جواب مدلی که معرفی کردی رو دادم ، اما در مورد گرافیک قطعا بین اینها 8400 سر تر هست ... اگه لپ تاپ برای بازی میخوای حتما بالای 1 میلیون 200 هزار هزینه کن ، مطمئن باش پولی که میدی ارزش داره و بعدا پشیمون نمیشی
جواب مدلی که معرفی کردی رو دادم ، اما در مورد گرافیک قطعا بین اینها 8400 سر تر هست ... اگه لپ تاپ برای بازی میخوای حتما بالای 1 میلیون 200 هزار هزینه کن ، مطمئن باش پولی که میدی ارزش داره و بعدا پشیمون نمیشی
والا تا جایی که من میدونم Tablet نداریم که گرافیک خیلی قوی هم داشته باشه و بتونه از پس بازی های سنگین بر بیاد اما بهترین Tablet که هم سبکه هم امکانات خیلی خوبی داره این مدل هست :
HP Tablet TX 2675ee هست با این مشخصات و قیمت :
CPU : AMD Turion 2.2
RAM : 3GB DDR2
HDD : 250 GB
DVD+RW & Lightscribe
Display : HD TouchScreen 12.1" 1280x800
VGA : ATI 3200
فینگرپرینت و خروجی HDMI هم داره با قیمت 1.250 - 1.300
لامبورگینی اسوس خودش یه شاهکار طراحی هست و فعلا گرونترین دستگاه ( تو ایران تا جایی که میدونم ) همین لامبورگینی اسوس هست مدل VX3 که نسل سوم لامبورگینی ها هست و البته قیمت زیادش به خاطر بدنه فیبر کربن و همینطور طراحی و اسم لامبورگینی هست تا مشخصات ...
البته این مدل 12 اینچی هست و مدل VX2SE هم مدل 15.4 اینچی با این فرق که اون گرافیک 9500 داره ...
اینم مشخصات :
Core2Duo 2.5 6MB 800
4GB DDR2
320GB 5400 RPM
9300 256 MB
LCD 12.1" 1280x800
Weight 1.6 KG
قیمت : 3 میلیون و 800 هزار تومان ( با نوسان 100 هزار تومان )
اون سری G هم که معرفی کردم مدلش اینه : G70S
سلام دوست عزیز من واسه بازی نمی خوام و می خوام نسبت به پولی که میدم بهترین اش رو انتخاب کنم
بالاخره هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش می خوری من یک htc touch هم گرفتم و در اصل ترجیح دادم پولم رو بین 2 تا چیزتقسیم کنم تا اینکه 1 دونه
در هر صورت من تا زیر 900 هزار تومان می خواستم و HP باشه که عالیه اگه شما مدل خاصی رو سراغ داری بهم معرفی کن می دونم نمیشه همه چیش خوب باشه ولی رم 4 گیگ و هارد بالای 250 رو داشته باشه حتماً
ممنون بازم
HP DV6933CL این مدل خوبه ؟؟؟
فقط کارت گرافیکش Intel X3100
قیمتش الان 899 هزار تومان ؟؟؟
Ram 4
HDD 320
Intel Core 2 Duo 2 MB - T5750
تبلت هت زیاد کیفیت های lcd شون جالب نیست
من از نزدیک باهشون کار کردم زیاد هم قلمش بدرد بخور نیست
دارین سعی می کنین پشیمونم کنین؟!![]()
آخه اونایی که دارن راضین و قیافه ش هم به نظر خیلی جالب و هیجان انگیزه!![]()
نمی دونم! پس یکی بهم بگه چی می تونم با همین حدود قیمت 1.500 بگیرم توی مایه های xps 1330 ?![]()
سلام
من قصد دارم یه لپتاپ لنوو N500
Core2Due
T5800
1gig RAM
250G HDD
بقیمت 660000
راستش رفتم با یکی مشورت کنم گفت اگه تا اردیبهشت صبر کنی قیمت ها میاد پایین؟!!
خواستم ببینم حرف این آقا چقدر معتبره.!
پ.ن.
؟
ارادتمند همه شما
از این لپتاپ میشه روزی 10 ساعت کار کشید(البته صرفا در حد روشن بودن)
حسین جان راست میگه ، شما نمیتونی انتظاری که مثلا از 1530 دل داری از یه Tablet داشته باشی ، مسلمه نمیتونه گرافیک خیلی قوی و روان داشته باشه ، تا حالا که عرضه نشده ... به نظر من تبلت ها بیشتر به درد استاد دانشگاه ها میخورن که بخوان سر کلاس را قلم کار کنن و نیاز به استفاده از کیبورد نباشه ...
البته آدم وسوسه میشه با صفحه لمسی بزرگ کار کنه ولی خب باید با معایبش هم کنار بیایم ... اگه نیاز خیلی فوری نداری بیخودی هزینه نکن و یه لپ تاپ شیک و قوی با قدرت بالا بگیر خیال خودت رو راحت کن
راستش دستگاه های IBM/Lenovo فوق العاده سخت و محکم هستن و آخ نمیگه ، البته این دستگاه همین الان هم با قیمت 600 میشه گیر آورد ( باید بگردی پیدا کنی ولی هست ) ، اما اگه بخوای تا بعد از عید صبر کنی خب یه دفعه مدل جدید میگیری برادر !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)