تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 645 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد اینکه میگن موقع استفاده از لپ تاپ باتریش را دربیارید و مستقیم به شارژ وصل کنید نظرتون چیه ؟
    چون من هیچ وقت باتری را درنمیارم و معمولا هر وقت هم که دارم استفاده میکنم لپ تاپ با شارژر وصله .

راستی یه سوال دیگه :
    من Acer 5741G دارم با سی پس یو core i3 و 4 گیگ رم و گرافیگ ATI 5470 .

یه سوال در مورد پخش فیلم های HD دارم. من فیلم HD زیاد دارم ( 1080 * 720 ) . همشون با نرم افزار power dvd به خوبی اجرا میشن ولی بعضی از اونا که bit rate شون یکم بالاست وقتی با kmplayer اجرا میکنم و فول اسکرین میکنم یه جورایی صفحه قفل میشه و مثلا نمیشه دیگه فیلم را عقب و جلو کرد یا تنظیماتشو عوض کرد . باید کلا از نرم افزار بیام بیرون .
    ولی همین فیلم ها را که روی لپ تاپ دل 5010 یا حتی لنوو امتحان کردم مشکلی نداشتن .

به نظرتون این ضعف سخت افزاری لپ تاپ هست یا مشکل دیگه ؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

دوستان سلام...

مدتیست با پیغام consider replacing your battery روبرو میشم

ولی دقیق نمیدونم مشکل چیه ؟
    یعنی باطری مشکل پیدا کرده ؟!
    یا یک مشکل نرم افزاریست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید وقتتون رو میگیرم
    من یه asus n71 jq دارم که مدتی یه سری نویز تو تصویر اومده ( عموما قرمز و سبز) که این نویز ها دقیقا مثل برفک هستند اما باریک و کنار هم به توصیه دوستان تو همین تاپیک لپتاپ رو پیش نمایندگی بردم نمایندگی گفت درایور کارت گرافیک رو اپدیت کن
    اپدیت کردم و نویز هایی که تقریبا تمام صفحه رو می گرفتن و در هر بار کار کردن میو مدن برایه دو هته ای رفتن به طور کامل بعد از دو هفته دوباره شروع شد منتها بسیار کمتر از قبل من ویندوز رو از طریق ریکاوری عوض کردم بعد اپدیت درایور و دوباره یه مدت خوب بود ولی باز هر چند وقت یکبار همون نویز ها میومدن و یا سریع به فاصله چند ثانیه می رفتن و یا بعضی وقتها تا خاموش نمیکردم نمیرفتن . گذشت تا به direct x فک کردم اپدیتش رو گرفتم و نصب کردم باز خیلی بهتر شد ولی هنوز وجود داره حالا سوال من اینه که با اینکه با این کارهایه نرم افزاری بهتر میشه ممکنه با خرید ه یه ویندوز جدید مشکل حل شه ؟
    واینکه اگه سخت افزاریه حدود خرجش چقدره؟ اینو هم بگم که وقتی نویز نیست ال سی دی سالمه سالمه
    Last edited by sm3691; 01-09-2011 at 04:56.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد اینکه میگن موقع استفاده از لپ تاپ باتریش را دربیارید و مستقیم به شارژ وصل کنید نظرتون چیه ؟
    چون من هیچ وقت باتری را درنمیارم و معمولا هر وقت هم که دارم استفاده میکنم لپ تاپ با شارژر وصله .

راستی یه سوال دیگه :
    من Acer 5741G دارم با سی پس یو core i3 و 4 گیگ رم و گرافیگ ATI 5470 .

یه سوال در مورد پخش فیلم های HD دارم. من فیلم HD زیاد دارم ( 1080 * 720 ) . همشون با نرم افزار power dvd به خوبی اجرا میشن ولی بعضی از اونا که bit rate شون یکم بالاست وقتی با kmplayer اجرا میکنم و فول اسکرین میکنم یه جورایی صفحه قفل میشه و مثلا نمیشه دیگه فیلم را عقب و جلو کرد یا تنظیماتشو عوض کرد . باید کلا از نرم افزار بیام بیرون .
    ولی همین فیلم ها را که روی لپ تاپ دل 5010 یا حتی لنوو امتحان کردم مشکلی نداشتن .

به نظرتون این ضعف سخت افزاری لپ تاپ هست یا مشکل دیگه ؟
    استفاده دائمی از باتری کاری اشتباه هست ، اینو همیشه گفتم
    مواقعی که در منزل هستین و نیازی به باتری ندارین باید اونو خارج کنین
    من هم 5741G دارم ، هر 3 هفته یکبار باتری رو کامل شارژ میکنم و تا مقدار 30-33 درصد استفاده میکنم و بعدش دوباره خارج میکنم ، اینطوری یه چرخه و دوره کار برای باتری بوجود میارید که هم سلول ها ضعیف نشن و هم اینکه دیرتر خراب بشه
    حتما هم یک محافظ خوب تهیه کنید

در مورد مشکل نرم افزاری هم بهتره K-Lite Codec رو نصب کنید و تنظیماتش رو برای Windows Media Player ست کنید ، من به راحتی فول اچ دی ها رو با مدیا پلیر باز میکنم

دوستان سلام...

مدتیست با پیغام consider replacing your battery روبرو میشم

ولی دقیق نمیدونم مشکل چیه ؟
    یعنی باطری مشکل پیدا کرده ؟!
    یا یک مشکل نرم افزاریست ؟
    عمر باتری شما تقریبا تموم شده و به اصطلاح باتری مرده محسوب میشه
    مدل لپ تاپ و مدت زمانی که خریدید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام و خسته نباشید من بلخره لب تاب خریدم hp pavilion dv6 6199
    خریدم میتونید نرم افزار جهت اینکه دمای cpu رو تشخیص بدم رو بزارید یا آدرسش رو بدید دانلودش کنم ممنونتون میشم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من الان سه سال مداومه که لپ تاپم با باتری به برقه و تقریباً 24 ساعته هم کار کرده، باتریش هیچ مشکلی نداره
    زیادی خرکاره فکر کنم ... : دی
    البته بیش‌تر از یک ساعت و ده دقیقه نگه نمی‌داره، ولی همون اوایل هم همین حدود بود : دی

یه سوال ! یکی یه چیزی می‌گفت در مورد باتری اتمی لپ‌تاپ ... قضیه‌اش چیه ؟! به هر لپ‌تاپی می‌خوره ؟! چند ساعت میشه کار کرد باهاش ؟!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استفاده دائمی از باتری کاری اشتباه هست ، اینو همیشه گفتم
    مواقعی که در منزل هستین و نیازی به باتری ندارین باید اونو خارج کنین
    من هم 5741G دارم ، هر 3 هفته یکبار باتری رو کامل شارژ میکنم و تا مقدار 30-33 درصد استفاده میکنم و بعدش دوباره خارج میکنم ، اینطوری یه چرخه و دوره کار برای باتری بوجود میارید که هم سلول ها ضعیف نشن و هم اینکه دیرتر خراب بشه
    حتما هم یک محافظ خوب تهیه کنید

ممنون بابت جواب

پس شما توصیه میکنید بدون باتری در منزل از لپ تاپ استفاده کنم ؟ ( باتری را فول شارژ کنم و بعد در بیارم ؟)
    راستی استفاده از محافظ هم که اجباری هست دیگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پشت dell xps من یه جا وتسه سیمکارت هست . ولی تاحالا موفق نشدم باهاش به اینترنت وصل بشم و نمی دونم اصلا کارش چیه لطفا یکی در مورد نحوه استفاده ازش توضیح بده...

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون بابت جواب

پس شما توصیه میکنید بدون باتری در منزل از لپ تاپ استفاده کنم ؟ ( باتری را فول شارژ کنم و بعد در بیارم ؟)
    راستی استفاده از محافظ هم که اجباری هست دیگه ؟
    البته میتونید از برنامه های محافظ خود لپ تاپ هم استفاده کنید و باتری رو در نیارید. مثلا درلپ تاپ وایو ، در قسمت vaio control center، یه قسمت داره به نام battery care function که باتری رو تا 80% شارژ میکنه و سپس کامل از مدار خارج میکنه. حتی وقتی خاموشه، شارژ نمیشه. در عوض باتری وصله و اگه برق قطع شه، لپ تاپ خاموش نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    من سه شنبه asus n53sn با بلوری گرفتم.هر چی dvd می گذارم داخل درایو اصلا نمی تونه بخونه.
    حالا چی کار کنم اگر درایو بلوری مشکل داشته باشه عوضش می کنن؟ قاعدتا پولی که نباید پرداخت کنم؟
    اگه بخوام درایو بلوری رو با یه دی وی دی رایتر تعویض کنم مشکلی پیش نمی آد؟
    لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •