دوستان من یه مشکل اساسی دارم
تو جنگهای بزرگ خودمو گم میکنم...
هم نشونه ی موسو هم خودمو کلا خیلی گیج میشم راهی دارید برا این مشکل؟البته چشمای من یکم استیگماته اجسام در حال حرکت سریع رو نمیتونم دقیق ببینم
دوستان من یه مشکل اساسی دارم
تو جنگهای بزرگ خودمو گم میکنم...
هم نشونه ی موسو هم خودمو کلا خیلی گیج میشم راهی دارید برا این مشکل؟البته چشمای من یکم استیگماته اجسام در حال حرکت سریع رو نمیتونم دقیق ببینم
بـــــــــــــــــــــــل ه یه تنه 3 تا full tank رو همین الان یه بازی کردم تو تیم دشمن بود از مارو کشتو بازی رو تموم کرد وباختیممن یک مدت توی فروم بازی می گشتم ، همه می گن vayne در آخر بازی قوی ترین کری هست ، چون ظاهرا تمام اسپل هاش از جنس AD و تهاجمی هستند ، مثل kog و tris و .. اسپل بیخود نداره.ظاهرا بیشتر دمیچ رو میده ، مکانیزم فرار هم که داره.اما خوب draven علارغم دمیج خوبش مگانیزم فرار نداره ، سخته (اونم با این پینگ) و در نهایت ظاهرا lategame ش به vayne نمی رسه.
هر چند بحث counter هم مطرحه.
ابته دو تا مکانیزم فرار اساسی داره این draven ها w , e ش
علیرضا اسم اکانتت چی بود ؟ بگو ادد کنم اون نامرد هکره زده بود کل ادد لیستام رو پوکونده بود.
بالاخره اگه تو یه تیم فایت باشی نمیتونی خیلی خوب در بری ولی واین یه چیز دیگه هست ؛ طرف رو میترکونه . !
اره میبینم نیستی D:
AL1ReZa
خوب چمپ هایی بخر که نیاز به تمرکز زیاد نداشتع باشند،ممثل singed که فقط باید در بری و پشت سرت دمیج بدی
باز این تایم اوت شروع شد پدرم در اومد تا تونستم یه بازی کنم![]()
وقتی میخای با اکانتت آن شی ارور رو که میده تو اروره یه تاریخ نوشته که تا اون روز بنی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)