تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 1049 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633673723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

دوست عزیز من خودم که گفتم حروجی اپتیکال داره!من منظورم خروجی صدا دوفیش بود که به بلندگو های کامپیوتر وصل شه.
    اره درسته،من کامل نخونده بودم.ببخشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

14 راهنمايي در خصوص دستگاه ديجيتال مارشال

با عرض سلام وخسته نباشيد
    من يك دستگاه ديجيتال مارشال مدل 884 ME خريدم توي مشخصات نوشته بود شناسايي فايلهاي زير نويس فارسي ولي من پسوند SRT گذاشتم نخواند لطفا بفرماييد كه 1- آيا اصلاً اين مدل زينويس ساپورت مي كند يا نه؟ چه پسوند؟
    2- آيا قابليت ارتقاء نرم افزار دارد؟ چگونه و از چه سايتي بايد دانلود كنم ؟ اصلا علت دانلود و ارتقاء سيستم ديجيتال چيست و با نصب آن چه تغييراتي مي نكند؟
    3- آيا ممكن است توي ورژنهاي ارتقاء پسوندها اضا فه شود يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت رو چند می گه؟
    باید دید اختلاف قیمتش با آک چقدره بعد خود دستگاه رو هم دید بعد تصمیم گرفت.

در مورد صحبت دوستم رایان هم باید بگم که دیگه اینجا ایرانه و کاریش نمی شه کرد. فقط آمپ هم نیست که این وضعیت رو داره از لباس های مارک دار بگیر تا شکلات های اوریجینال و بدترین موردش ماشین همه چی همین طوره باید کنار بیای.
    ضمن اینکه 2312 خیلی آمپ خوبی هست.
    در مورد قیمت باید برم حضوری صحبت کنم ولی فکر کنم بشه 2-2.200 خرید قیمت نو هم 3.040 هستش
    در اینکه 2312 آمپ خوبی هست هیچ شکی نیست اما 600$ کجا و یک میلیون و ششصد هزار تومان کجا .... این آمپ نهایتا 1 بشه خرید خوبه. همین مشکل رو من با جامو دارم ... اونوقت که 800 بود شاید میشد خرید اما الآن که شده نزدیک 1.300 دیگه واقعا بحث داره
    البته میدونم این در مورد همه اجناس هست واسه همین هم دارم سعی میکنم جنس های با کیفیتی که تولیدشون متوقف شده و فروشنده ها برای وارد کردن جنس های جدید میخوان از شر اون اجناس خلاص بشن رو پیدا کنم.

در هر صورت از شما و رایان عزیز ممنونم که وقت میگذارید و ما رو راهنمایی می کنید.

4. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

زیرنویس SRT و فیلمت دقیقا همنام هستند؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض spdif

آقا بالاخره من چکار کنم کسی راهی به فکرش نمیرسه آخه این چکاری که شرکت سامسونگ کرده یه خروجی صدا انقدر سخت بود بذاره .
    کسی اطلاع کاملی از خروجی های spdifنداره .من این نوع خروجی رو خیلی زیاد دیدم ولی نه تا حالا کسی رو دیدم که ازش استفاده کرده باشه ونه دستگاهی که ورودی spdifداشته باشه جالبه واقعا هرجا دیدم فقط خروجی بوده
    یعنی امکانش هست دوطرفه باشه یعنی هم صدا ازش بره وهم بیاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نظرتون درباره ي اين مدل چيه(Denay ----T STB327HD) خودم فقط تصويرشو ديدم واقعا عالي بود و اينكه سرعت تعويض كانالاش عالي بود نسبت به مدلاي ديگه خيلي سريعتر بود اگه ايراد و نقصي نداره برم بگيرم كلا نظرتون چيه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

زور كه چه عرض كنم واقعا .... داره

با دلار 2000 تومان هم اين قيمت هايي كه تو بازار ما پيدا ميشه قيمتش جور در نمياد

امروز قيمت دلار 16770 دلار-بازار هست

من جاي شما بودن با توجه به خريد حداقل 3 ميليوني ميرفتم يه سفر خارجي اونجا هم از مسافرتم لذت ميبردم هم جنس به قيمت ميخريدم تازه دلار دولتي هم گرفته بوديد

الان 2312 600$ ضرب در 16770 = 10062000 يعني 600 به نفع شماست در اسپيكر هم همينطور پول مسافرتت حداقل در اومد

راستي اگر زحمتي نيست آدرس اين پشت ويتريني ها رو براي من pm كن ممنونم
    موفق باشيد

9. این کاربر از xpga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من جاي شما بودن با توجه به خريد حداقل 3 ميليوني ميرفتم يه سفر خارجي اونجا هم از مسافرتم لذت ميبردم هم جنس به قيمت ميخريدم تازه دلار دولتي هم گرفته بوديد

الان 2312 600$ ضرب در 16770 = 10062000 يعني 600 به نفع شماست در اسپيكر هم همينطور پول مسافرتت حداقل در اومد

موفق باشيد
    تا حدی درسته ولی در این مورد نمیشه چون مثلاً بخوان یه ست جامو 606 با ساب 300 جامو بیارن ست اسپیکر 65 کیلو وزن داره و ساب هم 20 کیلو یه آمپ هم حدودن 11 - 12 کیلو وزن داره کلاً می شه 95 کیلو که اضافه هزینه بار خیلی بیشتر میشه تازه اگه بتونید این وزن رو توی فرودگاه جا به جا کنید.
    گمرک فرودگاه هم با دیدن این دم دستگاه مطمئن باشید که بهتون گیر میده.
    این جور حرکت ها بیشتر روی لپ تاپ و موبایل و این جور چیزا جواب می ده.

11. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق باشيد
    وا.. فروشگاه خاصی نیست بعضی ها یکدفعه چنین پیشنهاداتی میدن

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض spdif

آقا بالاخره من چکار کنم کسی راهی به فکرش نمیرسه آخه این چکاری که شرکت سامسونگ کرده یه خروجی صدا انقدر سخت بود بذاره .
    کسی اطلاع کاملی از خروجی های spdifنداره .من این نوع خروجی رو خیلی زیاد دیدم ولی نه تا حالا کسی رو دیدم که ازش استفاده کرده باشه ونه دستگاهی که ورودی spdifداشته باشه جالبه واقعا هرجا دیدم فقط خروجی بوده
    یعنی امکانش هست دوطرفه باشه یعنی هم صدا ازش بره وهم بیاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •