با نرم افزار gfs تمام فایل های دو حرفی واقع در پو شه ی audio\sfx رو import کن تمام اهنگ های gta تو فایل های دو حرفیست
می گردم.حتما پیدا می کنم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
با نرم افزار gfs تمام فایل های دو حرفی واقع در پو شه ی audio\sfx رو import کن تمام اهنگ های gta تو فایل های دو حرفیست
می گردم.حتما پیدا می کنم
اقا برای آخرین بار میگم به سوال من جوا ب دهید ( چی میشه یکمی وقتتونو برای ما صرف کنید)
سلام king of kings جا ن به این 2 تا سوال جواب بده که دیگه اصلا قول میدم پست ندم
1- دانلود gfs را بذار وآموزش دانلود را هم بذار آموزش آسون باشه
2- راهنمای مپ ادیتور رو بذار تا باهاش یه شهر درست کنم
غلامت .....میل
بیا gfs
راهنمای دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اوردن سایت روی request ticket کلیک کنید بعد چند لحظه صبر بعد روی گزینهی dwnload بزنی
از دوستان كسي يه ماشين باحال سراغ نداره بزارم جاي ranger
عزيز من شما ميري به آدرس زير توي ستون سمت چپ اسم همه ي gta ها رو نوشته . از زير مجموعه ي san andreas گزينه ي cars رو بزن و بعد يه صفحه باز ميشه و اسم تمام كمپاني هارو نوشته . هر كدوم رو كه دوست داشتي انتخاب كن و بعد تمام ماشين هاي ساخته شده ي اون شركت رو ميبيني. دانلود رو ميزني و وقتي دانلود شد فايل رو باز ميكني و اسم ماشين هرچي هست رو با اسم دلخواهت عوض ميكني و بعد جايگزين ميكن. تنظيمات ريدمي رو هم با اسم همون ماشين انجام ميدي و بعدش هم لذت ميبري!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونی مشکلت چیه؟
اصلا شما نباید از یوز اصلی ویندوز استفاده کنین وقتی ویندوز رو عوض میکنی یک یوزر دیگه درست کن
سوزر آدمین برای مواقعی هست که سیستم دچار اشکال میشه و با فشردن کلید اف 5 در وقتی که روشن میکنی و انتخاب صافی مود(اگه اشتباه ننوشته باشم)بتونین دوباره ویندوز رو سر پاکنین
مشکل شما فقط همینه ویندوزت رو عوض کن درست میشه.
![]()
کسی بر نامه ای برای بازکردن فایل های dff داره؟
کسی میتونه اون سمند رو بدون سقف یا به اصطلاح کروکی کنه...من کردم ولی نشد col و اینا شو درست کنم و export هم میکردن میشد صفر کیلو بایت.. عکسش تو صفحه 620 هست... لطف میکنین درسته یوزرم بن شده ولی جنایت نکرده بودم که جواب نمیدین.. :-( دی:
اقا عماد 405 تاکسی به کجا کشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)