به ما گفتن از 8 مهر شروع ميشه ولي خوب احتمالا 12 اينا كلاسا تشكيل بشه!
به ما گفتن از 8 مهر شروع ميشه ولي خوب احتمالا 12 اينا كلاسا تشكيل بشه!
سلام
کدوم مرکز ؟
این هایی که زده اساتید گروه آموزشی رو از کجا باید فهمید؟
من "برنامه ریزی شهری" گروه انسانی قبول شدم
حالا میخواستم ببینم میتونم برای سراسری پیام نور مثل فراگیر رشته غیر مرتبط با مدرک پیش دانشگاهی انتخاب کنم؟
مثلا الان با مدرک پیش دانشگاهی انسانی برای پیام نور، رشته فنی مهندسی انتخاب کنم
Last edited by Hossein_128; 17-09-2012 at 20:04.
این ترم معادلات و برنامه سازی رو برداشتم حال که برنامه کلاسا رو گذاشتن جفتش افتاده یه روز و یه ساعت حالا تکلیف ما چیه؟ به نظرتون باید یکیشو حذف کنمو درس دیگه ای بردارم یا خودشون برنامه کلاسا رو درست میکنن؟
منم همين مشكل رو دارم.
احتمالا توي حذف و اضافه گروه جديد ميزارن اون موقع امكان تغيير گروه هست و ميشه تداخل رو برطرف كرد.
دوستان یه ایده بدم :
هر کی پیام نوری بیاد بگه ترم چنده الان و رشتش چیه و چند واحد ورداشته و دانشجوی کدوم شهره
به نظرم چیز جالبی از آب در بیاد .... اونایی که موافقن لایک کنن تا بفهمم چند نفر موافقن ....
درسی که ظرفیتش پر شده رو میشه تو حذف و اضافه برداشت ؟ یا نه ؟
باید از دانشگاهتون بخواهید که این درس رو دوباره ارائه بده.اگه تعداد کسایی که میخواهند این درس رو بردارند زیاد باشه یه کلاس دیگه هم براش تشکیل میشه.درسی که ظرفیتش پر شده رو میشه تو حذف و اضافه برداشت ؟ یا نه ؟
یه سر به دانشگاهتون بزنید و اطلاع بدید.این ترم معادلات و برنامه سازی رو برداشتم حال که برنامه کلاسا رو گذاشتن جفتش افتاده یه روز و یه ساعت حالا تکلیف ما چیه؟ به نظرتون باید یکیشو حذف کنمو درس دیگه ای بردارم یا خودشون برنامه کلاسا رو درست میکنن؟
تو برد دانشگاه ساعت کلاسها زده میشهسلام
کدوم مرکز ؟
این هایی که زده اساتید گروه آموزشی رو از کجا باید فهمید؟
اساتید گروه آموزشی یعنی بعدا تعیین میشه استاد کیه همین.
واسه برنامه کلاسی میتونین از مسیر زیر اقدام کنید ....
تو بیشتر مراکز این قسمت برنامه کلاسی رو میده ......
سربرگ ثبت نام ===> گزارش های ثبت نام ====> ثبت نام ====> گزارش نتیجه ثبت نام ( ترمیم ) دانشجو در طول ثبت نام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)