شاید منظورش این بوده سرعت بینیهایته
به هر حال ظاهرا باید زنگ زد از خودشون پرسید جزییاتشو
اینجوری نمیشه
شاید منظورش این بوده سرعت بینیهایته
به هر حال ظاهرا باید زنگ زد از خودشون پرسید جزییاتشو
اینجوری نمیشه
اینوکجا زده؟
من می خواستم از پارس آنلاین سرویس بگیرم،
وقتی دیدم مسئولین وب سایت که ویترین شرکته اینقدر بی سوادن،بی خیال شدم![]()
Last edited by farhad_usa; 22-12-2017 at 19:14.
دوست عزیز بزار یه چیزی بگم این قضیه فیبر و اینها که مخابرات می گه چرت محضه. کمی فکر کنید اگر مخابرات می تونه سرویس اینترنت بده چرا شرکت های دیگه نتونن؟
ما برای مغازه (کافی نت) یک خط داشتیم که مثلا فیبر نوری بود و باید فقط از مخابرات سرویس می گرفتیم نمی دونم چی شد بعد یه مدت نویز بدی روی خط افتاد و ما هر کاری می کردیم درست نمیشد به مخابرات هم زنگ می زدیم می گفت خطتون کیفیت نداره و این حرفا . خلاصه به 195 شکایت کردیم زنگ زدن یکم نرم تر شدن ولی باز هم نویز درست نشد باز شکایت کردیم تا جایی که رئیس مخابرات منطقه مون خودش شخصا با مثلا یه مهندسیاومد که بگه خططتون مشکلی نداره. باز ما دست از شکایت برنداشتیم و رئیس مجبور شد دو بار دیگه هم شخصا بیاد مغازه. ولی خط درست نشد که نشد آخرش رئیس گفت می گم خططتون رو از فیبر بردارن برید از هر شرکتی که خواستین بگیرین
خلاصه دو روز بعد خطمون از فیبر دراومد و ما از شاتل اینترنت گرفتیم که واقعا با این که خطمون نویز داشت اما خیلی خیلی قابل تحمل تر شده بود و می شد کارهامون رو راه بندازیم (الان هم که خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه)
تو قسمت جشنواره فروش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کیفیت افتضاح سرویس 2Mb جدید پارس آنلاین
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
![]()
Last edited by iliyad64; 22-12-2017 at 21:25.
انگار فقط برای بار اولیاست برای تمدیدا نیست
سلام دوستان
بنده سرعت 16 مگ گرفتم
زنگ زدم پشتیبانی گذاشت رو 15 مگ، اما snr شد 6 و گفت که کیفیت خط زیاد نیست که بتونه بکشه و قطعی و وصلی زیاد میشه
درست گفته بهم؟
بعد گذاشتش رو 9 مگ و گفت فردا برو نمایندگی که 8 مگ رو برات فعال کنن و بقیه پولتو پس بدن
سلام
وظعیت خطت قبلا چطور بود؟
شما مثل اینکه مشکل داری کلا با من! من از بچگی فروم نویسی میکنم ( بیشتر فروم های فوتبالی که 2تاشون تعطیل شدن ) و عادت دارم با این سبک و فونت بنویسم. اتفاقا کسی که با کامپیوتر میاد با این فونت بولد شده نه تنها اذیت نمیشه بلکه بهترم میبینه. تا حالا ندیدم کاربری به این سبک نوشتن اعتراضی کنه و بگه چشمم اذیت میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)