4share که 3 4 روزه که پیلتره![]()
4share که 3 4 روزه که پیلتره![]()
Last edited by Mahdi.p30; 05-03-2010 at 18:45.
حالا باز میشه یا نه ؟؟؟؟
زندگیه آدمو دارن ف ی ل ت ر میکنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز که میشه ، به روشهای مختلف:
1-
2- آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو بجایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اول هر آدرسی که ازش داری ، بذاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- از ssl سایتش مستفیذ بشی:احتمالا بعدا باز خواهد شد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahdi.p30; 05-03-2010 at 18:44.
سلام
من تقريبا 12 روزه پارس آنلاين سرويس FP1-3X گرفتم ولي احساس ميكنم ترافيكم بيش از اندازه كم ميشه ! ترافيك رو چك ميكنم مينويسه 2.56 مونده بعد چند تا سايت ساده باز ميكنم و دوباره چك ميكنم ميبينم سه چهار تا كم شده و مثلا اومده تا 2.53 . هر روز فقط با وبگردي 10 الي 15 تا كم ميشه از اعتبارم يعني فقط وبگردي 100 مگابايت الي 150 مگابايت ترافيك مصرف ميكنه ؟ سايت هاي خاصي هم نيست و فقط محدود ميشه به همين فروم و چند تا سايت بازي و فيلم ! اصلا هم دانلود نميكنم ...
همه چيز درسته يا مشكلي هست ؟
چاره ي كار شما نرم افزار DU Meter هست ميزان مصرف واقعي پهناي باند اعم از دانلود و آپلود رو نشون ميده![]()
كس ديگه اي نظري نداره ؟ مشكل از مودم و ... نباشه ؟
کسی من هست ؟بچه ها من از فن آوا دارم و چند وقتیه سرعت زیاد خوب نیست؛ صفحات رو دیر باز میکنه تقریبا و همچنین سرعت دانلود هم تا حدودی پایین اومده.
256 دارم ، سرعت دانلود هم بین 20-30 هست.
سلام دوستان لطفا جواب بدید برای adsl حتما باید مودم مخصوص گرفت یا بدون مودم adsl هم میشه میشه رفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)