تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 2605 اولاول ... 12352357361361962062162262362462562662763367372311231623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این افکار خطرناکو از سرتون بیرون کنید همون گذشته یک عده دست در دست هم دادن کافیه برای هفت نسلمون!باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره و ... از اون حساسیت ها و محدودیت و انحصار اولیه در بیاد وگرنه شما هر راهی پیدا کنی اینا هم با پول و سرمایه و نیروی نامحدود راه بستن و کنترلش رو دیر و زود پیدا میکنن!!
    دوست عزیز !
    چی چی رو تلاش کنیم اینترنت بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره ؟!

اول اینکه موبایل رو من یادم نمیاد کی چنین بساطی داشته اتفاقا چون نون خوبی توش بود حسابی ترویجش دادن.

دوم اینکه تا این جماعت مهمون هستن از این خبرا نیست ، ماهواره رو هم اولش زیاد عین خیالشون نبود بلکه خودشون هم شروع کردن به کاسبی ! بعد که دوتا کله گنده هر کدوم یه بخش فارسی راه انداخت ، دیدن ای دل غافل ! حالا با انواع طرح جمع آوری و پارازیت و غیره حتی به قیمت سرطان گرفتن کل مردم ایران هم میخوان جمعش کنن.

اینترنت آزاد در این مملکت برای اینا مصداق بر اندازی از نوع گرم و نرم یا به اصطلاع از نوع ایشون رو داره :

در نتیجه از این خبرا نیست ! خودشون دارن همه جوره اعلام میکنن که باید چکشی کار کرد !
    Last edited by Undisclosed; 13-03-2013 at 10:06.

2. 4 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

YouTube را خدا آزاد کرد!البته خیلی ذوق مرگ نشید ویدیو ها لود نمیشن!شاید برای همه هم نباشه...اختلاله موقتیه آلودگی هوا هنوز دقیق نمیدونیم!قبلا هم با 1001 روش ساده و سخت در دسترس بود ...

اگه Facebook و یه سری چیزای دیگه رو هم بشه دسترسی داشت خیلی خوبه واقعا به نفع همه هست!بگذریم از اینکه لینک به فیسبوک و ... جرمه!!
      محتوای مخفی: خارج از بحث 

دوست عزیز !
    چی چی رو تلاش کنیم اینترنت بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره ؟!

اول اینکه موبایل رو من یادم نمیاد کی چنین بساطی داشته اتفاقا چون نون خوبی توش بود حسابی ترویجش دادن.

دوم اینکه تا این جماعت مهمون هستن از این خبرا نیست ، ماهواره رو هم اولش زیاد عین خیالشون نبود بلکه خودشون هم شروع کردن به کاسبی ! بعد که دوتا کله گنده هر کدوم یه بخش فارسی راه انداخت ، دیدن ای دل غافل ! حالا با انواع طرح جمع آوری و پارازیت و غیره حتی به قیمت سرطان گرفتن کل مردم ایران هم میخوان جمعش کنن.

اینترنت آزاد در این مملکت برای اینا مصداق بر اندازی از نوع گرم و نرم یا به اصطلاع از نوع ایشون رو داره :

در نتیجه از این خبرا نیست ! خودشون دارن همه جوره اعلام میکنن که باید چکشی کار کرد !
    دوست عزیز!منظور انحصاری هست که موبایل در ابتدا داشت!دیگه شما یادت نمیاد تقصیر خودته الانم به نحوی داره ولی مثل اول نیست! سر مکالمه تصویری/پیام تصویری میبینی که چه کارایی میکنن!!وقتی انحصار باشه و همه چیز محدود به یک سازمان و یک عده نتیجه این میشه که هر بلایی بخوان سرش بیارن گرون کنن محدود کنن سانسور کنن اصلا کلا قطعش کنن کسی کاری نمیتونه بکنه!!سر تلویزیون هم قرار بود بریده بشه یه زمانی مقایسه کن با الان !ماهواره همچنین.فقط اشتغال زایی!شده برای یک عده ... وی پی ان هم بخش زیادیش پول هست!بالاخره درسته که 1 دلار 48 ریال هست!! ولی خب ...

در کل منم فکر میکنم هرچی بخوان بسته تر کنن فضا رو بیشتر ضرر میکنن!اما شما میخوای بری مخملی کنی اون دوستمون میخواد بره استادیوم رو کلا با دینامیت منفجر کنه اینا اشتباه و خطرناکه خیلی مواظب باشید!باز دم انتخاباته یه سری فدای یه سری دیگه میشن!سال 88 دیدید که چطور یک عده موضوعی رو مطرح کردن مردم(مخصوصا جوونا) رو تحریک کردن و چه اتفاقاتی افتاد چقدر هزینه شد برای مردم در درجه اول!!و بعدش چی شد؟!همونایی که مدعی بودن حرفشونو پس گرفتن و توبه کردن!!و الان بهشون میگن فتنه زده!یکیشون میخواد کاندید بشه یکیشون میخواد به آغوش برگرده! نتیجه میگیریم که هیزم آتیش کسی نشید بالاخره این سری هم ... !!

این برنامه ها هر کدوم مزایا و معایبی یکی امنیت کم میکنه یکی پورت باز می کنه نمی بنده یکی فقط رو اسکپلورر کار می کنه از اونی که استفاده کرده ویژگیاشو پرسیدم ببینم ارزش دانلود برای روز مبادا داره یا نه.
    خیلی با تخفیف گفتم امنیت متوسط بعضی از اینها خودشون مشکوکن با همه مرورگر ها هم اونی که میگی کار میکنه تنظیم دستی میتونی بکنی خودشم داره ... البته گویا hss هم به قدرت دستان توانمند قابل دسترس نیست!یا شاید هجوم زیاد برده شده سرورها پاسخگو نیستند!در هر صورت به ما چه خب یه جای امن! معرفی کنید ما هم بریم بگیریم

اینم وضعیت اینترنت ما!:

4. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامی در جمع خبرنگاران خبر داد
    دستور ویژه رئیس‌جمهور برای ساماندهی VPN
    خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستور ویژه رئیس‌جمهور برای ساماندهی وی‌پی‌ان‌ها در داخل کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمدحسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته می شود وی‌پی‌ان‌ها در شبکه اینترنت کشور مسدود شده اند گفت: همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم هم‌اکنون وی‌پی‌ان‌ها در حال ساماندهی هستند.وی افزود: البته گستره سازمان‌هایی که در بحث وی پی‌ان دخیل هستند بسیار متعدد هستند و تنها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متولی این امر نیست.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: خوشبختانه امروز رئیس‌جمهور دستور ویژه‌ای را در خصوص بحث وی‌پی‌ان‌ها صادر کرده‌اند و امیدواریم که بتوانیم در آینده نزدیک این کار را به سرانجام برسانیم.نامی همچنین با انتقاد از انعکاس برخی از سخنان وی در مورد اینکه گفته است ارزش واقعی دلار تنها 48 ریال است گفت: من در آن برنامه گفتم که اگر قیمت دلار در قبل از انقلاب شش تومان بود با سازندگی که در کشور صورت گرفته است این قیمت باید هم‌اکنون 48 ریال باشد درحالیکه رسانه‌ها این صحبت من را به درستی انعکاس ندادند.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    همونجور که یارانه ها ساماندهی کردن

حالا بگین اینترنت عادی سازی کنید مثل موبایل

محتوای مخفی: پنهان 
    البته به همین جا ختم نمیشه و سرش به مقامات بالاتری بنده!

Last edited by saeid72; 13-03-2013 at 16:10.

6. 5 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

VHS هم یه زمانی ممنوع بود...

اگر ما خودمون بجون هم نیافتیم هیچ نیروی خارجی ای نمیتونه برای ما مشکل ساز شه. والا کشورهای عربی هم فیلترینگ دارند حالا شما مسلموناشونو با ما [ که هم ماهواره ممنوعه هم فیلترینگ روز به روز عجیب تر از روز قبل] مقایسه کن . برای مثال لبنان اغلب بچه های شیعه oprah رو می شناختن یا شوهاشو تماشا می کردن اینترنتشونم مثل ایران گرون بود ولی چپ و راست به سایتی مثل پیوندها ریدایرکت نمی شد . حالا شیعه های اونها رو با کشوری که "مثلآ" بالای 80% شیعه داره مقایسه کن جوونامون بتونن 12 امام رو بترتیب بگن نماز اول وقت و واجبات بماند!

جوون ایرانی نصف وقتش تو اینترنت باس صرف دور زدن محدودیتهای خواسته یا نا خواسته بشه. تو این اوضاع که دشمن شمشیر و از رو بسته دیگه تو روز روشن حرف از تقسیم کردن ایران میزنه اینها جای اینکه اطلاعات به خورد ملت بدن برعکس جلوی ورودش رو می گیرن اونم که نمیدونه حقو میده به عامل خارجی. والا جوون ایرانی تو فرومهای خارجی نمیتونه از تاریخ کشورش دفاع کنه حالا در شرایطی که یه سری عرب مثل مور و ملخ دارن شر و ور درمورد ایران تو فرومها بلغور می کنن جوون ما می خواد یا فیلم و سریال دانلود کنه یا page اپدیت کنه و ... با اینترنت مثلا پرسرعت 1024KBit که همین تمام وقتشو می گیره.

اون موقع که تو ایران ADSL اومد تو عمان هنوز دایال اپ بود الان اونجا عمانتل تا 40 مگ اینترنت میده ...

8. 9 کاربر از armandesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

YouTube را خدا آزاد کرد!البته خیلی ذوق مرگ نشید ویدیو ها لود نمیشن!شاید برای همه هم نباشه...اختلاله موقتیه آلودگی هوا هنوز دقیق نمیدونیم!قبلا هم با 1001 روش ساده و سخت در دسترس بود ...

اگه Facebook و یه سری چیزای دیگه رو هم بشه دسترسی داشت خیلی خوبه واقعا به نفع همه هست!بگذریم از اینکه لینک به فیسبوک و ... جرمه!!
      محتوای مخفی: خارج از بحث 

دوست عزیز!منظور انحصاری هست که موبایل در ابتدا داشت!دیگه شما یادت نمیاد تقصیر خودته الانم به نحوی داره ولی مثل اول نیست! سر مکالمه تصویری/پیام تصویری میبینی که چه کارایی میکنن!!وقتی انحصار باشه و همه چیز محدود به یک سازمان و یک عده نتیجه این میشه که هر بلایی بخوان سرش بیارن گرون کنن محدود کنن سانسور کنن اصلا کلا قطعش کنن کسی کاری نمیتونه بکنه!!سر تلویزیون هم قرار بود بریده بشه یه زمانی مقایسه کن با الان !ماهواره همچنین.فقط اشتغال زایی!شده برای یک عده ... وی پی ان هم بخش زیادیش پول هست!بالاخره درسته که 1 دلار 48 ریال هست!! ولی خب ...

در کل منم فکر میکنم هرچی بخوان بسته تر کنن فضا رو بیشتر ضرر میکنن!اما شما میخوای بری مخملی کنی اون دوستمون میخواد بره استادیوم رو کلا با دینامیت منفجر کنه اینا اشتباه و خطرناکه خیلی مواظب باشید!باز دم انتخاباته یه سری فدای یه سری دیگه میشن!سال 88 دیدید که چطور یک عده موضوعی رو مطرح کردن مردم(مخصوصا جوونا) رو تحریک کردن و چه اتفاقاتی افتاد چقدر هزینه شد برای مردم در درجه اول!!و بعدش چی شد؟!همونایی که مدعی بودن حرفشونو پس گرفتن و توبه کردن!!و الان بهشون میگن فتنه زده!یکیشون میخواد کاندید بشه یکیشون میخواد به آغوش برگرده! نتیجه میگیریم که هیزم آتیش کسی نشید بالاخره این سری هم ... !!

خیلی با تخفیف گفتم امنیت متوسط بعضی از اینها خودشون مشکوکن با همه مرورگر ها هم اونی که میگی کار میکنه تنظیم دستی میتونی بکنی خودشم داره ... البته گویا hss هم به قدرت دستان توانمند قابل دسترس نیست!یا شاید هجوم زیاد برده شده سرورها پاسخگو نیستند!در هر صورت به ما چه خب یه جای امن! معرفی کنید ما هم بریم بگیریم

اینم وضعیت اینترنت ما!:

ادمین جان هم یوتوب و هم فیس بوک با HTTPS باز میشن.فیس بوک ویدیوهاش هم با https دانلود میشن ولی یوتیوب نه.حتی یوتیوب رو بدون قیلترشکن میشه با https واردش شد.

10. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

,واسه من که همچنان قیلتره جفتشون...

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

,واسه من که همچنان قیلتره جفتشون...
    حتی با پرا-کسی-فایر؟ ببین فیس-بوک بخوای بری باید تنظیمات امنیتی ت رو فعال کنی ها.

13. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

حتی با پرا-کسی-فایر؟ ببین فیس-بوک بخوای بری باید تنظیمات امنیتی ت رو فعال کنی ها.
    ای که وگفتی ای یعنی چه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ادمین جان هم یوتوب و هم فیس بوک با HTTPS باز میشن.فیس بوک ویدیوهاش هم با https دانلود میشن ولی یوتیوب نه.حتی یوتیوب رو بدون قیلترشکن میشه با https واردش شد.
    قاقالی لی جان من که گفتم قبلا هم خیلی راحت در دسترس بود!ولی خب همین که بدون هیچ چیزی باز شده جالب بود که طبق گفته خودشون هنوز نتونستن این رو از مثلا سرچ (گوگل) با https یا جیمیل جدا کنن... الان باز همه https ها برای من شدیدا کنده!برای شما چطوره؟!
    + یوتیوب قبلا (بدون هیچ دستکاری!) با https هم از دسترس خارج بود!ادمین هم یکی دیگست

16. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

v-p-n ها هنوز بستس؟> برا من که باز نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •