اشکال نداره به جاش امنیت داریم![]()
اشکال نداره به جاش امنیت داریم![]()
سلام
میگم فقط منم که تقریبا هر ربع ساعت یه بار نتم واسه ۳۰ ثانیه قطع و وصل میشه و بعدش هم میام میبینم آی پیم هم عوض شده یا شما هم اینجورید؟
البته خطم مشکلی نداره
البته من پینگم همیشه بجز آخر شب خوبه فقط مشکلم قطع شدنه اصلا نمیشه گیم زد![]()
Last edited by master.k; 08-01-2017 at 00:10.
سلام دوست عزیز این امضای شما واقعیه سایت ------.ir ؟مثلا اگ سرعت دانلود 65 باشه سرعت دانلود چقدمیشه؟
دوست عزیز اگ دانلود زیاد داری 30گیگ ب بالا آرت بگیر سرعت دانلود خوبی داره بستگی ب منطقه مسکونیتون داره وپهنای باند اون منطقه.آرت 3 اگ بگیری شاید 200ب بالا باشه هرچند ک الان برا من 65 میزنه چون پهنای باند مرکز مخابراتی مدرس کم شده و به ترتیب آرت 5 وآرت 6 و....
پ.خ چک شود.
دوستان بنده های وب دارم مصرفم بالاس ! و اینکه های وب میگه خطط بیشتر از 5 نمکشه ! حالا خدا داند! و اینکه سرعت شاتل چه جوریه به صرفه ترین بسته چقد در میاد؟و شاتل لند دانلود کلا رایگانه ؟
دوستان با دانلود منیجر یه تست بگیرند بذارن مرسی
Last edited by apple021; 09-01-2017 at 14:21.
سلام. آرت 3 حداکثر بعد از چقد استفاده سرعتتو کم میکنن؟ دانلود ندارم فقط یوتیوب زیاد میرم. مرسی.
دوستان سلام، پینگ شما هم طی 10 روز اخیر شدیدا بالا رفته ؟ البته برای من پینگ داخلیم خوبه و حدودا بین 40 تا 50 هستش ولی پینگم با سرور اروپای غربی که سابقا حدود 120 ms بودش الان بین 200 تا 380 ms هستش ! ضمن اینکه time out هم دارم. به خود شاتل که زنگ زدم میگن ایراد از سیم کشیتونه و خط شما نویز داره در حالی که همین چند وقت پیش برقکار اوردم تا سیم کشیو عوض کنه و حتی به من گفتن که سر سیم رو که لخت هست ببرم چون احتمالا سولفاته شده، اینکارک کردم ولی بازم وضع همونه.
میخواستم ببینم هستن کساییه که مثله من به مشکل خورده باشن تو این 1 هفته؟
پینگ داخلیت همیشه اینقدر بوده؟ سرویس گیم فعال کردی؟ اگه فعال کنی حدود ۳۰ میلی ثانیه پینگت کم میشه
و اینکه نه پینگ من زیاد نشده حتما کار خودشونه
ببین با سرورای داخل هم تایم اوت داری؟ اگه نداری دیگه واقعا مشکل از خودشونه
بله تایید میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)