یعنی چی تفهیم نشد......می دونی داری چه توهینی میکنی؟؟!؟!؟!؟!در ضمن تو موضوعی که به شما ارتباطی نداره مداخله نکن...![]()
یعنی چی تفهیم نشد......می دونی داری چه توهینی میکنی؟؟!؟!؟!؟!در ضمن تو موضوعی که به شما ارتباطی نداره مداخله نکن...![]()
دوستان از همه ی شما میخوام که صبور باشین و بخاطر یه مشکل کوچیک یه تاپیک 6221 صفحه ای رو خراب نکنین....با تشکر از اعضای p30world و تیم مدیریت![]()
هیچ کنایه ای وجود نداره! دقیقا معنی لغوی "تفهیم نشد" در نظرم بود!
من توهین نکردم، اوضاع رو شرح دادم!
شما اگه بلدید تفهیم کنید، همانطور که گفتم، قبلا با هر زبونی که بلد بودم توضیح دادم!(هم اینجا/هم با پیام خصوصی)
ولی مرغ یک پاداره! 50تا هم شاهد بیارید، باز مرغ یک پا داره...
دوست من شما دیگه نمخواد کاسه ی داغ تر از آش بشی....
واقعا" P30world سال 2011 کجا داره میره....کودکستان شده....![]()
نه بابا....
من نمی خوام تقصیرو گردن کسی بندازم ولی خدایی تقصیر این دوستان عزیز هم هست دیگه داش altairezio......پی سی ورلد قدیم هیییییی کجاییی![]()
دمت گرم داداش wrath دوای همچین ادمهای زور گو و بی منطق همینه!!دوست من به نظر شما کارت گرافیک شاتل تک geforce 550ti چطور کارتی هست؟
دوستان اگه قیمت asus gt630 2gb 128 bit و asus gt640 128 bit رو دارید میفرمایید چنده؟
همش تقصیر خودته . یه نگاه به حرف های بی منطق خودت بنداز . تاپیک رو به بیراهه کشوندی .
من بهت پیغام خصوصی گفتم چکار کنی .
ولی باز دوباره اومدی اینجا و پست میدی ؟
باو دست مریزاد .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انشا... که این همه پست های اسپم مانند حذف بشه .
اقا امید اون ادرسی که دادی هر کدومش تاپیکهای مجزا داره و ربطی به بحث من نداره؟اگه میشه اردس صحیح تاپیک مورد نظر رو به من بدی؟!
پ خ شد .
.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)