تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 804 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633673723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظور شما gprs ایرانسل هستش

مرسی پس الکی 3 بار پشت سر هم آپدیت کردم
    سلام دوست عزیز شما اگه با NSU آپ دیت می کردی و درست آپ دیت می شد بعد از بار اول آپ دیت اگه دوباره سعی می کردی آپ دیت کنی NSU بهت پیغام می داد که آپ دیت جدیدی نیومده و دوباره آپ دیت نمی کرد! پس نمی شه 3 بار آپ دیت کرده باشی مگه مشکلی پیش می یومده و آپ نمی شده.
    البته حرفی که دوستان در مورد مستر ریست بعد از آپ دیت کاملا درسته.
    شما با چک کردن ورژن فریمور (با زدن کد #0000#*) قبل و بعد آپ دیت می تونی مطمئن بشی که آپ دیت کردی.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

سلام
    میگم این 58 بیچاره ی من خیلی زود باطری خالی میکنه چند روزه
    نمیدونم مشکل نرم افزاریه یا عیب از خود باطری
    چه پیشنهادی دارین بفهمم کدومشه
    کلا حالا چیکار کنم
    کلا اگه24 س نگه داره اگه استفاده کنم شایدم کمتر اگرم استفاده نکنم 2 روز
    چشه آیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام. من یک 5800 خریدم آیا باید حتما آپدیت کنم ؟ چون بی تجربه هستم بدم بیرون برام آپدیت کنن بهتر نیست ؟ آخرین ورژنش چنده ؟

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام. من یک 5800 خریدم آیا باید حتما آپدیت کنم ؟ چون بی تجربه هستم بدم بیرون برام آپدیت کنن بهتر نیست ؟ آخرین ورژنش چنده ؟
    نه حتمانی نیست
    بسته به علاقتون داره که دوست دارید به روز و باحال بشه یا نه!!
    اگه ADSL داری خودت آپدیت کن که دیگه هزینه هم برات نداشته باشه
    ورژن آخری که آپدیت می شه V50.0.005 هست

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما اگه با NSU آپ دیت می کردی و درست آپ دیت می شد بعد از بار اول آپ دیت اگه دوباره سعی می کردی آپ دیت کنی NSU بهت پیغام می داد که آپ دیت جدیدی نیومده و دوباره آپ دیت نمی کرد! پس نمی شه 3 بار آپ دیت کرده باشی مگه مشکلی پیش می یومده و آپ نمی شده.
    البته حرفی که دوستان در مورد مستر ریست بعد از آپ دیت کاملا درسته.
    شما با چک کردن ورژن فریمور (با زدن کد #0000#*) قبل و بعد آپ دیت می تونی مطمئن بشی که آپ دیت کردی.
    موفق باشی
    این ها رو میدونم گوشیم که اصلا آپدیت بود گوشی مشکل داشت هر کاری میکردم فلش بشه نمشد دوستان راهنماییم کردند مشکل برطرف شد.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    دوستان بالاخره دیشب رسید به دستم...
    چه گوشی ردیفیه... باورتون می شه؟؟؟ من امنیا HD، جت، 5530 و X6 دستم گرفتم انقدر بهم حال نداد که کار کردن با این گوشی بهم حال داد!!!
    فوق العاده هست! درود بر نوکیا... این همه هی گفتن 5800 فلان، 5800 بهمان... به نظر من که خیلی از 5530 بهتره. حتی تاچش! من با تاچ 5530 ( علارغم این که می گن خیلی حساس تره از 5800 ) به هیچ عنوان حال نکردم. اما با تاچ این دارم از زندگی لذت می برم!!!

راستی دوستان؛ کسی اینجا از فرمور کوک شده Orange Tsunami بهره می گیره؟ اگه آره می شه راهنمایی کنه که چجور فرموریه؟؟؟

شاد باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

میشه به من اموزش کامل استفاده از لحس 5800 رو بدید .
    چند روز دیگه قرار بریم سفر می خوام از این اموزش هایی که شما می دید استفاده کنم .
    لطفا هر چی می دونید رو برام بنویسید یا سایتی معرفی کنید که به دردم بخره.

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

اتصال به اینترنت باusbتوسط گوشی5800
    خب اونایی هم که نوکیا دارن cd or mini dvd که توی کارتون گوشی شون هست رو میارن نصب میکنن و جدیدا PC Suite
    شده Nokia Ovi Suite خب Nokia Ovi Suite رو نصب میکنید و بعد از اینکه نصب شد بریدبه آدرس AllPrograms و Nokia و Nokia Ovi و One Touch Access رو انتخاب کنید و گزینه settings رو بزنید چندتا سوال میپرسه next بزنید و... مودم رو شناخت دیگه بعد گزینه connect رو بزنید
    دیگه تموم وصل شد
    nokia سرعتش خیلی عالیه مصل adsl حدود440 کیلوبایت سرعت داره البته بستگی به سرعت گوشی شما داره
    سرعت دانلودش30-40 کیلو بایت بر ثانیه
    سرعت وصل شدن حدود440
    اینا تنظیمات گوشی هایی جدیدی نظیر5800 هست

من که متوجه نشدم یعنی با اینترنت گوشی وارد اینترنت می شیم یا کامپیو ترمون ؟

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

من که متوجه نشدم یعنی با اینترنت گوشی وارد اینترنت می شیم یا کامپیو ترمون ؟[/QUOTE]

فکر کنم منظورشون استفاده از اینترنت گوشی روی کامپیوتره.من هفته قبل با همین روش و با سیم کارت ایرانسل توی نت بودم.سرعت دانلودش برای من 5 کیلوبایت در ثانیه بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اتصال به اینترنت باusbتوسط گوشی5800
    خب اونایی هم که نوکیا دارن cd or mini dvd که توی کارتون گوشی شون هست رو میارن نصب میکنن و جدیدا PC Suite
    شده Nokia Ovi Suite خب Nokia Ovi Suite رو نصب میکنید و بعد از اینکه نصب شد بریدبه آدرس AllPrograms و Nokia و Nokia Ovi و One Touch Access رو انتخاب کنید و گزینه settings رو بزنید چندتا سوال میپرسه next بزنید و... مودم رو شناخت دیگه بعد گزینه connect رو بزنید
    دیگه تموم وصل شد
    nokia سرعتش خیلی عالیه مصل adsl حدود440 کیلوبایت سرعت داره البته بستگی به سرعت گوشی شما داره
    سرعت دانلودش30-40 کیلو بایت بر ثانیه
    سرعت وصل شدن حدود440
    اینا تنظیمات گوشی هایی جدیدی نظیر5800 هست

من که امتحان کردم سرعتش 460 بود اما سرعت دانلوداز 4 بیشتر نمی ره .چه کار کنم چون اگه سرعت دانلود 30 یا 40 باشه خیلی خوبه .

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اخه یکی به من بگه این گوشیه یا اسباب بازی؟
    امروز در یک صحنه بسیار غمناک اون سه تا دکمه ی زیرش شروع کردن به خاموش و روشن شدن به صورت نامرتب و یهو صفحه گوشی سیاه شد و گوشی خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا من چه خاکی بر سرم کنم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •