تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 1805 اولاول ... 12352357361361962062162262362462562662763367372311231623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حرومزاده ها سیرمونی ندارن میبینن پورت خالی نیست زیرساخت هم بهشون پهنای باند نمیده ولی بازم دست از فروش برنمیدارن، خب معلومه دیگه همین سرویس تخمی هم که قبلا داشتیم به فاک فنا میره. از ما میزنن یه کم به جدیدا میدن تا اولش ازشون سرویس بگیرن بعد از مدتی باز اونام به ما اضافه میشن و این داستان ادامه داره، خدا ازتون نگذره ما هم نمیگذریم، انشالله هم در این دنیا هم اون دنیا پاشو میخورین.

2. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

135و2020 و 8413535 هر سه مشغوله. لطفا مثل دوستمون rtmreza هر چی شماره، ایمیل و ... دارین رو کنید. بچه ها فعالتر باشیم. فقط بیایم p30world.com شاکی بشیم چیزی عوض نمیشه. ما چیز زیادی نمیخایم، معادل پولمون "خدمات" میخایم. حاضرم شرط ببندم مشهد چند میلیونی اپراتورای 2020 ده تا هم نمیشن.

4. 3 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

ایمیل وزیر محترم ارتباطات:vazir@ict.gov.ir وزیر محترم وشایسته دولت اعتدال سلام علیکم در مهر 1392 افت کیفیت و خدمات مخابرات خراسان ما کاربران را بسیار اذیت نموده است. بزرگواری فرموده درخواست پیگیری صادر فرمایید. دعای خیر ما مردم همواره پشت سرتان

6. 3 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

ایمیل وزیر محترم ارتباطات:vazir@ict.gov.ir سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایات مخابرات ایران: http://bazresi.telecom.ir/ticketing/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامانه رسیدگی به در خواست ها و شکایات مخابرات مشهد: http://www.tci-khorasan.ir/tabid/205/Default.aspx سامانه ثبت شکایت تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اولش باید یک کد پیگیری از سامانه مخابرات استانی گرفته باشین تا در این سازمان دوباره شکایت بشه: http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx شماره آقای ملک جعفریان مدیر کل مخابرات خراسان به نقل از OMiD.1080p: 09151150001 بیشتر سعی کنید اس ام اس بدید بخش گذاشتن کامنت در وبگردی 2030 که چهارشنبه ها پخش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا شماره 135 هست شمایی که گفتی فقط می خواهید مکرر زنگ بزنید اعلام نارضایتی کنید
    من یکی که یکی یکی دارم پیگیری میکنم. + روزنامه ها. مخابرات از منفی شدن وجهه عمومیش "میترسه". روزنامه ها هم بخاطر فروش و... دنبال خبرای پر مخاطبن. صداو سیما و.........هر کی هر چی بفکرش میرسه اعلام کنه.

8. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا من که با دوتا اکانت مختلف برای وزیر ایمیل فرستادم شما هم حتما این کار رو بکنید

10. این کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bobSilon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مـشــهــــــــد

پيش فرض

ریز کارکرد رو چک کردم طبق گفته ها شبانه رو تو ستون رایگان نزده ولی از حجم هم کم نکرده بود...

از علی توکلی تشکر میکنم که یه متن گذاشت تا حداقل همونو کپی کنیم، ایده قشنگی بود...
    از دوستانی که اینجا هستن و دست به قلمشون خوبه زحمتی بکشن و یه متن درست درمون آماده کنن با همکاری و همفکری هم
    یه متن واسه بخش اداری و یه متن هم برای روزنامه ها و همون خبر 20:30 اگه بتونیم آماده کنیم و عین متن رو اینجا بزاریم و اطلاع
    رسانی کنیم که بقیه دوستان هم این متن رو عیناً به بخش مربوطه ایمیل کنیم تا حداقل به گوش یه خیرخواهی برسه...

اگه موافقین بسم ا...
    متن و ایده ای هم دارین همینجا بزارین تا نهایتا به یه متنی رسا و با لحنی خوب برسیم که مشکل و خواستمونو خیلی شیوا بیان کرده باشه

12. این کاربر از bobSilon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

توی پروفایل رایگان رو حذف کرده اما هنوز رایگان پابرجاست . شبا هر یکی دو ساعت سرعت محدود میشه به 60 واسه من و باید دی سی کنم تا دوباره برگرده به 120 . ولی عملا فکر کنم مخابرات فاتحه اش خونده است . باید به فکر ISP جدید باشیم .

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من بدبختم که از دو سه روز پیش به روزنامه خراسان به وزیرمحترم به سازمان بازرسی خلاصه نمی دونم به هر جا می شناختم شکایت کردم

15. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اینجوری فایده ندار ه باید بریم پدرشونو در بیاریم دزدای عوضیو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توی پروفایل رایگان رو حذف کرده اما هنوز رایگان پابرجاست . شبا هر یکی دو ساعت سرعت محدود میشه به 60 واسه من و باید دی سی کنم تا دوباره برگرده به 120 . ولی عملا فکر کنم مخابرات فاتحه اش خونده است . باید به فکر ISP جدید باشیم .
    والله اگه 120 می شی خیلی خوبه چون این محدودیت دو شبه دقیقا رو90الی 95 هستش وبا نرمافزار هم حداکثر پهنای باند رو8. یک مگابایت نشون می ده

18. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •