سلام. اینها اخرین عکسی نیست که گرفتم. ولی ببینید بد نیست.
تاریخش 2011/10/13 هست و محل هم پل تازه اهواز که هنوز تموم نشده و من هم روی پل قدیم اهواز بودم.(پل سفید)
![]()
سلام. اینها اخرین عکسی نیست که گرفتم. ولی ببینید بد نیست.
تاریخش 2011/10/13 هست و محل هم پل تازه اهواز که هنوز تموم نشده و من هم روی پل قدیم اهواز بودم.(پل سفید)
![]()
ممنون از نظراتون
در مورد سیاه سفیدم بگم که من عاشق عکسهای سیاه و سفیدم بیشتر عکسامم سیاه سفیده :دي
دوستان عزیز
بی شک همه عزیزانی که در این فرام آخرین عکس های خود را آپ می کنند علاقمند به عکاسی می باشند. با توجه به این که اکثریت ماها آماتور و مبتدی هستیم لازم است که برای گرفتن عکس های زیبا تر که خود نیز از کار خود لذت ببریم با برخی از جنبه های فنی این هنر لذت بخش نیز آشنا شویم. یکی از موضوعات مهم در عکاسی موضوع کادر بندی است. در این ارتباط چندی پیش کتاب بسیار جالب و مفیدی را مطالعه کردم که مطالعه آن را به همه عزیزان پیشنهاد می کنم.
مشخصات کتاب:
کادر بندی در عکاسی، تألیف و ترجمه : بهزاد موسوی،انتشارات گریفین
در این کتاب که شامل موضوعات بسیار جالب و کاربردی برای خلق یک عکس هنری زیبا است موضوعی مطرح شده است با عنوان پیش زمینه. پیش زمینه باعث عمق بیشتر عکس شده و جلوه خاصی نیز بدان می دهد.
از عکس های زیر در لینک های دو م و سوم سعی شده که این موضوع رعایت شود.
دوستان نظر فنی فراموش نشود.
http://up98.ir/upload/server1/c7g8ke2o5u6j8mxy2yp.jpg
Last edited by knight110; 31-01-2012 at 20:52.
با سلام این عکس رو هم چند ساعت پیش انداختم
البته با گوشیم چون برای پیاده روی بعد از شام و زیر بارون بودم
گوشی 6220 کلاسیک نوکیا
![]()
عکس رو که گرفتم به نظرم اومد شبیه وکتورهای گرافیکی شده!
چطوره؟
اینجام چندتا عکس که مربوطه به دوربین جدیدم canon power shot sx150 is هست رو میتونید ببینید نظر لطفا فراموش نشه امروز تاپیک جالبو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت فراکتال بود؟ آره. دیگه درخت هم فراکتاله. ترسناک شده.عکس رو که گرفتم به نظرم اومد شبیه وکتورهای گرافیکی شده!
چطوره؟
مبارکه!. خوبه. کار نیکو کردن از پر کردن است.اینجام چندتا عکس که مربوطه به دوربین جدیدم canon power shot sx150 is هست رو میتونید ببینید نظر لطفا فراموش نشه امروز تاپیک جالبو دیدم
دوستان نظرتان در مورد عكس هاي زير چيست؟
اولي در آبشارمارگون(ياسوج) ودومي در مسير روستاي جواهرده (رامسر) گرفته شده است.
Last edited by knight110; 02-02-2012 at 16:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)