سلام
امروز یاهو مسنجرم گفت:(10.0.0.1102 ) a newer version of yahoo messenger 10 is available
ایا این جدیدترین ورژنه؟
سلام
امروز یاهو مسنجرم گفت:(10.0.0.1102 ) a newer version of yahoo messenger 10 is available
ایا این جدیدترین ورژنه؟
خیر این آخرین ورژن هست Yahoo! Messenger 10.0.0.1270
اخه همین امروز گفت.
من دانلودش کردم و وقتی داشت نصب کردنش تموم می شد، گفت که شاید این برنامه درست نصب نشده باشه.بعد دو تا گزینه برای انتخاب داشت. یکی این که درست نصب شده و اون یکی این بود که دوباره نصبش کنه.
من گزینه اول رو انتخاب کردم.کار درستی کردم؟
درضمن، چه امکانات بیشتری نسبت به ورژن قبلیش داره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
ویندوز ویستا استفاده میکنین ؟
توی اون صفحه باید که برنامه درست نصب شده ( this program installed correctly یا همچین چیزی ) ...
اگه نصبت به ورژن قبلی یاهو 10 منظورتونه که تغییر ظاهری نکرده ، باگ هاش برطرف شده و در مقابل یه بوتر
که توی استاتیوس میذاشتن مقاوم شده فکر کنم .
ولی نسبت به یاهو 9 خیلی تغییرات داشه ، ظاهرش بهتر شده ! امکان مرتب کردن ادد لیست بر اساس آنلاین بودن و
ذخیره کردن آپدیت و استاتیوس اد لیست و ...
سلام به همگی
من رو سیستمم نرم افزار یه v.p.n رو نصب کرده بودم. با اینکه پاکش کردم دیگه نمیتونم وارد yahoo messenger بشم. جالب اینه که از طریق سایته yahoo به صورت آنلاین میتونم چت کنم اما با نرم افزارش نمیشه! کسی میتونه به من کمک کنه؟
منوی اولش که اسمش Messenger هست رو باز کن. گزینه ی connection setting رو چک کن ببین تو بخش سمت چپ چه خبره.
رو گزینه ی اول که connet directly to the hnternet هست باید باشه. اگه رو دومی باشه پراکس و پروت و این جور چیزا نوشته باشی ممکنه مشکل ایجاد کرده باشه و نذاره با مسنجر به وب وصل بشی.
سلام
من وقتي داخل room ميرم جز من و admin كس ديگه اي نيست و با add هام كه ميخوام چت كنم هر چي مينويسم نميره كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
سلام
شما روی لینکی با رنگ آبی که در سمت چپ قرار داره کلیک کن بعد یه صفحه باز میشه توش کد امنیتی هست میزنی میره داخل روم.
برای سوال دومی هم شاید مشکل از برنامه یاهوت هست.
من وقتی چت میکنم.پی ام های من نمیرسه دست طرف.چرا؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)