سلام برای هندسه 1 و 2 (پایه) یه کتاب خوب و جامع از لحاظ تست و نکته و درسنامه میخوام
بهترین کتاب موجود در بازار چیه؟
سلام برای هندسه 1 و 2 (پایه) یه کتاب خوب و جامع از لحاظ تست و نکته و درسنامه میخوام
بهترین کتاب موجود در بازار چیه؟
سلام
گاج و مبتکران(1و2)هر2 کتابهای خوبی اند.
گاج(منصف) تست فقط و درسنامه
مبتکران(ابولقاسمی) جنبه آموزشی بیشتر است.
سلام به همگی
من واسه اموزش دیفرانسیل رمزینه می خونم و برای تمرین تشریحی مسائل پرسمان . تو این دو تا مشکلی نیست مشکلم کتاب تسته ..
اولش که رفتم تست رمزینه رو بگیرم کتابفروشیا نداشتند. کتاب دیگه ای هم به زهنم نرسید تا اینکه دیفراسنیل خیلی سبز رو گرفتم ولی...ولی بنظرم اشغال ترین کتاب دیف تو بازار این کتابه .کیفیتش صفره اصلا ادم باهاش حال نمی کنه.من به هوای کتابای دیگش که واقعا تستای خوب و استانداردی داشته اینو گرفتم ولی همه چی برعکس شد. خلاصه قیدشو زدمو الان دنبال یه کتاب تست دیف می گردم که تستاش بیشتر جنبه اموزشی داشته باشه و بشه یه چیزی ازش یاد گرفت یعنی قدرت تست زنی ریاضیاتت باهاش بالا بره و واقعا بتونی تست دیف رو بزنی تو ازمونا ...
حالا اگه میشه بگید تو این یکی دو ماه گذشته چه کتابی رو اسفاده کردید که واقعا خوب بوده باشه و واقعا ازش راضی بوده باشین ؟؟؟
کتاب تست اندیشه فائق هست ... قلمچی هست ... خوشخوان هست ...
سلام
من هم رمزینه دارم هم اندیشه فائق
رمزینه عالی است هم پاسخ هاش خوبه هم تالیفی هم سراسری و آزاد و هم کنکور آزمایشی های گ.2 و سنجش و.... هم طبقه بندی خوبی داره.
اندیشه فائق بد نیست ولی تستاش یه مقدار گلابی تشریف دارن(آسونند)ولی در جمع کتاب خوبی پاسخ تشریحیش هم خوبه
درو خوشخوانو خط بکش نه طبقه بندی داره نه تالیفی و کنکورش جداست نه پاسخ درست و درمون داره!!!!!!!!
ماله قلم چی رو ندیدم.
به نظر من روزینه بگیر حالا که نتونستی گیرش بیاری فکر کنم اندیشه فائق بدردت بخوره!!!
بقیه کتابارو هم من ندیدم و اطلاع ندارم.
به نظرم كاب تست ديفرانسيل فقط گاج سفيد ، واقعا عاليه! اگه پايه + ديفرانسيل ميخواي ميكروبانك گاج
کسی نیست؟
چرا کمک نمیدین؟
دوستان کسی اطلاع نداره؟![]()
به نظر من اگه هنوز دیف خیلی سبز رو داری با همون یه جوری بساز !(نوع نگاهتو به کتاب عوض کن) اگه پسش دادی که من خودم تست مهندس مهربان رو کار میکنم ( رمزینه) و به شما هم پیشنهاد میکنم ! تست های سراسری+آزمون های آزمایش+تالیفی (زیاده گویی هم نکرده) کلاً کتاب ردیفیه و مباحث جالبی داره !میتونی از خود شرکت رمزینه سفارش بدی .
این هم یک نمایشگاه برای برطرف کردن نیاز های دانشجویان عزیز:
نمایشگاه "کتاب دانشگاهی" روز 11 آبانماه در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب افتتاح میشود و تا 17 آبان ادامه خواهد داشت.
شرایط تخفیف خرید هم به این صورت هست:
اساتید و دانشجویان محترم می توانند با واریز 280 هزار ریال به حساب انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و ارائه کارت شناسایی ، کارت الکترونیکی خرید کتاب دریافت نموده و معادل 400 هزار ریال به قیمت پشت جلد کتاب خریداری نمایند. به عبارت دیگر می توانند از 30 درصد ( 15 درصد سهم ناشران و 15 درصد سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) تخفیف بهره مند گردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)