اولش که حرفت رو خوندم فک کردم حالا مثلا چقدر هست!! آخرش دیگه 4 گیگه دیگه! اونی که ADSL داشته باشه خیلی راحت دانلود میکنه. من 128 دارم و با کلی پرت وقت و دانلودهای با فاصله زمانی، روزی حداقل 600مگ دانلود دارم. با اون اوصاف طی چند روز دانلود میشه.
دوستان یادمه توی تایپیک های قبلی PES، میومدیم replayهای قشنگمون رو میزاشتیم. اگه موافق باشید میتونیم سه تا کار کنیم:
1- همه ی replayها رو جمع آوری کنیم و یک جا قرار بدیم، و با استفاده از نظر سنجی ببینیم کی برنده میشه.
2- همینطوری، هرکسی هر replayیی داره میزاره و دیگر دوستان نظراتشون رو بیان میکنن.
3- مسابقات دوره ای راه میندازیم و مثلا هرهفته موضوع یه چیزه و در اونمورد هرکی میتونه replay میزاره (یا میره replay میسازه
.gif)
) و اینجا میزاره و آخر هفته رای میگیریم که کی بهتر بوده.
تابستون شد مسابقات جالب تری هم بهتون میگم. تایپیک خیلی خسته کننده ست. هروقت میام درمورد پچ و کیت ایرانی و باشگاه های دست 2 آلمان
.gif)
!!!! و... است. (میدونم روی تیم های برتر همن تغییرات داره، اما کلا میگم).
درهرمورد از مسابقات بالا (1-2-3) که موافق بیشتری بود، اون رو انجام میدیم. فک کنم یه تایپیک جدید بزنم واسه مسابقات، حالا با admin حرف میزنم ببینم چی میشه.
پ.ن.:
اصلاحیه: یادم افتاد خیلی ها ممکنه مشغول تحصیل باشن؛ برای همین اگر موافق باشید، توی ایام امتحانات مدارس و دانشگاه ها مسابقه موقتا تعطیل باشه تا شاهد افت تحصیلی نباشیم.