با خیال راحت دانلود کن هیچ محدودیتی وجود نداره..اون قانون هم گذاشتن برای 2-3 سال دیگه که تعداد مشترکینش رفت بالا!!
با خیال راحت دانلود کن هیچ محدودیتی وجود نداره..اون قانون هم گذاشتن برای 2-3 سال دیگه که تعداد مشترکینش رفت بالا!!
سلام دوستان
میشه از اکانت شخص دیگری روی مودمت استفاده کرد؟ و برای اینکه شناسایی نشه باید مک ادرس مودم را تغییر داد به مک اکانت جدید؟ کسی بلده روش تغییر مک را؟
والا من که مودم رو از نصاب توی خیابان تحویل گرفتم.بهم گفت اکانت خودم روی این مودم ست شده برای اینکه میخواسته جایی اینترنت رو چک کنه.منم اومد خونه زدم دیدم اینترنت برقرار هست.بعدش اکانت خودم رو وارد کرد و اوکی شد.
با این اوصاف میشه اکانت دیگر رو هم با مودم استفاده کرد.
سلام دوستان خسته نباشید .
من دانشجوی شهر نیشابور هستم . میخواستم واسه خودم اینترنت ( وایمکس ) بگیرم .
اطلاعات از کاربران مبین نت گرفتم دیدم زیاد جالب نیست و میخواستم ببینم مثلا دوستانی که وایمکس ایرانسل 128 کیلوبایت دارن چطوریه سرعت دانلودشون . و چه مشکلاتی دارن با این سرویس .
در کل اگه بشه سرویس ها رو تو وایمکس ایرانسل واسم یه توضیح مختصر بدین خیلی ازتون ممنون میشم .
هرسرویسی بیگیری دقیقا همون سرعت و پهنای باند رو بهت میدن اگه 128 گرفتی دقیقا 128 کیلوبیت رو خواهی داشت وسرعت دانلودت از 16 کیلوبایت برثانیه بالاتر نخواهد رفت!
برای استفاده خانگی ( شخصی ) بیشترین سرعتی که ایرانسل واسه وایمکس میده چنده ؟
128 کیلوبیت
اونو که اره میدونم میشه اصل کار سوالهای بعدی بود نکته انحرافی بود اون.دی:
دوستان میخوام مودمم را از حالت کانکت اتوماتیک بردارم هر چی ور رفتم باهاش نتونستم قبلا توی سایتش هم اموزشش بود ندیدم!
راهنمای تنظیمات مودمهای وایمکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل مودمت رو انتخاب کن و تنظیمات رو همانند چیزایی که گفته شده انجام بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)