مرسی حمید جان. همونطور که گفتم سیستم خیلی خاصی نمیخوام
امروز یه پخش 3350 پاینر گرفتم و یه جفت باند 718EX گرفتم و یه اینترفیس که پنل زیر راهنمام هم از کار نیفته 240
همه تواناییه هزینه ی بالا رو ندارن اونایی رو که بودجشون کمتر هست رو هم راهنمایی کنید ثواب داره
سلام ویکتورجان(اسمتون چیه؟)
خواهش میکنم.من تمام تلاشم این هست که بتونم برای بچه های اینجا متعلقات سیستم رو از بهترین برندها و با بیشترین تخفیف که شاید کمتر کسی میتونه باور کنه تهیه کنم.خدا رو شکر تا به حال هم رو سفید بودم.منتها دیگه باید یه حد اقلی هم باشه وگرنه دیگه گوش دادن موزیک لذتی نداره.همیشه گفتم سعی کنید خورد خورد قطعاتتون رو تهیه کنید من هم اگر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.
مثلا همین قطعاتی که شما گرفتی رو من میتونستم با قیمت کمتر از بازار براتون بگیرم.ولی اگر کمی بیشتر تامل میکردید شاید میشد مثلا به جای 718 (که کوئلش 3 اهمیه و اگر آمپ نبندید ممکنه به پخشتون آسیب برسونه) یه اسپیکر بهتر تهیه کرد با Quality بالاتر و قیمت مناسب.
به هر حال باز هم میگم من دستم تو HERTZ بسیار بازه،تو راکفورد و کن وود و پایونیر به خاطر یکسان بودن قیمتها کمتر میتونم مانور بدم ولی 10000 تومن تو یه قطعه هم شاید بتونه کمکی حتی کوچک به دوستان بکنه.میتونید از آرش جان تو PM قسمت رو سوال کنید.کامپونت بالا 160 تومن قیمت فروشش بود که به خاطر نوسانات دلار شده 170 تومن.ولی من.....gif)
با من باشید نمیزارم ضرر کنید.gif)
سلام
من روي ولوم متوسط زياد بالا هم نه بعضي موقع كه بيس اهنگ زياده سمت قسمت سمت راست بعضي موقع هم سمت چپ صدا از كار مي افته
يه جفت S20 هم جلو گذاشتم كه سيمي كه از امپ اومده به باند ها وصل شده همون جا يه اتصال زدم از اون گرفتم كه وقتي سمت
راست يا چپ صداش قطع ميشه مطابق با اون ها هم S20 ها قطع ميشه
S20 ها رو جدا كردم ولي بازم صدا روي ولوم متوسط قطع مي كنه بعضي موقع سمت راست بعضي موقع چپ
بعضي موقع هم افت صدا دارم صدا يهويي كم و بي كيفغيت ميشه
كلا صدا رو كه يه ذره كم مي كنم درست ميشه
آمپلیفایر،اسپیکرها چیه؟گین روی چه ساعتی ست شده؟احتمال قوی دچار پدیده کلیپینگ میشوید و امپلیتون پروتکت میکنه.گین رو کمی به سمت چپ(بستن گین)برگردون ببین باز هم مشکل داری؟
حتما لولهای باس و لود نس هم روشنه درسته؟
چــند؟ این به ریــو هم میــخوره؟
.gif)
اتفاقا ارش جان هم برای ریو خریدن.البته استیج عقب.قطرش استانداره 16 سانت هست برای جلو هم فکر کنم بتونید استفاده کنید
سلام دوست خوبم . از اینکه همیشه پاسخ گوی سوالتم هستید بی نهایت سپاسگزارم . واسه دو جفت باند حدود 200 تومن در نظر دارم که با این بودجه قطعا گزینه کامپوننت حذف میشه واسه امپ هم حدود 150 تومن . ممنون میشم با این بودجه مختصر گزینه بهتر رو معرفی بفرمایید.
از کمک و راهنمایی شما متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
سلام علی جان،خواهش میکنم،خوشحال میشم اگر بتونم درسم رو خوب پس بدم..gif)
شما برای استیج جلو هم میخواهید اسپیکر کواکسیال استفاده کنید؟من توصیه میکنم این کار رو انجام ندهید و بجای اون کامپوننت بگیردید.مطمئن باش پشیمون میشی اگر کواکس ببندی
به هر حال برای عقب من با توجه به بودجتون سری Dieci هرتز مدل DCX 690رو پیشنهاد میکنم.اینجاست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آمپ رو هم مدل 8401،8402،8405 میتونی بگیری.
برای کامپوننت هم من از همون سری مدل DSK 165 رو پیشنهاد میکنم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در خدمتم.