1-بله هم تعویض میکنن هم میتونید بخرید
2-بله همه نسل های موجود رو پشتیبانی میکنه
3-روی همون سیمکارت سه نوع سایز تعبیه شده که بسته به نوع گوشیت میتونی نانو یا میکرو یا معمولی شو جدا کنی
1-بله هم تعویض میکنن هم میتونید بخرید
2-بله همه نسل های موجود رو پشتیبانی میکنه
3-روی همون سیمکارت سه نوع سایز تعبیه شده که بسته به نوع گوشیت میتونی نانو یا میکرو یا معمولی شو جدا کنی
دوستان تست می کنید رو چه فرکانسی هستش اگر 2600 بود ببینید رو فرکانس دیگه هم پوشش داره ؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط روی فرکانس 2600 ارائه میشه البته فعلا
دوستانی که usim دارن خیلی براتون سخت بود جواب بنده رو بدید
خیلی کار سختی نیست با گوشیتون تماس بگیرید ببینید امکان مکالمه دارید
قسمت SIM Toolkit رو بزنید دوتا گزینه داره
قسمت irancell h-Bank رمز میخواد ...کسی میدونه رمز چیه؟ من یکبار اشتباه زدم نوشت 8 بار دیگه میتونم بزنم
اگر اینطوری باشه که اکثر گوشی های قدیمی 4g ابن فرکانس و ساپورت نمی کنن پس یعنی یه گوشی افتادیم!!
دوستان تو همین یکماه لذت نسل چهارم میشه برد بعدش مثل نسل سوم سرعت و کیفیت افت می کنه چون همه هجوم میارن و سیمکارت جدید میگیرن، پس استفاده مفید و ضروری ببرید تو این مدت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان اکثر گوشی های نسل 4 دیگه فرکانس 2600 رو ساپورت میکنن چون استاندارد اولیه برای این نسل این فرکانسه
درسته مردم ما ماشالا ثابت کردن هیئتی عمل میکنن ...امروز سیمکارتاشون تا ساعت 4 که توی یکی از امور مشترکین بودم تموم شد
هزینه تعویض سیمکارت چقدره؟
میشه شماره جدید بگیری ازشون؟
خبری از شهرستان ندارید؟
برای تعویض 10 هزار تومن
بله میشه شماره جدید بگیری
فکر میکنم فعلا امور مشترکین شهرهایی که 4G در اونا لانچ شده این سیمکارت هارو عرضه میکنن
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
خیر نیازی نیست. فقط کارت ملی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)