صحبت کرده با یه سری ها احتمالا![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
صحبت کرده با یه سری ها احتمالا![]()
M0h@mMad G@meR: تشکيل امپراطوري وست کوروش کبير تا 3 ساعت ديگر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا جون من نوکرتم. هر جا که اسم کوروش باشه منم هستم. تو کدوم ورد؟
راس ساعت 8 شب در ورلد 9 شهر کوروش کبیر ( Cyrus ) افتتاح میشه
نگرفتی چی گفتم.اگه با دشمن واقعی و اسلحه واقعی و اسکیلای واقعی دوئل کنی و ببری اونوقت لول دوئلت بالا میره ولی به طور واقعی یعنی شایستگیش رو داری و مثل هم لول های خودت هستی ولی وقتی یکی رو بدون اسلحه 10 بار میبری لول دوئلت 4 تا میره بالا به طور الکی پس از هم لولهای خودت شکست میخوری.
World 9 ساعت 8 امشب شهر باز میشه
انگيزه كار و دوئل ديگه چيه؟
از كجا ميشه به دست آورد؟
هستم بابا الان وسطای لول 8 م. بد جور رو سلجر کار کردمبیا ورلد 9 من دارم soldier میرم مثل اینکه ممد میخواد شهر بزنه و builder زیاد دارن بیا دوئلر لازمیم
اگه بیای ورلد 9 خیلی توپ میشه اول اینکه تجربه کسب کردی قبلا تو اسکیلا بهتر عمل میکنی دوم اینکه با هم اتک میدیم پاس اوت میکنیم ورکر و دوئلر های شهر های enemey رو.
خوب ببین همونجوری که اکس میگیری و لول دوئلت می ره بالا لول خودت هم میره بالا و می تونی اسکیل ها ت رو بکشی بالا. پول هم که در میاری با کار کردن معمولی فوقش اسلحه هات رو توپ می کنی.نگرفتی چی گفتم.اگه با دشمن واقعی و اسلحه واقعی و اسکیلای واقعی دوئل کنی و ببری اونوقت لول دوئلت بالا میره ولی به طور واقعی یعنی شایستگیش رو داری و مثل هم لول های خودت هستی ولی وقتی یکی رو بدون اسلحه 10 بار میبری لول دوئلت 4 تا میره بالا به طور الکی پس از هم لولهای خودت شکست میخوری.
پس مشکل کجاست؟
یعنی کسی که حق بردن نداشته باشه نباید ببره و باید لول پایین بمونه تا به لیاقتش برسه بعد بیاد بالا؟ خوب اسکیل زیاد می کنیم میایم بالا دیگه![]()
پیدا شد پیدا شد
javascript:AjaxWindow.show('town',{town_id:54},'20 _372');
لول دوئل خیلی سریع تر از لول کاراکتر بالا میره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)