تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 2365 اولاول ... 12452457461462062162262362462562662762863467472411241624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه victorman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    بودجتون خيلي كمه
    مرسی حمید جان. همونطور که گفتم سیستم خیلی خاصی نمیخوام
    امروز یه پخش 3350 پاینر گرفتم و یه جفت باند 718EX گرفتم و یه اینترفیس که پنل زیر راهنمام هم از کار نیفته 240

همه تواناییه هزینه ی بالا رو ندارن اونایی رو که بودجشون کمتر هست رو هم راهنمایی کنید ثواب داره

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام

من روي ولوم متوسط زياد بالا هم نه بعضي موقع كه بيس اهنگ زياده سمت قسمت سمت راست بعضي موقع هم سمت چپ صدا از كار مي افته

يه جفت S20 هم جلو گذاشتم كه سيمي كه از امپ اومده به باند ها وصل شده همون جا يه اتصال زدم از اون گرفتم كه وقتي سمت

راست يا چپ صداش قطع ميشه مطابق با اون ها هم S20 ها قطع ميشه

S20 ها رو جدا كردم ولي بازم صدا روي ولوم متوسط قطع مي كنه بعضي موقع سمت راست بعضي موقع چپ

بعضي موقع هم افت صدا دارم صدا يهويي كم و بي كيفغيت ميشه

كلا صدا رو كه يه ذره كم مي كنم درست ميشه

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام امروز به لطف آقا حمید گل و راهنمایی های خوبشون و انتخابشون رفتم کامپ هرتز سری energy مدل ESK 165 خریدم. اینم عکسشه 1 سالم گارانتی داره واقعا از آقا حمید ممنونم کلی به من لطف کرد
    چــند؟ این به ریــو هم میــخوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه مدلي از اينفينيتي كاپا رو ميخواهيد بگيريد؟كامپوننت يا كواكسيال؟تا چه مقدار مي خواهيد هزينه كنيد؟

سلام دوست خوبم . از اینکه همیشه پاسخ گوی سوالتم هستید بی نهایت سپاسگزارم . واسه دو جفت باند حدود 200 تومن در نظر دارم که با این بودجه قطعا گزینه کامپوننت حذف میشه واسه امپ هم حدود 150 تومن . ممنون میشم با این بودجه مختصر گزینه بهتر رو معرفی بفرمایید.

از کمک و راهنمایی شما متشکرم

پاینده و کامیاب باشید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز یه پخش 3350 پاینر گرفتم و یه جفت باند 718EX گرفتم و یه اینترفیس که پنل زیر راهنمام هم از کار نیفته 240

همه تواناییه هزینه ی بالا رو ندارن اونایی رو که بودجشون کمتر هست رو هم راهنمایی کنید ثواب داره
    سلام ویکتورجان(اسمتون چیه؟)
    خواهش میکنم.من تمام تلاشم این هست که بتونم برای بچه های اینجا متعلقات سیستم رو از بهترین برندها و با بیشترین تخفیف که شاید کمتر کسی میتونه باور کنه تهیه کنم.خدا رو شکر تا به حال هم رو سفید بودم.منتها دیگه باید یه حد اقلی هم باشه وگرنه دیگه گوش دادن موزیک لذتی نداره.همیشه گفتم سعی کنید خورد خورد قطعاتتون رو تهیه کنید من هم اگر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.
    مثلا همین قطعاتی که شما گرفتی رو من میتونستم با قیمت کمتر از بازار براتون بگیرم.ولی اگر کمی بیشتر تامل میکردید شاید میشد مثلا به جای 718 (که کوئلش 3 اهمیه و اگر آمپ نبندید ممکنه به پخشتون آسیب برسونه) یه اسپیکر بهتر تهیه کرد با Quality بالاتر و قیمت مناسب.
    به هر حال باز هم میگم من دستم تو HERTZ بسیار بازه،تو راکفورد و کن وود و پایونیر به خاطر یکسان بودن قیمتها کمتر میتونم مانور بدم ولی 10000 تومن تو یه قطعه هم شاید بتونه کمکی حتی کوچک به دوستان بکنه.میتونید از آرش جان تو PM قسمت رو سوال کنید.کامپونت بالا 160 تومن قیمت فروشش بود که به خاطر نوسانات دلار شده 170 تومن.ولی من....
    با من باشید نمیزارم ضرر کنید
    سلام

من روي ولوم متوسط زياد بالا هم نه بعضي موقع كه بيس اهنگ زياده سمت قسمت سمت راست بعضي موقع هم سمت چپ صدا از كار مي افته

يه جفت S20 هم جلو گذاشتم كه سيمي كه از امپ اومده به باند ها وصل شده همون جا يه اتصال زدم از اون گرفتم كه وقتي سمت

راست يا چپ صداش قطع ميشه مطابق با اون ها هم S20 ها قطع ميشه

S20 ها رو جدا كردم ولي بازم صدا روي ولوم متوسط قطع مي كنه بعضي موقع سمت راست بعضي موقع چپ

بعضي موقع هم افت صدا دارم صدا يهويي كم و بي كيفغيت ميشه

كلا صدا رو كه يه ذره كم مي كنم درست ميشه
    آمپلیفایر،اسپیکرها چیه؟گین روی چه ساعتی ست شده؟احتمال قوی دچار پدیده کلیپینگ میشوید و امپلیتون پروتکت میکنه.گین رو کمی به سمت چپ(بستن گین)برگردون ببین باز هم مشکل داری؟
    حتما لولهای باس و لود نس هم روشنه درسته؟
    چــند؟ این به ریــو هم میــخوره؟
    اتفاقا ارش جان هم برای ریو خریدن.البته استیج عقب.قطرش استانداره 16 سانت هست برای جلو هم فکر کنم بتونید استفاده کنید
    سلام دوست خوبم . از اینکه همیشه پاسخ گوی سوالتم هستید بی نهایت سپاسگزارم . واسه دو جفت باند حدود 200 تومن در نظر دارم که با این بودجه قطعا گزینه کامپوننت حذف میشه واسه امپ هم حدود 150 تومن . ممنون میشم با این بودجه مختصر گزینه بهتر رو معرفی بفرمایید.

از کمک و راهنمایی شما متشکرم

پاینده و کامیاب باشید
    سلام علی جان،خواهش میکنم،خوشحال میشم اگر بتونم درسم رو خوب پس بدم.
    شما برای استیج جلو هم میخواهید اسپیکر کواکسیال استفاده کنید؟من توصیه میکنم این کار رو انجام ندهید و بجای اون کامپوننت بگیردید.مطمئن باش پشیمون میشی اگر کواکس ببندی
    به هر حال برای عقب من با توجه به بودجتون سری Dieci هرتز مدل DCX 690رو پیشنهاد میکنم.اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آمپ رو هم مدل 8401،8402،8405 میتونی بگیری.
    برای کامپوننت هم من از همون سری مدل DSK 165 رو پیشنهاد میکنم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من در خدمتم.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه victorman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام ویکتورجان(اسمتون چیه؟)
    خواهش میکنم.من تمام تلاشم این هست که بتونم برای بچه های اینجا متعلقات سیستم رو از بهترین برندها و با بیشترین تخفیف که شاید کمتر کسی میتونه باور کنه تهیه کنم.خدا رو شکر تا به حال هم رو سفید بودم.منتها دیگه باید یه حد اقلی هم باشه وگرنه دیگه گوش دادن موزیک لذتی نداره.همیشه گفتم سعی کنید خورد خورد قطعاتتون رو تهیه کنید من هم اگر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.
    مثلا همین قطعاتی که شما گرفتی رو من میتونستم با قیمت کمتر از بازار براتون بگیرم.ولی اگر کمی بیشتر تامل میکردید شاید میشد مثلا به جای 718 (که کوئلش 3 اهمیه و اگر آمپ نبندید ممکنه به پخشتون آسیب برسونه) یه اسپیکر بهتر تهیه کرد با Quality بالاتر و قیمت مناسب.
    به هر حال باز هم میگم من دستم تو HERTZ بسیار بازه،تو راکفورد و کن وود و پایونیر به خاطر یکسان بودن قیمتها کمتر میتونم مانور بدم ولی 10000 تومن تو یه قطعه هم شاید بتونه کمکی حتی کوچک به دوستان بکنه.میتونید از آرش جان تو PM قسمت رو سوال کنید.کامپونت بالا 160 تومن قیمت فروشش بود که به خاطر نوسانات دلار شده 170 تومن.ولی من....
    با من باشید نمیزارم ضرر کنید
    فرزاد هستم.
    خب حمید جان شما که اینقدر حرفه ای هستین زودتر یه راهنمایی میکردین تا من سیستم اینجوری نبندم
    هنوزم اگه میدونید سیستمم خیلی مزخرفه بیخیال میشم میزارمش رو پیکان داداشم و خودم یکی دیگه میگیرم.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

آمپلیفایر،اسپیکرها چیه؟گین روی چه ساعتی ست شده؟احتمال قوی دچار پدیده کلیپینگ میشوید و امپلیتون پروتکت میکنه.گین رو کمی به سمت چپ(بستن گین)برگردون ببین باز هم مشکل داری؟
    حتما لولهای باس و لود نس هم روشنه درسته؟
    سلام دوست عزیز ممنون از جوابت

امپم 1200 KenWood PS4 دیجیتال و باندم JBL 696 LIMITED قبلا رو ولوم های خیلی بالا هم هیچی نمیشد

قبلا گین هم تا اخر بالا بود ولی الان که دیدم اینجوری شده کمش کردم ولی باز همین جوریه

لولهای باس و لود نس چیه ؟ رو تنضیمات امپ و میگی یا ضبط ؟ من کلا چون امپم دیجیتال تنضیماتش رو دیفالته

در ضمن من امپم 4 کاناله که 2کاناله دیگش کامپونت 1720 پایونیر است فقط کانال باندام اینجوری میشه

ممکن اون کانال امپم خراب باشه ؟ این پدیده ای که گفتی چیه ؟ چیکارش باید بکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حمید جان سلام
    واقعیت اینه که من نه آمپلی بستم و نه باند . خیلی نمی خوام بودجه بابت ماشین خرج کنم ولی برای پراید با ضبط 6350ُِsd چه باندی خوبه که یه صدای با کیفیت بده. البته من دنبال ولوم بالا نیستم . دوست دارم توی ماشین با صدای نرمال ولی با کیفیت که از صدا لذت ببرم داشته باشم . البته اگه باندی باشه که آمپلی نخواد بهتره ولی اگه نشه جواب خوبی گرفت مجبورم بگیرم.
    بعضی از دوستان پیشنهاد 718EX را دادند ولی میگن صدا تیزه. من خیلی با صدا تیز رفیق نیستم بیشتر با باس بالا حال می کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت un4giv3nb0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه باند می خوام که قیمتش تا حدود 100 تومن باشه
    امپلی هم نخواد
    کوبشش هم خوب باشه
    ممنون اگه راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    مبارکه..718 را چند گرفتید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •