تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 624 از 800 اولاول ... 124524574614620621622623624625626627628634674724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,231 به 6,240 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

آخرش چیکار کنم. منو گیج کردید!
    اگه می خواستید ویرایش کنید ، خوب دکمه ویریش رو می زدید!!!
    آخر می تونم بدون هیچ ترسی پاکشون کنم یا نه؟؟؟
    سلام
    برادر من الان بعد 5 سال توی این فروم بودن نمیدونم کدوم دکمه رو باید بزنم ؟
    خوبه پایین پستم نوشته شده بود که Edited By
    یعنی ویرایش کردم و زیرش نوشتم منظورم بدون هیچ ترسی هست و با چشم بسته پاک کنید .

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    برادر من الان بعد 5 سال توی این فروم بودن نمیدونم کدوم دکمه رو باید بزنم ؟
    خوبه پایین پستم نوشته شده بود که Edited By
    یعنی ویرایش کردم و زیرش نوشتم منظورم بدون هیچ ترسی هست و با چشم بسته پاک کنید .
    من قصد بی احترامی نداشتم داداش
    ولی می تونستی بجای این کار یه بار دیگه زحمت میکشیدی ویرایشش می کردی
    از پیگیریتون بینهایت ممنون

4. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بسیار ربط داره عزیز من
    چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار
    و اصلاً این حرفم رو به مصابح آف تاپیک در نظر نگیرید، در تجربه م - به عنوان یک کاربر کامپیوتر - این رو عرض کردم...
    به لحاظ فنی دقیقاً نمیدونم چرا! میتونید درباره ش تحقیق کنید. اما تجربه ی من هم نشون داده که بعد از نصب شدن درایور شایسته ی خود کارت گرافیک (اورجینال خود سازنده ی کارت گرافیک و نه مال ویندوز) مقادیر بالاتری از فرکانس رفرش قاتبل پشتیبانی میشند

به نظر من ارتباط نمایشگر و کارت گرافیک بدیهیه، همینقدر در نظر بگیرید که سیم مانیتور وصل میشه به کارت گرافیک (از این ساده تر)
    با سلامضمن تشکر، یه سوالی در این زمینه برام مطرح شده. این فرکانس ها که هنگام نصب ویندوز، نصب می شن و در واقع کمبو باکس Screen refresh rate رو پر می کنن از کجای سی دی ویندوز نصب می شن؟ این فایل یا فولدری که حاوی این مقادیر هست کجای سی دی نصب ویندوز هست؟ این فایل یا پوشه، بعد از نصب ویندوز، کجای هارد ذخیره می شه؟ آیا می شه این فایل رو بعد از شناسایی، در محل خودش، copy و paste کنیم تا مجبور نباشیم دوباره ویندوز رو نصب کنیم؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلامضمن تشکر، یه سوالی در این زمینه برام مطرح شده. این فرکانس ها که هنگام نصب ویندوز، نصب می شن و در واقع کمبو باکس Screen refresh rate رو پر می کنن از کجای سی دی ویندوز نصب می شن؟ این فایل یا فولدری که حاوی این مقادیر هست کجای سی دی نصب ویندوز هست؟ این فایل یا پوشه، بعد از نصب ویندوز، کجای هارد ذخیره می شه؟ آیا می شه این فایل رو بعد از شناسایی، در محل خودش، copy و paste کنیم تا مجبور نباشیم دوباره ویندوز رو نصب کنیم؟
    با سلام
    معمولا اين فركانس ها از طريق سي دي درايور كارت گرافيكيتون نصب ميشن
    و فكر نميكنم جاي ثابتي داشته باشن كه شما بتونيد بهشون سر بزنيد و روشون اعمالي انجام بديد
    اينها بيشتر به صورت مقدارهاي باينري و دي ورد و .... توي حافظه رجيستري ثبت و ضبط ميشن

موفق باشيد.

7. 4 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

من نمیدونم!
    اما اگه تصورتون اینه که به این مقادیر به صرف یک سری عدد نگاه کنید و مثلاً از یه جایی بتونید کپیشون کنید در جاییکه که باعث بشه اینها نمایش داده بشند، کاملاً اشتباهه، حتی حدس بنده اینه که فرکانسهای قابل پشتیبانی، بعد از محاسباتی که ویندوز با نصب شدن درایور کارت گرافیک و همچنین درایور مونیتور بدست میاره، قابل ارایه هستند

راستی حالا چرا ویندوز رو دوباره نصب کنید!؟
    در هر صورت شما سعیتون این باشه که از آخرین درایورها برای تمامی دستگاههاتون (مانیتور و کارت گرافیک در این رابطه) استفاده کنید تا بهترین کارکرد ممکن رو بدست بیارید

موفق باشید

9. این کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من ده دقیقه که به موس یا کیبورد دست نمی زنم ویندوزم میره در حالت اسکرین سیور
    ولی برای خارج شدن از این حالت باید پسورد ویندوزمو وارد کنم
    چیکار کنم که پسورد نخواد در این حالت؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که من نمی‌تونم پوشه‌ای به نام CON در ویندوز بسازم؟ علتش رو دوستان می‌دونند؟

یه اخطاری شبیه اخطار زیر به من نشون داده می‌شه:

شاد باشید

12. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

من ده دقیقه که به موس یا کیبورد دست نمی زنم ویندوزم میره در حالت اسکرین سیور
    ولی برای خارج شدن از این حالت باید پسورد ویندوزمو وارد کنم
    چیکار کنم که پسورد نخواد در این حالت؟
    با توجه به تصویر زیر شما تیک قسمت شماره 1 رو بردارید مشکلتون حل میشه:

شاد باشید

14. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
    همراه مانیتور سیستم من که LG هست یک سی دی هست که روش نوشته:
    آیا می دانید در اثر تنظیم نبودن کارت گرافیک کامپیوتر، تصویر، دچار لرزش خفیف می شود و این امر در استفاده های طولانی مدت باعث خستگی چشمان شما می گردد؟ نرم افزار.... بسیار ساده و سریع کارت گرافیکی کامپیوتر شما را با مانیتورهای LG در سطح بهینه تنظیم می نماید.
    وقتی ویندوز 98 رو می ریختم، حتماً باید از این نرم افزار استفاده می کردم چون بدجوری تصویر خیره کننده بود ولی از وقتی که ویندوز XP می ریزم، اون اتفاق نمی افته و فقط برای بهینه کردن صفحه نمایشم از بخش Screen rehresh rate، فرکانس مورد نظر رو انتخاب می کنم.
    چند دقیقه پیش از این نرم افزار استفاده کردم(Screen rehresh rate رو روی 75 تنظیم کرده بودم) و کلید بهینه سازی رو فشار دادم. به من 20 ثاینه مهلت داد تا فرکانس 85 رو قبول کنم.

1-یعنی فرکانس 85 بهینه بوده و من 75 رو اشتباه انتخاب کرده بودم؟
    2-من از هیچ برنامه ای برای نصب کارت گرافیکی و مانیتور بعد از نصب ویندوز استفاده نمی کنم، آیا این سی دی که همراه مانیتور بوده همه این کارها رو انجام می ده؟

---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که من نمی‌تونم پوشه‌ای به نام CON در ویندوز بسازم؟ علتش رو دوستان می‌دونند؟

شاد باشید
    سلام. روی سیستم من هم نمی شه و واقعاً جالبه.

16. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شاد باشید
    سلام
    فقط این عبارت نیست.اینهام شاملش میشه.AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, CON, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9, NUL, PRN
    احتمالاً هم به خاطر اینه که اینها شبیه دستورات توی داس می مونه.یعنی یه اسم های مشترک بین dos ,windows هستش.

18. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •