تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 1298 اولاول ... 1235235736136196206216226236246256266276336737231123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اینترنت خیلی داغون شده .قطعی زیاد هست البته بگم قطعی یعنی اینکه مودم به مخابرات وصل هست ولی اصلا داده ای موجود نیست.ظاهرا یک اختلال در سیستمشون هست که مرتب ریست میشه من حساب کردم این قطعی حدود 1 دقیقه ادامه داره.ولی هر 20 الی 30 دقیقه قطعی داره واقعا اعصاب منو خورد کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

نه فقط بحث ایمیل نیست این رو واسه مثال گفتم من روز 14 اذر این طرح واسم با 8 گیگ ماهیانه فعال شده با این وضعی که داره هنور یک گیگ هم نتونستم استفاده کنم سرعت 2 مگشون زیز 30 هستش البته اغلب نه همیشه
    تازه بماند که یک مودم خوب لینک سیس داشتم که تا همون روز فعال بود نصاب اومد طرح جدید رو نصب کنه گفتم روی مودم خودم نصبش کن یعنی گفتم این مودم شما رو نمی خوام کیفیتش خوب نیست نصابه رو مودم خودم که ماله طرح زرین بود نصب کرد و رفت گفت 2 روز دیگه وصل میشه ....نشد 14 اذر یکی دیگه اومد گفت مودمتون سوخته روی همون مودم رایگانشون نصب کرد و رفت
    یه مودم سوخته هم گذاشتند رو دستمون
    بهتر بود که اصلآ نمیزاشتی بیان نصب کنن یوزر پسورد میگرفتی خودت با همون مودمت وصل میشدی.من هم از مودم وصل کردن اینا خاطره ی خوبی ندارم. در مورد مودمت هم شاید نسوخته باشه ها. اخه اونا که حوصله ور رفتن به مودم رو ندارن یه کاری میکنن که زودتر وصل شه و برن. شاید مودمت سالم باشه باید یه جوری امتحانش کنی و مطمئن شی. البته شاید
    Last edited by mamad24; 24-12-2013 at 13:32.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله فعاله رزین تو پنلم چه طوری عوض کنم اون وقت
    هر طرح یه یوزر پسورد جدا داره زنگ بزن 2020 یوزر پسورد زرین رو بگیر و وصل شو.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصلا ربطی به زرین و کمپین که نداره ..........من هم زرین دارم هم کمپین هر دو تاش وضعشون خرابه .....................اینترنت مخابرات مشکل داره....
    Last edited by mohsen19x; 24-12-2013 at 13:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اصلا ربطی به زرین و کمپین که نداره ..........من هم زرین دارم هم کمپین هر دو تاش وضعشون خرابه .....................اینترنت مخابرات مشکل داره....
    نه فقط بحث ایمیل نیست این رو واسه مثال گفتم من روز 14 اذر این طرح واسم با 8 گیگ ماهیانه فعال شده با این وضعی که داره هنور یک گیگ هم نتونستم استفاده کنم سرعت 2 مگشون زیز 30 هستش البته اغلب نه همیشه
    تازه بماند که یک مودم خوب لینک سیس داشتم که تا همون روز فعال بود نصاب اومد طرح جدید رو نصب کنه گفتم روی مودم خودم نصبش کن یعنی گفتم این مودم شما رو نمی خوام کیفیتش خوب نیست نصابه رو مودم خودم که ماله طرح زرین بود نصب کرد و رفت گفت 2 روز دیگه وصل میشه ....نشد 14 اذر یکی دیگه اومد گفت مودمتون سوخته روی همون مودم رایگانشون نصب کرد و رفت
    یه مودم سوخته هم گذاشتند رو دستمون
    تمامی مودمها سالم هستن احتمال بروز خرابی مودم فقط یک درصد هست عامل اون :

1- به کار گیری افراد غیر مجرب و غیر متخصص برای مدیریت اینترنت و نحوه پاسخگویی مسئولان نمایانگر ضعف شدید در منشور حقوقی مشتری است.
    2- انحصار در سیستم مخابراتی که اجازه استفاده از کابل برای شرکتهای خصوصی نمیدهد .همیشه امکان این کار وجود دارد و دلایلی که آنها می آروند همیشه به دلیل انحصار هست آنها علاقه عجیبی به کنترل کردن و نظارت دارند که منجر به انحصار میگردد.
    3- کمبود پهنای باند و عدم دریافت پهنای باند بیشتر از زیر ساخت به علت بدهی سنگین
    4- وجود نرم افزار نامعتبر و دارای اشکال فراوان در سیستمهای مخابراتی که بعضا قرار داد کلانی با شرکتهای فامیلی یا پارتی دارند و به علت نوپا بودن شرکتها و نبود متخصص و افراد مجرب ، ایرادات نرم افزاری زیاد است.
    5- وجود افراد دارای نگاههای امنیتی و انحصاری در مخابرات که با خرید کل مخابرات توسط سپاه ( به ارزش 37 الی 40 میلیارد دلار در مقابل خرید 7 الی 8 میلیارد دلار ، این مسئله در سند ویکی لیکس مطرح شده ) این مسائل به شدت تشدید شده است.

بنابراین خودتون اذیت نکنید
    Last edited by Behrouz_se60; 24-12-2013 at 14:09.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینقدر وضع خرابه که وقتی که به پشتیبانی زنگ میزنی خودشون با خنده و تمسخر هم میگن اره وضع خرابه ...... شما دیگه خودتون تا تهشو برین دیگه چه خبره.......................................... ....

7. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آقا وضع ما هم خراب شد
    خدا رو شکر من خطم dlc نیست هر وقت صبانت اومد میرم از اون میگیریم
    البته فیس بوک همچنان بازه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا وضع ما هم خراب شد
    خدا رو شکر من خطم dlc نیست هر وقت صبانت اومد میرم از اون میگیریم
    البته فیس بوک همچنان بازه

che tor ??? man google ham baz namishe...............

10. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

che tor ??? man google ham baz namishe...............
    این برنامه رو دانلود کن و اجراش کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد برو dns اتو ست کن:
    127.0.0.1
    بعد ببین برای تو هم باز میشه ؟
    این برنامه شیتر شکن نیستا فقط dns رو رمز گذاری میکنه

12. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من که الان 3 روزه کلآ اینترنتم تعطیله!!! هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم. باید یه بار فیل کش رو خاموش روشن کنم تا راه بیوفته

14. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •