تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 942 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633673723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا شاهین ... من ایمیل رو با فونت پیش فرض در یاهو نوشتم ... در ضمن منظورم این نبود که چرا بخشی از آدرس رو تو قسمت منطقه نوشتی منظورم رو یکبار دیگه در 2 قسمت توضیح میدم...

1- ما تو منطقه یک هستیم شما تو e-care نوشتین 19
    2- در قسمت طبقه هم بنویسید طبقه اول

ممنون . . .

اگه خواستین دوباره میل می زنم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

در ضمن وجه تمایز دیگر دکل های همراه اول و ایرانسل در این است که بر روی دکل های ایرانسل یک آنتن دایره ای شکل نیز نصب شده اند که در شکل کاملا مشخص هستند. اگر کسی در باره این آنتن ها اطلاعاتی دارد بد نیست ما را هم در جریان بگذارد
    پسرخاله من كه خيلي واسه خودش آدم مخيه و از همه چيز سرش ميشه در مورد اون آنتن دايره ها كه رو دكل هاي ايرانسله فرمودند كه: يك نوع آنتن براي ارسال اطلاعات و داده هاي اون دكل به صورت wireless هستش كه اين كاره ايرانسله! اگر ميتونستيد بريد بالاي اون دكل ميديديد كه اون آنتن كه (شبيه بشقاب ماهواره هستش) دقيقاً به سمت نزديكترين دكل اصلي اشاره شده كه نياز به سيم كشي و اون زيرساخت ها و از اين حرفا نباشه و به اين صورت دكل ها به همديگه متصل شدند.
    البته من اطمينان دارم كه حرفش درست باشه چون به طرف يك دكل ديگه اشاره ميكنه!!
    از كي تا حالا!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تكذيب ميشه
    چون منم كسي رو ديدم كه شارژ كرده ولي بازم تو طرح مونده و
    تا الان با همون يك دفعه داره اس ام اس رايگان ميفرسته

دیدی زود قضاوت کردی...
    منظورم بعد از پایان یافتن طرح تشویقیه.

آقا شاهین ... من ایمیل رو با فونت پیش فرض در یاهو نوشتم ... در ضمن منظورم این نبود که چرا بخشی از آدرس رو تو قسمت منطقه نوشتی منظورم رو یکبار دیگه در 2 قسمت توضیح میدم...

1- ما تو منطقه یک هستیم شما تو e-care نوشتین 19
    2- در قسمت طبقه هم بنویسید طبقه اول

ممنون . . .

اگه خواستین دوباره میل می زنم ...
    شما توی منطقه 1 شهرداری قرار دارید
    اما در منطقه 19 پستی هستید.

یعنی اگه بسته پستی برای شما بیاد و به پست برگشت بخوره باید بروید به پست منطقه 19
    چون کد پستی شما با 19 شروع میشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض عکسی از یه دکل Bts

این عکس یه دکل BTS است که به شکل درخت درست کردند ... سلیقه رو حال کنین ... البته نمی دونم ماله کدوم کشور یا اپراتوره .. هر چی باشه ماله همراه اول نیست !

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض آقا شاهین از زحماتی که می کشید ممنونم

شما توی منطقه 1 شهرداری قرار دارید
    اما در منطقه 19 پستی هستید.

یعنی اگه بسته پستی برای شما بیاد و به پست برگشت بخوره باید بروید به پست منطقه 19
    چون کد پستی شما با 19 شروع میشه.

آقا شاهین ... حرف شما درسته ... ما تو منطقه یک شهرداری و منطقه 19 پستی هستیم ...

در هر صورت من فکر کردم در قسمت منطقه باید منطقه شهرداری نوشته بشه نه منطقه پستی اما شما اوستا هستین هر جور صلاح می دونین همانطور عمل کنین ... در ضمن اگه بره به پست منطقه 19 درسته چون نزدیک خونمونه ( خیابان شریعتی جنب پل صدر)...

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض آنتن های دایره ای شکل

پسرخاله من كه خيلي واسه خودش آدم مخيه و از همه چيز سرش ميشه در مورد اون آنتن دايره ها كه رو دكل هاي ايرانسله فرمودند كه: يك نوع آنتن براي ارسال اطلاعات و داده هاي اون دكل به صورت wireless هستش كه اين كاره ايرانسله! اگر ميتونستيد بريد بالاي اون دكل ميديديد كه اون آنتن كه (شبيه بشقاب ماهواره هستش) دقيقاً به سمت نزديكترين دكل اصلي اشاره شده كه نياز به سيم كشي و اون زيرساخت ها و از اين حرفا نباشه و به اين صورت دكل ها به همديگه متصل شدند.
    البته من اطمينان دارم كه حرفش درست باشه چون به طرف يك دكل ديگه اشاره ميكنه!!
    از كي تا حالا!!

یعنی به طور خلاصه میشه گفت ارتباط بی سیم بین دکل هاست ... مگه نه ...:20:

از اطلاعات خوبتون ممنونم ... فکر کنم در آینده نیز به مخ پسر خالت نیاز داشته باشیم
    Last edited by M Like Mother; 10-09-2007 at 21:43. دليل: نمی خوام بگم خصوصیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

طرفای ما که هنوز همونجوریه...
    آقا شما کجای پاسدارانید؟
    ما کنار درمانگاه محمد رسول الله مینشینیم ولی فکر کنم تا فلکه ی معلم فول آنتن بده ضمنا جاهایی که جدیدا آنتن زدن GPRS فعال نیست!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

-----------
    Last edited by MTNIrancell; 10-09-2007 at 22:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با من هم؟

این ایرانسل از ساعت 16 تا الان داره روی اعصابه من راه میره.

آنتن پر ، شبکه در دسترس ولی نه تماس و نه sms

نوبت منطقه ما شد.

اعتباری درسته ولی دائم تعطیل

تا 22 شهریور درخواست ندید که 2 روزش رو OFF هستم و 2 روز دیگه شیفت ظهر. از 23 شهریور در خدمتتون هستم

منطقه 10 - دامپزشکی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا شاهین ... حرف شما درسته ... ما تو منطقه یک شهرداری و منطقه 19 پستی هستیم ...

در هر صورت من فکر کردم در قسمت منطقه باید منطقه شهرداری نوشته بشه نه منطقه پستی اما شما اوستا هستین هر جور صلاح می دونین همانطور عمل کنین ... در ضمن اگه بره به پست منطقه 19 درسته چون نزدیک خونمونه ( خیابان شریعتی جنب پل صدر)...

من کوچیکتم ، ولی زمانی که کد پستی رو وارد می کنم به طور اتوماتیک وار منطقه پستی رو ثبت میکنه.

برای اینکه مطمئن بشی برو سایت 0936 و یک شماره طلائی انتخاب کن و در صفحه ثبت نام کد پستی خونتون رو وارد کن یعد دکمه Tab رو بزن و همه چیز برات روشن میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •