تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 1137 اولاول ... 1235235736136196206216226236246256266276336737231123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    الان دیگه تهران

پيش فرض

سلام برای هندسه 1 و 2 (پایه) یه کتاب خوب و جامع از لحاظ تست و نکته و درسنامه میخوام
    بهترین کتاب موجود در بازار چیه؟

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام برای هندسه 1 و 2 (پایه) یه کتاب خوب و جامع از لحاظ تست و نکته و درسنامه میخوام
    بهترین کتاب موجود در بازار چیه؟
    سلام
    گاج و مبتکران(1و2)هر2 کتابهای خوبی اند.
    گاج(منصف) تست فقط و درسنامه
    مبتکران(ابولقاسمی) جنبه آموزشی بیشتر است.

3. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام به همگی

من واسه اموزش دیفرانسیل رمزینه می خونم و برای تمرین تشریحی مسائل پرسمان . تو این دو تا مشکلی نیست مشکلم کتاب تسته ..

اولش که رفتم تست رمزینه رو بگیرم کتابفروشیا نداشتند. کتاب دیگه ای هم به زهنم نرسید تا اینکه دیفراسنیل خیلی سبز رو گرفتم ولی...ولی بنظرم اشغال ترین کتاب دیف تو بازار این کتابه .کیفیتش صفره اصلا ادم باهاش حال نمی کنه.من به هوای کتابای دیگش که واقعا تستای خوب و استانداردی داشته اینو گرفتم ولی همه چی برعکس شد. خلاصه قیدشو زدمو الان دنبال یه کتاب تست دیف می گردم که تستاش بیشتر جنبه اموزشی داشته باشه و بشه یه چیزی ازش یاد گرفت یعنی قدرت تست زنی ریاضیاتت باهاش بالا بره و واقعا بتونی تست دیف رو بزنی تو ازمونا ...

حالا اگه میشه بگید تو این یکی دو ماه گذشته چه کتابی رو اسفاده کردید که واقعا خوب بوده باشه و واقعا ازش راضی بوده باشین ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کتاب تست اندیشه فائق هست ... قلمچی هست ... خوشخوان هست ...

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام به همگی

من واسه اموزش دیفرانسیل رمزینه می خونم و برای تمرین تشریحی مسائل پرسمان . تو این دو تا مشکلی نیست مشکلم کتاب تسته ..

اولش که رفتم تست رمزینه رو بگیرم کتابفروشیا نداشتند. کتاب دیگه ای هم به زهنم نرسید تا اینکه دیفراسنیل خیلی سبز رو گرفتم ولی...ولی بنظرم اشغال ترین کتاب دیف تو بازار این کتابه .کیفیتش صفره اصلا ادم باهاش حال نمی کنه.من به هوای کتابای دیگش که واقعا تستای خوب و استانداردی داشته اینو گرفتم ولی همه چی برعکس شد. خلاصه قیدشو زدمو الان دنبال یه کتاب تست دیف می گردم که تستاش بیشتر جنبه اموزشی داشته باشه و بشه یه چیزی ازش یاد گرفت یعنی قدرت تست زنی ریاضیاتت باهاش بالا بره و واقعا بتونی تست دیف رو بزنی تو ازمونا ...

حالا اگه میشه بگید تو این یکی دو ماه گذشته چه کتابی رو اسفاده کردید که واقعا خوب بوده باشه و واقعا ازش راضی بوده باشین ؟؟؟
    سلام
    من هم رمزینه دارم هم اندیشه فائق
    رمزینه عالی است هم پاسخ هاش خوبه هم تالیفی هم سراسری و آزاد و هم کنکور آزمایشی های گ.2 و سنجش و.... هم طبقه بندی خوبی داره.
    اندیشه فائق بد نیست ولی تستاش یه مقدار گلابی تشریف دارن(آسونند)ولی در جمع کتاب خوبی پاسخ تشریحیش هم خوبه
    درو خوشخوانو خط بکش نه طبقه بندی داره نه تالیفی و کنکورش جداست نه پاسخ درست و درمون داره!!!!!!!!
    ماله قلم چی رو ندیدم.
    به نظر من روزینه بگیر حالا که نتونستی گیرش بیاری فکر کنم اندیشه فائق بدردت بخوره!!!
    بقیه کتابارو هم من ندیدم و اطلاع ندارم.

7. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام به همگی

به نظرم كاب تست ديفرانسيل فقط گاج سفيد ، واقعا عاليه! اگه پايه + ديفرانسيل ميخواي ميكروبانك گاج

9. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان کسی کتابی برای ریاضی 2 میشناسه که آموزش +تمرین +تست داشته باشه؟
    انتشارات مبتکران و نشر الگو و..... فقط خوب باشه برای المپیاد و... میخوام
    اگه میشه سریعتر همچنین انتشارات +نویسنده رو هم بفرمایید
    باتشکر

دوستان لطفا زودتر پاسخ بدن
    باتشکر
    کسی نیست؟
    چرا کمک نمیدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کتاب زیست پیش 1 تخته سیاه ژنتیک جمعیت رو چطور درس داده؟ به سبک کتاب ژنتیک تخته سیاه هستش؟
    از ژنتیک خیلی سبز بهتر درس داده؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوستان کسی اطلاع نداره؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به همگی

به نظر من اگه هنوز دیف خیلی سبز رو داری با همون یه جوری بساز !(نوع نگاهتو به کتاب عوض کن) اگه پسش دادی که من خودم تست مهندس مهربان رو کار میکنم ( رمزینه) و به شما هم پیشنهاد میکنم ! تست های سراسری+آزمون های آزمایش+تالیفی (زیاده گویی هم نکرده) کلاً کتاب ردیفیه و مباحث جالبی داره !میتونی از خود شرکت رمزینه سفارش بدی .

13. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

این هم یک نمایشگاه برای برطرف کردن نیاز های دانشجویان عزیز:

نمایشگاه‌ "کتاب‌ دانشگاهی" روز 11 آبان‌ماه در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب افتتاح می‌شود و تا 17 آبان ادامه خواهد داشت.

شرایط تخفیف خرید هم به این صورت هست:
    اساتید و دانشجویان محترم می توانند با واریز 280 هزار ریال به حساب انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و ارائه کارت شناسایی ، کارت الکترونیکی خرید کتاب دریافت نموده و معادل 400 هزار ریال به قیمت پشت جلد کتاب خریداری نمایند. به عبارت دیگر می توانند از 30 درصد ( 15 درصد سهم ناشران و 15 درصد سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) تخفیف بهره مند گردند

15. 2 کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •