ممنون علی آقا. واقعا لطف میکنید که اینجوری با حوصله وقت میذارید و جواب ما تازه کار ها رو میدین.
با توجه به اینکه من یک مقاومت دیگه هم دارم. اونو اول عوض میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه.
ممنون علی آقا. واقعا لطف میکنید که اینجوری با حوصله وقت میذارید و جواب ما تازه کار ها رو میدین.
با توجه به اینکه من یک مقاومت دیگه هم دارم. اونو اول عوض میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه.
سلام.تبریک سال نو!
درود به همه کلاسیک بازا!مخصوصان کامارو بازاش!
من یک مشکل بزرگ دارم!شهر ما تازه منطقه ازاد شده!
من یه کامارو 2013 گرفتم,و الان دنباله وسایلشم!ایا تو تهران نمایندگی یا فروشگاهی هست؟چون نزدیک ترین شهر به ما تهرانه!
اگه دوستان جاییو سراغ دارن لطفا معرفی کنن بهم!
ماشینم کیت ار اس رو نداره!دنباله چراغ نئون جلوشم!
سلام دوست گرامي،سال نو شما هم مبارك.
به كلوپ خوش آمديد
لطفا قبل از هر چيز از اتومبيل خودتون تصوير بگذاريد، داخل، بيرون، موتور) و در موردش توضيحاتي بديد( قيمت خريد، وضعيت فني، موقعيت و وضعيت تردد در سطح كشور، مدارك، و....)
مسلما مورد بسيار جالبيه كه توي كلوپ مطرح ميشه و در ادامه با همكاري بقيه دوستان سعي ميكنيم مشكل شما رو حل بكنيم.
در حال حاضر اينطور كه من متوجه شدم، بيشتر وارد كنندگان خودرو در مناطق آزاد، به نوعي فروشنده و تامين كننده قطعات يدكي اونها هم هستند، شايد بتونين از وارد كنندگان اين نوع خودروهاي پلاك منطقه آزاد ،قطعه مورد نظر رو تهيه كنيد، چون در غير اين صورت تصور نميكنم بصورت رسمي قطعات خودروهاي آمريكاي روز وارد كشور بشه( برعكس مدلهاي ژاپني و كره اي و يا حتي اروپايي) چون كلا واردات خودروهاي آمريكايي بصورت انبوه و مثل نمونه هاي ديگه در كشور وجود نداره و اگر هم باشه قيمتهاي بسيار گزافي دارن.
![]()
خسته نباشید به همه دوستان . به شخصه علاقه شدیدی به shelby gt 500 1967 دارم . ( بیشتر از هر ماشین دیگه ای ) چند تا سوال داشتم 1- مشخصات فنی shelby gt 500 1967 و shelby gt 350 1967 رو می خواستم .2 - تو ایران مدل سالم پیدا میشه اگر آره حدود قیمتش و چجوری میشه از نزدیک یکی از اینها رو دید ؟ 3 - این مدل النور gt 500 قضییش چیه ؟ و آیا از نظر فنی فرقی با gt 500 معمولی داره ؟ 4 - مدل fastback چه فرقی با gt500 معمولی داره ؟ببخشید که زیاد شد . پیشاپیش ممنون
Last edited by r00t; 31-03-2013 at 04:30.
فعلا یه عکس از کابینش می زارم!فردا عکس می گیرم ازش می زارم براتون دوسته عزیزم!
ماشینم مدلشLt2 2013!
فول آپشن سفارش تگزاسه!گرم کن صندلی,سانروف,برچسب هود,سیستم صوتی Boston با 9 اسپیکر,هد آپ دیسپلی,کروز کنترل,صندلی های برقی,نئون رو درب ها,4 تا گیج رو هم داره!
145 خریدمش با تمامی هزینه های پلاک منطقش!
داخل استان گیلان ترددم بلا مانعست!
سالی یک بار مو تونم گذرموقتش کنم و 30 روز برم هرجای کشور!!بعد 30 روز اگه برنگردم روزی 11500 تومان جریمه می شم!تو این مدت هم موتور ماشینو پلمپ می کنن!
تنها بدی منطقه ازاد GPS اشه که نمی زاره شما بیشتر از 120 تا برین!اگه برین درجا جریمه می شین!خارج از منطقه هم شین 500000 هزار تومان جریمه می شین و باید سریع برگردین,اگه برنگردین ماشینتون جنسه قاچاق به حساب می یاد!!!!
مدارک ماشین هم کارت ماشینه و بیمه شخص ثالث!از همشون براتون عکس میگیرم می فرستم!
متاصفانه فروشنده ها خیلی بد قولی می کنن!من هنوز که هنوزه فیلتر روغن و حتی خود روغن هم به دستم نرسیده!!!
موتور ماشین 3600cc با گیربکس 7 دندست,که اتوماته!
اینم عکس از کابین:
![]()
سلام دوستان کسی نوا فروشی سراغ داره لطفا خبربدید؟میخوام
سلام و وقت به خیر به دوستان!اینم عکس هایی از ماشین!امروز صبح گرفتم!ببخشید اگه زیاد خوب عکس نگرفتم!عکاسیم تعریفی نداره!
![]()
ممنون داداش!قابلتو نداره!
-
خداییش 120 تا خیلی کمه!من فقط یه بار تخت کردم که اونم 148 تا پر شد و جریمه شدم!![]()
Last edited by Nono_Tick; 31-03-2013 at 16:48.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)