تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 623 از 940 اولاول ... 123523573613619620621622623624625626627633673723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,221 به 6,230 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

fashist جان منظورم لینک اون ادیت فایل نقل و انتقالاته.

از قرار معلوم پچ 3 تا آخر فوریه ریلیز میشه .توی بخش پیشنهادات من دو تا تقاضا دادم یکی اینکه صورت بازیکنان تیم ملیمون رو درست کنن و یکی دیگه اینکه تیمهای استقلال و پرسپولیسو به این پچ اضافه کنن .
    ببخشید...
    این هم لینک فایل edit :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

توی تنظیمات قسمت تنظیمات صدا رو دستکاری کردی ولوم رو گذاشتی روی صفر از اونجاست مشکلت
    نه عزیز الان چک کردم ولومش آخه پس چه طور دمو صدا داره؟ در ضمن موقعی که یه جامیو معرفی میکنه مثلا جام آسیا بازم صدا داره ولی بقیه جاها نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مهدی جان شما باید توی ستینگ این دو تا دکمه رو تعریف کنین .r1 همون سرعته دیگه. یک دکمه هم برای r2 تعریف کن .

چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟
    اره حاجی من کرک جدیده رو ریختم با پچ گیمنگ اکسس رو هم نصب کردم اوکی شده دیگه مشکل نداره
    فقط من الان حدود 7 ساله رفتم تو این مد بال همه تکنیک هام هم بالایه 80 هست ولی الان 3 ساله به جز تاتنهام هیچ تیمه مطرحه دیگه ایی پیشنهاد نمیده اعصابم خرد شده اااااااه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اره حاجی من کرک جدیده رو ریختم با پچ گیمنگ اکسس رو هم نصب کردم اوکی شده دیگه مشکل نداره
    فقط من الان حدود 7 ساله رفتم تو این مد بال همه تکنیک هام هم بالایه 80 هست ولی الان 3 ساله به جز تاتنهام هیچ تیمه مطرحه دیگه ایی پیشنهاد نمیده اعصابم خرد شده اااااااه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
    خب شما با اون نسخه جدید legend editor که چند صفحه قبل گذاشتم مهارتهای تجربی بازیکنتو بالا ببر (از طریق کاهش تواناییهایی که بازیکنت زمان شروع مد b.a.l داشته) احتمالا پیشنهادات بهتری بهت داده میشه .یکی از شرایط مهم جذب بازیکن توسط تیمهای بزرگ داشتن امتیازات بالای مهارتهای تجربی بازیکنه.
    قبل از این کار حتما یک بک آپ از سیوهات بگیر.
    ولی به نظر من شما که 7 سال صبر کردی و کم کم با عرق جبین مهارتهای بازیکنتو زیاد کردی دست به دوپینگ نزن .بزار بازیکنت کم کم این نوع مهارتهاش هم زیاد بشه مطمئنا یک زمانی تیمهای بزرگ برات دست و پا میشکنن.
    Last edited by 4039; 07-02-2009 at 23:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    تو bal چه جوري مي شه يه پنالتي زن شد
    مد الان تو رئالم و بيشترين گل رو هم ميزنم ولي هنوز هرچي پنالتي مي گيرم به خودم نميدن بايد چيکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    مد الان تو رئالم و بيشترين گل رو هم ميزنم ولي هنوز هرچي پنالتي مي گيرم به خودم نميدن بايد چيکار کنم؟
    شما میتونی با برنامه PRO-EVO Editing Studio 2009 اینکارو انجام بدی . باید گزینه penalties رو تیک بزنی .لینک برنامه و آموزشش حدودا 10-15 صفحه قبل هست.

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما میتونی با برنامه pro-evo editing studio 2009 اینکارو انجام بدی . باید گزینه penalties رو تیک بزنی .لینک برنامه و آموزشش حدودا 10-15 صفحه قبل هست.
    سلام
    نه اون گزینه خیلی موثر نیست اگه بهترین شوت زن باشی بهت میدن ضربات آزاد مستقیم و پنالتی ها رو شما با ترینر شوت و قدرت شوت و تکنیک شوت و... (در کل پارامترهایی که به شوت زنی مربوط میشه) رو بذاری روی 95 به بالا پنالتی ها رو خودت میزنی

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان پچ رسمی دیگری از کونامی این ماه منتشر خواهد شد .........

PES 2009: Free January Transfer Window
    Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed the content of its latest free download for PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.
    Due for download at the end of February, the update will bring all club sides’ rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
    The download demonstrates Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming month

منتظرباشید....
    Last edited by google_boy07; 08-02-2009 at 00:15.

10. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه اون گزینه خیلی موثر نیست اگه بهترین شوت زن باشی بهت میدن ضربات آزاد مستقیم و پنالتی ها رو شما با ترینر شوت و قدرت شوت و تکنیک شوت و... (در کل پارامترهایی که به شوت زنی مربوط میشه) رو بذاری روی 95 به بالا پنالتی ها رو خودت میزنی
    ولی krauser جان بازیکن من اصلا پارامترهای مربوط به شوتش به 91 هم نمیرسه .اما از زمانیکه این گزینه رو فعال کردم پنالتیهای بازی به من داده میشه .

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
    PRO-EVO Editing Studio 2009
    منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •