سلام
anti-banner چيه
سلام
anti-banner چيه
تپش آیکون، مربوط به عملکرد گارد فعال آنتی ویروس هست و هیچ چیز هم به غیر اون نیست. یعنی همون کاری که گارد فعال نسخه های ما قبل 2010 انجام میدادند هست، فقط اینجا یک حالت انیمیشن آیکون هم در نسخه 2010 بهش اختصاص دادند. پس مورد اضافه ای نیست. گارد فعال رو هم که میدونید برای حفاطت آنی سیستم در برابر مخرب هاست و از کار انداختنش رو هم همونطور که همیلتون گفتند به معنای خاموش کردن آنتی ویروس و بی اثر کردنش هست.
سیستم محافظت در برابر بنر ها و تبلیغات موجود در انواع صفحات اینترنتی و حذف اون هاست که باعث شلوغی و دیر لود شدن صفحات میشه.
پس چرا همیشه در حال فعالیت نیست ؟
در ضمن منظورتون از « گارد فعال » همون proactive defence هست ؟
نه. منظور همون real time protection هست که خودت هم گفتی. در تنظیمات و بخش protection گزینه Enable Protection مخصوص فعال یا غیر فعال کردن گارد فعال کاسپر هست و یا گزینه های pause و resume در منوی کلیک راست آیکون.
نشانه فعال بودن گارد ، آیکون قرمز رنگ و نشانه غیر فعال بودن اون، آیکون خاکستری هست. و تپش آیکون قرمز رنگ به این معناست که گارد فعال در اون لحظه داره فعالیت خاصی رو هم انجام میده.
منظور از فعال بودن یعنی اینکه این قابلیت در حالت روشن قرار داره و فقط وقتی فعالیت جدیدی رو در سیستم انجام میدید گارد هم به موازات اون پروسه مورد نظر رو بابت وجود مخرب ها بررسی میکنه.
Last edited by omid-p30; 26-11-2009 at 15:54.
دوستان از وقتی 2010 رو نصب کردم صفحات web باز نمیشه و باید kasper رو غیر فعال کنم---تنظیماتش رو کی میدونه به من کمک کنه
مرسی
avira آنتی ویروسی هست که مشکل کرک یا کی نداشته باشه و راحت بشه پیدا کرد؟
از نظر آپدیت چی؟ آپدیت هاش کمه ؟ میشه از این آنتی ویروس برای مدت طولانی استفاده کرد چون نمیخوام دیگه پاک کنم؟
نگفتید کدام رو پیشنهاد میکنید؟
خرید که نه با سریال کرکش کنم
بسیار خوب دوست عزیز ، پس اون که خب کل مولفه های امنیتی رو غیرفعال میکنه اگه تیک enable protection رو برداریم یا pause protection کنیم ( البته تقریبا کلشو،چون مثلا با ورود فلش،کاسپر برای بررسیش پیغام میده )
1 - و باید نتیجه بگیرم که زمانی هم که ظاهرا کاری انجام نمیدم،گاهی اوقات سیستم در حال انجام پردازه هایی هست که کاسپر اونها رو از مجرای خودش عبور میده و این باعث و همون لحظات هست که سیستم کند میشه (؟)
2 - خب حالا اون گراف total scanned در پنجره اصلی نرم افزار قسمت پایین -که جلوش تعداد object های اسکن شده رو نشون میده - مطمئنا زمان اجرای یه پردازه هست که به فعالیت در میاد ( که همون جمله ی خط آخری که شما گفتینه ) یا اینکه نه ( من اینطور فکر می کنم ) : گاهی اوقات هم مثلا بدون اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه میره و تو یه پارتیشنی که مثلا اونجا فایلهای صوتی وجود داره ، اون mp3 ها رو - به عنوان مثال - مورد بررسی قرار میده ! ؟
3 - با این حساب باز کردن مثلا my computer هم ( که در واقع اجرای پردازه ی explorer.exe هست ) هر بار مورد بررسی قرار میگیره ؟
* از تمام این پرسش ها می خوام به این نتیجه برسم که تا چه حد می تونم از بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس کم کنم ، البته برای اینکه زحمتتون زیاد نشه خدمتتون عرض کنم که بنده لیست طبقه بندی رو مرور کردم ( که چقدر هم این طبقه بندی faq مفیده) و اون پستی که در انتهاش توی پرانتز آورده شده « توصیه نمی شود » رو درباره سبک کردن کاسپر خوندم.
ولی خب مخصوصا در مورد دوم که اشاره کرم نظر خودم رو ، فکر می کنم اگر اونطور باشه که من فکر می کنم ، باید بشه سبکترش کرد
سپاسگزارم
در مورد پیغام فلش،اسکن در اکثر محصولات امنیتی جزیی از گارد فعال نیست چون فقط با درخواست کاربر شروع به کار میکنه. در کاسپر 2010 هم وقتی گارد فعال نیست، اسکن و آپدیت رو میشه انجام داد.
اون گراف رو تا اونجا که من میدونم به غیر از اعداد و ارقامش هیچ کارایی دیگه ای نداره و مربوط به Interface یا محیط ظاهری برنامه هست.
عدد Total scanned رو دیدم در محیط دسکتاپ و بدون اینکه کاری بکنم افزایش پیدا میکنه. فکر نکنم به اون صورت باشه که داخل پارتیشن ها بره ولی شاید نقاط حساس رجیستری رو دایما زیر نظر داره.
با باز کردن فولدرها هم بله عدد موارد اسکن شده زیاد میشه. البته باز هم میگم چیز خاصی نیست و همون گارد فعال نسخه های قبل هست که حالا عملکردش رو در 2010 با گرافیک و آمار به رخ کشیده میشه.
در کل به نظر من، کم کردن بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس وظیفه لابراتوار کاسپراسکای هست که با ارایه هر ورژن جدید به شکل تقریبا محسوس دارند انجام میدند. هر گونه به هم زدن تنظیمات و توصیه ها و روش کار Recommended با کاسپراسکای توصیه نمیشه.
با مشخصات سخت افزاری متوسط، ورژن های آخر کاسپر مشکل خاصی ندراند. اما مثلا رم 512 شما زیر متوسط به حساب میاد. اگر امکام ارتقا سیستم رو ندارید من استفاده از محصولات سبکتر مثل ناد یا آویرا رو به جای تغییر عملکرد نورمال کاسپر پیشنهاد میکنم.
ضمنا در مورد نسخه 2010 اگر نسخه های 459 یا 463 رو دارید حتما نسخه 736 رو دانلود و نصب کنید و کامل هم آپدیت کنید تا پچ a هم نصب بشه. چون در دو نسخه قبلی مورد root scan خودکار که در ورژن 2010 اضافه شده دارای باگ بود و سیستم رو تا حد زیادی کند میکرد که در نسخه آخر و همینطور پچ a برطرف شد.
سلام
تو کاسپر 7 فایروالش یه حالتی داشت که هر نرم افزاری که میخواست با اینترنت ارتباط برقرار کنه یه پیغام میداد که اجازه ارتباط داره یا نه . این حال رو تو کاسپر 2010 چطوری باید فعال کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)