایندگی اپکو که بیاد و دزدگیر دیگه ای رو قبول کنه که نصب کنه؟؟بعد هم قرو فر واسه گارانیش نیاره؟؟
با تشکر
آره فکر کنم انجام بدن اما بهترین کار اینه که با یکی از نمایندگی های آپکو یا خودِ ایران خودرو تماس بگیری و قضیه رو سوال کنی ! راستی فکر نکنم با نصب سوکت فابریک دیگه قر و فر در بیارن ، چه تو آپکو دزدگیرو نصب کنی و چه هر جای دیگه ! چون فقط دخالت تو سیم کشی باعث ازبین رفتن گارانتی میشه درحالی که سوکت فابریک هیچ دخالتی رو تو سیم کشی ایجاد نمی کنه ! یه چیز دیگه : داری دزدگیر میگیری بگو واست پاور ویندوز و صندوق پران هم نصب کنن !
موفق باشی
تو شهر ما زیاد به تندر 90 علاقه نشون نمیدن.فقط پژو405 یا 206 که 206 هم خیلی ها میگن به نسبت ماشینی که هست بالاست.سر در کم موندم.چون نمیخوام عوضش کنم و بودجه برا این کارم ندارم
کمکم کنید ممنون میشم
دوست عزیز شما مگه زنده اید به حرف دیگران؟؟؟؟
یکی از بهترین ماشینهارو تو رنج قیمت خودش دارین
با خیال راحت سوارشو کیفشو ببر
اشتباه متوجه شدینا.منظورم بعد خریدنش بود.هنوز نخریدمش.سردرگم خریدشم
چرا باید زیاد باشه ؟
یادمه پراید که تو بازار امد همه اه اه میکردن .
پیکان تا روزی که از خط تولید بیرون نرفت میگفتن هیچی به پیکان نمی رسه . و یک چیزی خر سوار رو هیچ گاه نمی دونه اسب چیه پس به حرف افرادی که نه سوار شدن نه استفاده توجه نکن . خدارو شکر پیکان از خط تولید بیرون رفت تا همونای که به من میگفتن پیکان اخرشه الان پراید و 405 سوارند و میگن اینا تکند هیچی به 405 نمی رسه .
پس دوست من عقلانی فکر کن چی برات خوبه .
![]()
این حرف شما یعنی تندر.امب منی که 11 12 تومن بیشتر ندارم چی؟ 405 یا 206 یا یعنی تندر e0بهتر از کارکرده405 یا 206 یا پرشیاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)