تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 4428 اولاول ... 12352357361361962062162262362462562662763367372311231623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد اینکه میخان حجم زودتر تموم شه که طبیعیه. فکر نکنم مشکلی داشته باشه
    اصلش هم همینه. یعنی اونا وظیفه دارن یه سرعت درست و حسابی در اختیار شما بزارن و این با شماست که توی یه روز مصرفش کنی یا یه ماه. لا اقل اینطوری اعصابت راحته که پولتو حروم نکردی
    نمیدونم باید چه کار کنن دیگه سرعت بالا که میدن اینو میگید سرعت رو کم هم که میکنن باز فحش میدید.
    البته قبول دارم که با این پول توی بقیه کشورها از جمله همین ترکیه سرعت بالاتر و البته حجم نا محدود میدن که این مشکلش جای دیگس و به ISP های بدبخت ربطی نداره.
    قبل از عید هم توی همشهری خوندم قراره تعرفه ISP های خصوصی رو 300 درصد اضافه کنن! درست خوندید سیصد درصد تا اینطوری ISP های خصوصی فلج بشن و همه چی بیفته دست مخابرات. که دروغ و راستش با همشهریه!

این که اولش اینطوریه و بعدا کم کم سرعتو میارن پایین هم من نمیدونم تا وقتی خدماتشون اینطوری باشه ما هم هستیم وگرنه هیچ اجباری به استفاده از این ISP نیست

در مورد سرعت ساعات رایگان هم چون من استفاده نمیکنم نمیدونم ولی امشب تست میکنم و نتیجش رو میزارم

ولی قبول کنید برای ساعات مجانی خودمون هم بی جنبه بازی در میاریم.
    دیدم طرف کامپیوتر رو میزاره رو دانلود و خودش میگیره میخابه تا ساعت 7 که کامپیوتر خودش اتوماتیک خاموش شه!

چرا فکر میکنید احتیاج دارم دروغ بگم؟
    دانلود الان یعنی ساعت 12

وقتی خودمون تو سر خودمون میزنیم دیگه چه توقعی از دیگران داریم!!؟؟؟؟
    شما میگید ما بی جنبه هستیم که از اینترنت شبانه استفاده می کنیم؟؟؟
    میخوام ازتون بپرسم اگر سرعت اینترنت و قیمت اون مناسب بود آیا کسی مجبور بود کامپیوتر رو تا صبح روشن بزاره که مثلا یه نرم افزار 1 گیگی دانلود کنه؟ چرا اینقدر راحت قانع میشید که به حقوقتون تجاوز کنند و بعد هم تلاش کسی که میخواد از حداقل امکاناتی که در اختیارش هست حداکثر استفاده رو بکنه را بی جنبگی می نامید؟

2. 2 کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها نتيجه 13 روز دانلودو 13 روز روشن موندن سيستم چند روز پيش خودشو نشون دادو مادربورد من سوخت با پاورو رم كه عوض كردم 170 تومن پام افتاد
    ارزشش رو داشت؟

4. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واقعا اگه دانلود 1 گيگ برنامه 6 هزار تومن بخواد آب بخوره آدم بره از مغازه بخره بهتره و لي همه ميدونن چيزي كه از مغازي ميگيري يا بتاست يا اصلا چيزي كي مي خواي نيست . من شب زياد دانلود نمي كنم . شب ها بيدارم و پاي كامپيوتر كار ميكنم !‌جديدا سايت بسختي باز ميشه آيا بايد اينگونه باشه ؟ واقعا اين انصاف هست؟

6. 2 کاربر از Hossein813 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اگه واقعا ماله اين بوده نه اصلا

اما ميگند پاور ضعيف بوده نميدونم والا

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه واقعا ماله اين بوده نه اصلا

اما ميگند پاور ضعيف بوده نميدونم والا
    من خودم يه همچين مشكلي داشتم (البته به جاي باريك نكشيد.) سيستم خيلي روشن هست. و اگه خنك نمونه CPU و Ram رفته هوا! برق بايد به درستي برسه به فن ها ! كه خنك كنه . ولي اگر برق رساني نوسان داشته باشه و كم باشه اولين جايي كه آسيب مي بينه مادر بورد هست.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شاتل ساعت ترافیک رایگان رو 1 ساعت زیاد کرده

اینم تست الان
    اصلا دوست ندارم به این سرعت نگاه کنم
    384
    ساعت 1:22 شب

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سرعت 128 پارس آنلاين. 30 تا ساعت 1 :30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نقل از دوستمون ship storm :
    كانكشن هاتون نشون مي ده كه دانلودت متوقف بوده و كانكشن ها هر كدوم تنها 100-200 كيلوبايت در يافت كردند.
    سلام دوست من من قصد حمایت از هیچکس رو ندارم من خودم مشترک آسیاتک ملعون هستم که سرعتش از 32 بالاتر نمیره ولی خوب به نظرم سرعت بگیم نصف این همه باشه بازم خییلی یعنی 150 کی که شما دارید .در ضمن کانکشن ها مشخصه که ریزام خرده ولی خوب اینم مشخصه که یه مدت زمانی گذشته چون در دم سرعت اگر 300 نشون بده حالا ما بگیم فیکه ولی استاتیک روی همون 150 تا 200 هست که تونسته در یه مدت کم اون 16 تا کانکشن رو همرو به 250 -60 برسونه در هر حال کاش ما هم موقعیت پیدا میکردیم بیایم پارس آنلاین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها نتيجه 13 روز دانلودو 13 روز روشن موندن سيستم چند روز پيش خودشو نشون دادو مادربورد من سوخت با پاورو رم كه عوض كردم 170 تومن پام افتاد
    شما به احتمال زیاد پاورتون مشکل داشته وگرنه من سیستمم از هر 30 روز شاید 1 روز خاموش بشه که الان 1 سالی هست دارم باهاش اینجوری طی میکنم ولی چیزی نگفته به جز فن های کیس که ارزونه و عوضش کردم.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حذف شود لطفا!
    Last edited by mohammad.t; 22-04-2011 at 02:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •